Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      uspokojony

uspokojony

(6 wyników)
    • Dziewczyny proszę Was o pomoc. Mam cere mieszana ze skłonnością do nieprzewidzianych " niespodzianek" w postaci pryszczy:( które pokazuję sie, kiedy chcą...ze wzgledu na to, ze w sierpniu biore ślub, nie moge pozwilic sobie na jakies mankamenty na buzi. Pryszcze likwiduje 10% benzacne, ale czasami mecze sie z nimi ponad tydzien:( W jaki sposób mogę kontrolować/uspokoić moją cerę? Stosuję:1. Pianke Loreala happy derm i krem z tej samej serii oraz tonik pure zone - ale jakos on na mn...
    • No tak. Wiadomo, ze co jakiś czas należy zmienić krem, bo skóra przyzwyczaja się i nie reaguje na składniki aktywne kremu. Powariowałam jednak ostatnio od nadmiaru roznych kremów i właściwie pod koniec jednego słoiczka kupuję, jakże kuszący, inny. Pomyślałam, że może by uspokoić zapędy i skupić się na jednej marce. Ma to sens? Używać jednej marki, ale np. jakiś czas jeden p-zmarszczkowy, potem jakiś nawilżacz, potem znów ten p-zmarszczkowy?
    • Mianowicie,chodzi na naszych ukochanych dentystów. Sprawa ma się tak. Muszę odwiedzić dentystę lecz bardzo się boje. Mam sporą dziurę w zębie- wynik wypadnięcia plomby oraz chodzenia z tą dziurą jakiś czas. Teraz chcę to szybko wyleczyć. Panicznie boję się dentysty i bólu. Wiem że są środki znieczulające ale prosze powiedzcie czy one działają naprawde i czy przy dużej głębokiej dziurze też? Czy naprawde nic a nic nie będę czuła? Nie wiem jak to jest gdyz zawsze robilam zęby na ży...
    • Od jakiegoś tygodnia codziennie na noc smarowałam buzie maścią cepan. Wszystko było ok. Jedyne co, to mocno wysuszyła mi się skóra. Postanowiłam więc, jak to zawsze robie, posmarować ją kremem Nivea Soft. Nałożyłam grubą warstwe, która moment i wchłonęła. Na noc natomiast na umytą buzię postanowiłam posmarować się kremem nawilżającym Ziaji Calma (ta seria z wapniem). I tak też zrobiłam ! To co zobaczyłam rano w lustrze, przeraziło mnie. Twarz była cała zaogniona i mocno spuchnięta...
    • Byłam wczoraj u Krzysztofa w MK de Varsovie (oczywiście mam na głowie fajną fryzurkę). Poszłam, gdyż miałam spore odrosty, ale jestem w 8 tyg. ciąży z czego zwierzyłam się na wstępie , bo miałam wątpliwości czy można farbować włosy w tak wczesnej ciąży. Krzysztof uspokoił mnie, że jak najbardziej można i położyłam nowy kolorek (baleyage + kolor między pasmami). Teraz mam wątpliwości, czy oby nie zaszkodzi dziecku. Proszę powiedzcie, czy któraś z Was będą w I trym. farbowała włosy...
    • no wlasnie, pojawiaja mi sie na kilka dni przed, okropne duze czerwone i bolace :( podczs samego okresu jeszcze wyjdzie mi 2-3 ale potem znikaja. Tylko ze takie duze to dosc dlugo sie goja i mam przez kilka dni takie zgrubienie na twarzy. Czy macie jakies sprawdzone metody, na takie co miesieczne niespodzianki? Dodam, ze normalne mam cere mieszana wiec pojedyncze syfki ttez mi sie zdarzaja, oraz zaskorniaki i cala reszta dziadostwa A w ogole to taka paskudna cere mam od 10 miesi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się