Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      uspokojony

uspokojony

(4 wyniki)
    • Nieco sie uspokoilam. Dzwonilam do dyr przedszkola , do ktorego zlozylismy papiery w ramach rekrutacji uzupelniajacej.Pani dyr potwierdzila,ze miejsca ma, wiec sa duze szanse ,ze sie dostaniemy. Wyniki oficjalne beda dopiero 5 maja, do tego czasu pewnie osiwieje:) Ale w sumie jestem nieco spokojniejsza:)
    • dziewczyny,zastanawiam sie czy zaczepna jestem czy zgrzedlliwa ze po trzech dniach pobytu mojej corki w przedszkolu ja juz mam jakies uwagi do roznych zachowan w przedszkolu.Czy tez macie juz jakies spostrzezenia(glownie te negatywne) w przedszkolach do ktorych chodza Wasze maluszki?? Moje pierwsze to takie...Zaprowadzilam dzis placzaca corke,stoje pod sala i staram sie ja uspokoic a pani z odbiera inne dzieci od rodzicow-te ktore nie placza,a nam dzwi zamyka.A ja oczekiwalam ze wezmie ...
    • Nie będę oryginalna mówiąc, że moje dziecko (3latka) cały czas płacze w przedszkolu. Wychowawczyni to posumowała tak: "Pani córeczka ma charakterek i mocną osobowość, nie daje się uspokoić, a razem z nią zaczynają płakać inne dzieci... nie wiem, czy da się to 'naprawić'...". No więc Pani nie wie, może ktoś z Was, drogie forumowiczki, miał taki problem, i jakoś go rozwiązał? Córeczka faktycznie jest dość uparta, ja sobie z nią radzę w domu, na spacerku - słucha mnie. Czy jest szans...
    • Mój Antoś ma 2,3mies i poszedł do przedszkola z trzylatkami w grupie jest 4 takich dwulatków i 23 trzylatków. Dziewczyny ja juz nie wiem co robić? Przez trzy dni wyje ciągle i to strasznie!!! idzie na 8 zabieram go o 11,30 przed leżakowaniem bo to juz w ogóle będzie katastrofa. Pani mówi że wyje bardzo cały czas! Dzisiaj zabawił sie chwile jak była jego Pani Asia, ale jak wyszła to znowu horror! Czy on da radę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się