uspokojony

(17 wyników)
  • Witajcie Czy macie moze jakies sprawdzone srodki uspakajajce ktore nie obnizaja pigulek anty? bo ja jestem bardzo nerwowoa a teraz egzaminy sie zblizaja i ciezko ze stresem sobie poradzic. Ja wiem jedynie ze nie powinno sie uzywac srodkow z dodatkiem dziurawca
  • ziołowe albo coś. Ostatnio z pewnych powodów w określonych sytuacjach nie panuje nad sobą zaczynam być kłębkiem nerwów - nie ukrywam przeszkadza mi to. Lekarka stwierdzała, że to wynik pewnego wydarzeń i żebym przeszła na jakiś czas na tabletki bez recepty - ogólnie kazała mi sobie jakieś wybrać. Macie jakieś doświadczane z takowymi?
  • Witam dziewczyny! Mam problem...może ktoś ma podobnie...Kilka lat temu na skutek dużych przeżyć emocjonalnych przypetała mi się nerwica. Było okropnie, problemy ze snem, oszmary senne, kołatania serca, drętwienia kończyn itp. Nie leczyłam się nigdy, udało mi się jakoś na własną rękę wyjść na prostą, ale nie do końca. Żyję normalnie, ale jeśli jakaś sytuacja jest chociaż troszkę bardziej emocjonująca od razu dostaje kołatania serca i wręcz drżenia głosu, tak strasznego, że mówić nie mogę. Boli...
  • Za dwa tyg lecimy na wakacje. Mam schizę, że do tego czasu zaliczymy wpadkę. Nie biorę tabletek bo za jakiś miesiąc mamy zamiar sie postarać, ale dopiero za miesiąc. To ma być ostatni taki szalony wypad (przynajmniej na razie). Małż był w delegacji, dziś wrócił. Obiecałam sobie, że w tym tygodniu nic no ale....same wiecie :) musieliśmy się przywitać :) oczywiście użyliśmy prezerwatywy a ja i tak zaczęłam już schizować. Ostatni okres miałam 17 czerwca a wg kalkulatorów płodności od...
  • dostalam go na uspokojenie przed 2 egzaminami czy ktos z was korzystal z tego leku? kiedy powinnam wziasc pierwsza tabletke egzamin mam 24 czerwca? pozdrawiam
  • Od pewnego czasu bardzo latwo wpadam w zlosc. Chociaz mam dobry humor, wystarczy jedno czyjes zdanie nie po mojej mysli i juz niepotrzebnie zaczynam klotnie. A potem zaluje. Obiecuje sobie, ze nastepnym razem juz bede spokojna, ze po co sie tak przejmowac bzdurami, ale znowu to samo. Czy znacie jakis srodki na uspokojenie? Herbatka z melisy?
  • Chodzi o wyniki cytologii.kilka dni temu -wynik IIIA,stan zapalny,leukocyty itd. W tej chwili nie jestem w stanie myśleć pozytywnie.Mam dwoje małych dzieci 6 i 2 lata.Chodzą po głowie okropne mysli-nowotwó, do tego złośliwy i perspektywa śmierci.Ryczeć się chce. Nadmienie ze leczę sie obecnie ze stanów zapalncy.Dzisiaj wizyta u lekarza i dalszy ciąg.... Prosze, moze ktoś ma podobny przypadek i wyszedł z tego koszmaru.
  • dziewczyny jakie leki pomagaja wam w sytuacjach stresowych,zaburzenia snu - do tej pory bralam takie male ziolowe tabletki ale moze jest cos bardziej skutecznego,oczywiscie dostepnego bez recepyty-bo psychotropow nie musze brac. szukam dobrego srodka na nerwy i sen - mocnego, najlepiej ziolowego.
  • czy możecie polecić mi jakiś skuteczny srodek uspakajający ale nie usypiający najlepiej ziołowy.Jest ich wiele na rynku ale może macie jakiś sprawdzony?
  • Macie sprawdzone jakieś ziołowe leki, tabletki, krople?
  • wymioty(4)

Już nie mogę wytrzymać. Od kilku tygodni wymiotuję na tle nerwowym. Co zjem czy wypiję to od razu wymiotuję. Byłam u lekarza. dostałam lekarstwo na uspokojenie które miało pomóc też na wymioty, ale nie pomogło. Kupiłam sobie validol, ale to na nic. Jutro chcę iść do lekarza po jakieś tabletki przeciwwymiotne. Chodzi mi o takie, które bardzo szybko działają. Czy możecie mi jakoś doradzić. Nie chciałabym być też po nich senna.
  • Zrobiło mi sie coś takiego płaskiego w pachwinie średnica 1 cm .Na krostę to nie wyglada mi- jest płaskie i koloru czerwono- fioletowego.Jak wygląda guzek,a jeśli to guzek to od czego to może być?
  • Moze ktos mial podobnie, od kilku miesiecy glownie rano i wieczorami mam mdlosci i ogolny dyskomfort zoladka. Czy myslicie ze jest to nerwica zoladka?- co mozna na to poradzic, biore magnez dla uspokojenia. Wnioskuje po tym ze czesto jednak po zdenerwowaniu dolegliwosci sie nasilaja, a i ogolnie mam zoladek spiety. A moze jednak wybrac sie na gastroskopie-ktorej sie taak boje.. Jak sie ratowac!
  • mam 18 lat. nie wspołzyłam jeszcze. z moim chłopakiem uprawialismy jedynie petting. zawsze uwazalismy. jednak spoznia mi sie okres dzis to 36 dzien. przewaznie mi sie spoznia i waha w granicach 30-39 dni. ale mam nudnosci boli mnie głowa i zle sie czuje. czy to mozliwe ze moge byc w ciazy jesli podczas pettingu nie moje narzady nie miały kontaktu ze sperma partnera?
  • Czy jest to mozliwe, że nie pojawi się śluz w dniu pęknięcia pęcherzyka. USG wskazało, iz moment kulminacyjny jest dziś, a ja nie mam sluzu! Proszę o radę
  • Mam dość delikatny problem. A mianowicie gdy wprowadzam palec do pochwy na głebokości ok.4 wyczuwam nierówną powierzchnie, jakby narośl. Boje sie co to może być i nie wiem co mam z tym zrobić. Dodam, że mam 17 lat i jeszcze nie wspóżyłam. Powiedzcie mi prosze co to moze być...
  • Staramy się z mężem o dziecko- dopiero 2 miesiące, ale zaczynam się już powoli martwić czy jesteśmy płodni. Czytałam,że normalna zdrowa para może starać się o dziecko nawet do roku- czy to prawda? Czy powodem może być stres, słońce i zmęczenie pracą i remontem? Kupiłam już nawet test owulacyjny i wskazał mi w 15 dniu cyklu(mam 28dni),że nastąpi owulacja, kochaliśmy się według zaleceń,ale nie zaszłam w ciążę... Co jeszcze mogę zrobić? Jakieś badania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się