bialostoczanka35 07.08.11, 21:37 Magda, Jola, Aniela-wielkie dzięki za super weekend na jeziorem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia-olcia Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 07:48 można było @ wysłać, a nie śmiecić na forum Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 08:14 ty nie bądź taka zazdrośnica też by się chciało nad jeziorko, co? napisz sama co robisz w wakacje Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 08:21 ta że niby żal dupę ściska ?nie mam czego zazdrościć, byłam na mazurach w weekend, pływałam sobie na długi też jadę, ale teraz kaszuby i również żagle Odpowiedz Link
tapatik Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 09:07 A to pisanie na forum jest równoznaczne ze śmieceniem? Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 09:54 Napisałam na forum , bo spędziłam czas z forumowymi osobami i warto się ruszyć... Niektórzy narzekają, że na pisaniu się kończy Nie miałam zamiaru śmiecić ani wzbudzać niczyjego żalu sorki Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 10:04 nie przepraszaj, dobrze że napisałaś co z boćkiem? dalej szczęśliwy w związku? Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 10:27 Boćków , żab zatrzęsienie o komarach nie wspomnę Odkryłyśmy nowy sposób na tych braci mniejszych - waniliowy olejek do ciasta Polecam wszystkim wyjeżdżającym na zieloną trawkę Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 10:43 No żal dupę ściska. A ja w sobotę przez godzinę mokłam na własne życzenie. Wybrałam się na masę powstańczą. Równo o 17 lunęło z nieba, ewakuowałam się po godzinie jazdy. Podziwiam tych co wytrwali do końca. A w waszych pięknych stronach będzie w sobotę. Już się nie mogę doczekać. Puszcza Knyszyńska - kolejka wąskotorowa z czasów I wojny światowej w Czarnej Białostockiej - kuźnia i warsztaty garncarskie w Czarnej Wsi Kościelnej - meczet i mizar w Bohonikach - wiatraki w Malawiczach - Palestyna - śluzy na Kanale Augustowskim Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 10:50 Szacun jak zwykle przygotowana, terminy , programy znasz z dużym wyprzedzeniem pozdrawiam P.S. A w tym roku droga na Grunwald była przejezdna, lokalne władze wyciągnęli wnioski z ubiegłego roku Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: weekend na Podlasiu 08.08.11, 10:55 Pierwszy i ostatni raz byłam pod Grunwaldem Odpowiedz Link