Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      weekend

weekend

(31 wyników)
    • hej w Tesco od dzis do niedzieli wszystkie plecaki i tornistry -30% byłam dziś i kupiła córce tornister Herliz za 105zł normalna cena 150zł
    • tylko w najbliższy weekend 27-29. Rabat naliczany jest przy kasie. Info z newslettera.
    • nie dotyczy m.in. plecaków i podręczników wiadomość z gazetki
    • Mam nietypową prośbę o zrobienie zdjęcia w jednym ze sklepów :)
    • Kupowalam wczoraj sweter i dostalam kupon na weekendowe zakupy -20 % jutro wybieram sie po poludniu do Blue City cos sobie kupic jeszcze bo calkiem fajne sa ciuszki dla Pań :-)
    • Czy w ten weekend będą jakies promocje w H&M? Gdzie to sprawdzić?
    • jest taka akcja kupisz bluzke/top/koszule to spodnie są za 50 % trzeba tylko podac hasło przy kasie (żyrafy wchodzą do szafy)
    • Dziewczyny, wybaczcie zabieganej matce trójki, jeśli dubluję temat i np. "wczoraj" było, ale ostatnio nie wyrabiam z czasem i na forumowanie zupełnie go nie wystarcza. Wiecie już coś o rabatach z październikowymi gazetami? Po zakupowym szleństwie związanym z rozpoczęciem roku szkolnego, czas pomyśleć o sobie. Będę wdzięczna za info :)
    • moze ktoś skorzysta:) www.facebook.com/InstylePolska
    • jw?
    • ALDO 20% na nową kolekcję. Rabat nie obejmuje środków do pielęgnacji obuwia Ambra 20% rabatu na obuwie z kolekcji jesiennej. Rabat nie łączy się z innymi promocjami Atlantic 15% na całą nową kolekcję jesień/zima 2010 oraz kolekcję Basic Bodique 20% na całą kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami Camel active 20% wszystkie spodnie z nowej kolekcji jesienno-zimowej, wszystkich marek: Camel Active, Hattric, Calamar Clarks 30% na cała kolekcję Cocomore 20% na wybrany asortym...
    • Nie wiecie, czy któryś market, lub inny sklep otwarty w niedzielę sprzedaje foteliki samochodowe (te większe). W sobotę albo niedzielę będę mieć samochód i będę musiała od razu kupić fotelik (po samochód jedziemy pociągiem, z powrotem już mam nadzieję, autem:)). Proszę o nie przenoszenie wątku chociaż przez kilka godzin:)
    • oczywiście są resztki ale ceny rewelacyjne.sukienka hello kitty z 39,9 na 10!sporo damskich ciuchów i ciążowe też były.polecam!
    • Czy przypadkiem ktoś wie czy będę jeszcze następne weekendowe promocje 30 % i na JAKIE KOLEKCJE ???? ( poluję na konkretną). Wiem, że teraz jest promocja na dzień dziecka . A może wiecie od kiedy letnie wyprzedaże w tej sieci ?
    • Mam nadzieję, że to akcja ogólnopolska, w każdym razie w Smyku w Opolu od dzisiaj do niedzieli obowiązuje na wszystko (ciuchy, zabawki) rabat 25%. Ja niestety nie mogę się ruszyć, a miałam chętę na dokupienie czegoś z serii laleczek Groovy's mini (siostra sprawdzała w Opolu, ale zostały już tylko akcesoria).
    • Kiedy są wyprzedaże w sklepach coccodrillo?
    • w ten weekend, czyli czasu zostało niewiele www.aptekavolfarm.pl/
    • Warszawianki pomóżcie mi proszę, chciałabym kupić zaproszenie rodzicom na 40 rocznicę ślubu. Podoba mi się w tym teatrze kolacja połączona ze spektaklem. Czy jest jeszcze coś takiego podobnego w W- wie? Czy polecacie ten Teatr? A może macie inne pomysły?? Chodzi o luty, więc raczej odpada np. weekend nad jeziorem. Z góry dziękuję!
    • mam na myśli jakieś akcje -20% czy coś podobnego? z góry dziekuję za odpowiedź
    • 3-4 XII kolekcja -50% chyba warto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się