Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      uspokojony

uspokojony

(7 wyników)
    • dziewczyny-jak to w końcu jest z tymi bólami....zauważyłam że tyle jest zdań na ten temat ile wypowiedzi i stron w necie:/ martwie się bo straciłam dwie ciaże,teraz jestem w ok.6tc i boli mnie non stop brzuch-tak jakby na okres....nie wiem co o tym myśleć... miałąm iść w przyszłym tygodniu na usg żeby zobaczyć czy jest już fasolka ale chyba pójdę jutro bo zaczynam się martwić.....po moich przeżyciach ciężko jeest mi sobie z tym wszystkim poradzić...
    • Witam Mam kilka pytań czy któraś z was miała może cos takiego jak polip ja mam jestem w ciąży 25TC i gin powiedział że moze ten polip pęknąc i wtedy bedzie krwawienie troche mnie to przeraziło...mam wtedy udac sie do szpitala ale z tego wszystkiego nie zapytałam czy to zaszkodzi dzidzi.... i jeszze mam juz jedną dzidzie wiktoria i ma 7 lat juz tylko zastanawiam sie dlaczego teraz przy drugiej ciąży jakos inaczej to przezywam kazde kopniecie dzidzi wszytsko jakies takie piekniejsze wyda...
    • Remont w domu był nieunikniony, niestety nie miałam się gdzie wyprowadzić, zresztą...byłam potrzebna na miejscu. Przy okazji przyplątało się do mnie przeziębienie, więc siedząc w domu non stop wąchałam farby, jakieś grunty, pyłu wszedzie było pełno. wiem że te dzisiejsze farby nie są toksyczne tak jak kiedyś, a jednak niepokoję się czy śpiąc np w świeżo pomalowanym pokoju (2 dni wietrzonym) nie zaszkodziłam mojemu maluszkowi? macie jakieś doświadczenia. może się trochę uspokoję p...
    • Drogie Emamusie, czy któraś z Was miała taki wynik badania moczu - białko w moczu (u mnie w ilości 0,07 g/l) i co w związku z tym? Zaczęłam bardzo się denerwować, wkrótce będę u swojego ginekologa, ale zamartwię się do czasu wizyty. Jestem w 33t i do tej pory wszystko było O.K. lemona1
    • własnie zaczęłam 12tc i od początku ciąży uważaliśmy z mężem i przytulaliśmy się w sumie tylko 2 razy. Za pierwszym razem wszystko było ok, ale za drugim razem po zbliżeniu pojawiły się plamienia, które dosłownie po paru chwilach minęły i były bardzo skąpe. teraz jest już chyba w porządku. lekarz zalecił zrobienie USG, ale zaprosił na wizytę prywatnie, choc później zaznaczył, że właściwie jak nie ma już plamienia to tylko obserwować czy nic sie nie dzieje i oczywiście zapomnieć o ...
    • Prawie od samego poczatku ciazy miewam badzo wyrazne i czesto malo przyjemne sny, ale ostatnie dwa tygodnie to juz przesada! Rzucam sie, placze, krzycze przez sen, az mnie Moj budzi i uspakaja... Tez tak macie? Czy cos sie da z tym zrobic? To dopiero 12. tydzien, a ja juz fiksuje :0
    • Mam L4- pacjent może chodzić- lekarz stwierdził, że mogę/powinnam wyjechać na wieś, zeby odpocząć. Czy faktycznie mogę? Czy ktoś (praca, ZUS)może to kwestionować? W pracy miałam mieć niebawem urlop, ale lekarz stwierdził, że zwolnienie przyda się na później, on zaś widzi wskazania do zwolnienia, natomiast nie widzi przeciwskazań do spokojnego pobytu na łonie przyrody... Macie jakieś doświadczenia (głównie chodzi mi o ewent. problemy) w takiej sprawie? Pozdrawiam. Kotagus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się