Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      uspokojony

uspokojony

(6 wyników)
    • Witam ponownie, po długiej nieobecności na maglu. Może jeszcze ktoś mnie pamięta... Z wiadomościami jestem na bieżąco, bo regularnie czytywałam, a nie pisałam, bo nie miałam czasu, no i nie miałam nic ciekawego do powiedzenia ;) Rewolucyjnych zmian u mnie nie ma. Dziecko ma już półtora roku. Cały dzień jest w ruchu, gada jak najęta, nawet przez sen nadaje ;) W pracy mam taką sobie sytuację, a szykują się zmiany, niestety nie na lepsze. A jeśli spełni się pewien czarny scenariusz, to na d...
    • Szaleć zaczynam... Do porodu 4 miesiące zostały a ja już kupiłam wózek... Graco quattro tour deluxe bo zależało mi na przemieszczaniu się z fotelikiem z auta jak gdzieś na moment pojadę żeby nie tachać go pod pachą tylko włożyć w stelaż jakiś i wio... Do młodej miałam tako warrior 3w1 i tam bardzo mi się przydał ten stelaż jak gdzieś załatwić coś musiałam na szybko. Tylko go sprzedałam bo młoda jak podrosła to ani pasów zapiąć w spacerówce ani ni chu-chu. No i mam ten Graco, tylko kurde tak...
    • Mam dzikiego psa pod opieka, mam tez tabletki , pan psa kazał dac. Nie wiem na ile wczesniej podac psu? Kundel, mniej niz 10kg wazy.
    • sama już nie wiem czy wyszukuję problemu, czy faktycznie moja 2,5 latka ma krzywy chód. bo, że stawia stopy do środka to fakt. jak zwróciłam uwagę mojej pediatrze na bilansie to mnie uspokoiła, że to przejdzie. a nie jest to kobieta, która zlewa problemy dzieciaka. a pół roku mija i wydaje mi się, że jest tak samo jak nie gorzej. oczywiście do ortopedy pójdę, jutro nas zapiszę, ale do tej pory może któraś mi opisze podobną sytuację, uspokoi mnie, że to się łatwo "prostuje"? plissss ps....
    • czy w związku z kolejnym zagrożeniem kolejną falą dzieciaki powinny jechać??? słuchałam w tv, że to co do zwiedzenia jest bezpieczne, pani tydzien temu dzwoniła, uspokojono ją, że wszystko jest ok...ale przecież zalewane są kolejne drogi, miejscowości..jaką mam pewność, że uda im się tam dotrzeć a jak nawet dotrą to czy uda się wrócić....nadciąga kolejna fala do Sandomierza......
    • bez recepty??? i na uspokojenie ?? też bez recepty?? pytam teoretycznie a nie praktycznie, ale to ważne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się