uspokojony

(4 wyniki)
  • staram sie zagladac tutaj na forum co jakis czas bo to mnie uspakaja. od roku sie staram i powoli dostaje kompletnego swira. to juz nie chodzi o zazdrosc w stosunku do kolezanek, ktorym sie udaje/udalo, ale poprostu takie natrectwo. wszedzie widze ciężarne laski lub z dzieciakami i dostaję ataku paniki, że mi sie już nie uda. musze brac jakies leki na uspokojenie bo nie wytrzymuje z soba sama. czy ktoraś mogłaby mi doradzic co brac w sytuacji gdy sie czlowiek stara rozmnożyc? moze...
  • dziś jest mój 28 d.c. jestem 8 dni po inseminacji i przed wczoraj zrobiłam pre test i wyszły 2 kreseczki ( jedna cieniutka) - trochę urosły we mnie nadzieje, ale dzisiaj rano nie wytrzymałam i zrobiłam normalny test i dopiero po 15 min pokazała się ledwie ledwie widoczna kreseczka. czy to jeszcze za wcześnie na test? czy może sama sobie chcę wmówić że jestem w ciąży a nie jestem...
  • dziewczyny, moje in-vitro zbliza sie sie wielkimi krokami, a tu jak na zlosc wszystko idzie pod gorke, problem za problem i w koncu jakas sie nerwowa zrobilam. Zaczynam sie o byle co awanutrowac, najmniejsza rzecz wyprowadza mnie z rownowagi. Wiem, ze to nie zdrowe i powinnam sie wyluzowac ale nie moge, probowalam juz wszyskiego, nawet wiezlam wolne i nic. Moze znacie jakies ziolka, ktore mnie troche uspokoja, bo ja juz nie wiem co robic. Staram sie sama sobie wytlumaczyc, ze nie ...
  • Po 7 dniach od rozpoczęcia kuracji tabletak dostałam @, tylko z takim nasileniem "skrzepów", że mogłabym swobodnie nosić pampersy:) Dzwoniłam do mojego gina i mnie trochę uspokoił.. Czy któraś z Was miała do czynienia z tym specyfikem???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się