wirusy

(25 wyników)
  • wklejam otrzymany przed chwilą mail: Jezeli otrzymasz e-mailem prezentacje w power-point pt."Welcome to the matrix.pps" (witajy w matrix) - w zadnym wypadku nie otwierac i natychmiast skasowac ! Jezeli jednak otworzysz, po 10 sek. zobaczysz jakis obraz, a potem nastapi taki tekst: "You e hard drive ist over" i....wtedy jest juz na wszystko za pózno ! (mozesz wylaczyc kompa i isc na piwo) Wszystkie Twoje dokumenty na twardym dysku zostana skasowane, a Twój adres przeslany adre...
  • to klepnięci? Może ktoś coś wie na temat psychiki tych ludzi? pozdrawiam, mmax20
  • Poznałam faceta, spotykamy się 2 miesiące, wczoraj rozmawialiśmy o sexie, powiedział, ze zrobimy to dopiero wtedy kiedy oboje zrobimy badanie na obecnosc wirusa HIV.Zaskoczyl mnie. Mialam kilku facetow, ale nikt nigdy mi o tym nie wspomnial, tez nie myslam aby żadac takich badan. Jednak w dobie wszechobecnego ryzyka moze powinnam??
  • Załączniki: 1. (text/html;) rozmiar: 117 2. wyjecha.exe (audio/x-midi; name=wyjecha.exe) rozmiar: 87394 3. crazy_in_alabama-pl.txt (application/octet-stream; name=crazy_in_alabama- pl.txt) rozmiar: 62616 i otwieram ten text a moj anty wirusowy program wywala mi, ze jest z wirusem..skrzynka mi sie zapelnia ale boje sie czytac......kto mi napisze co to za czort...czy na @gazeta nie pisze sie normalnych listow tylko zalaczniki ????
  • Wirusy.(4)

Dziękuję za przesłane mi wirusy. Czysto! Proo także się już nie wpisze. Możesz spokojnie spać i pisać. proo /ze smutkiem/
  • Jeżeli do kogokolwiek dotarła poczta z tymi mnożącymi się wirusami, które opanowały mnóstwo kont na gazecie, to z góry przepraszam najmocniej - to nie ja!!
  • Załączniki: 1. (text/html;) rozmiar: 117 2. wyjecha.exe (audio/x-midi; name=wyjecha.exe) rozmiar: 87394 3. crazy_in_alabama-pl.txt (application/octet-stream; name=crazy_in_alabama- pl.txt) rozmiar: 62616 i otwieram ten text a moj anty wirusowy program wywala mi, ze jest z wirusem..skrzynka mi sie zapelnia ale boje sie czytac......kto mi napisze co to za czort...czy na @gazeta nie pisze sie normalnych listow tylko zalaczniki ????
  • Poniewaz wszystkie dane wskazuja na to, ze wirusami obdarowywane zostaja osoby, ktorych adresy emailowe po prostu pojawiaja sie na forum gazety, przestrzegam (na wszelki wypadek) przed podawaniem na tymze forum adresow emailowych poza-gazetowych rowniez. Przynajmniej w wersji "gotowej" dla wirusa (zas mozna podawac zupelnie bezpiecznie, jak sadze, w formie np "olt na wp.pl") to taka luzna uwaga ;-) pozdrawiam OLT PS roseanne - jestes na razie na prowadzeniu jesli chodzi o...
  • wirus?(11)

podobno miedzy skrzynkami gazety krazy wirus w pliku/folderze: sulfnbk.exe ktory trzeba znalezc i wyrzucic nie otwierajac. Przekazywany jest automatycznie, a ma sie rzekomo uaktywniac po dwoch tygodniach od otrzymania? Czy slyszeliscie cos o tym?
  • macie jakies informacje ? cos sie robi w tym wzgledzie ?
  • leczmy sie. Np. chcialbym byc zaszczepionym feromonami kobiecymi tak, by mysli o nich nie scigaly mnie przez cale zycie, podobnie jak z heinemedina czy inna zoltaczka. Szczerze mowiac, wolalbym byc wolnym od popedu plciowego. Po co mi to ? Rano jedno tylko w glowie, na ulicy nie spogladam na swiatla tylko na zady panien, wieczorem znowu to samo, w nocy polucje (hihi) i od rana znowu ta sama plyta ... do cholery z tym. Imagine.
  • no wiec ten rok fatalny jak dla mnie, a i koncowka zezlego tez juz kiepska byla...ale teraz jest coraz gorzej.... zdrada ukochanego, wielki stres z tym...fatalna sprawa, kiedys opisywalam brak dziecka ..bol psychiczny ztego powodu plus zdrada .... a teraz po badaniach okazuje sie, ze mam wirusa HPV typ onkogenny..ba nawet 3 typy tego wirusa...dzwoniła lekarka i mnie poinformowała...przede mna zabieg wymrazania, szczepionka ale to nie spowoduje ze wirus zniknie...a wiec swiadomosc, ze n...
  • Mam przyjaciela ktory bardzo kocham . Jest chory. Zaraził się wirusem HCV czyli zapaleniem wątroby typu C.Załamałam się nie tylko on też.Cały czas płaczę.Nigdy mu nie opuszcze sie !!! Cały czas się stresuję Co mam z nim zrobić? Jak przestać się stresować?
  • Kim jest dla was osoba nazywana "dziwką"? Jak wam się kojarzy i czy znacie kogoś kogo byście mogli tak nazwać? Oczywiście nie chodzi mi o złośliwe powiedzenie tego komuś , kogo nie lubicie po prostu (teraz chyba młodziez ma taką modę).
  • Ponieważ plemniki i wirusy HIV są podobno mniejsze niż pory w lateksie, jaka jest skuteczność zapobiegania ciąży i HIV tą metodą?
  • na ludziach za ich arogancje wobec przyrody . Już jestem przygotowany mam cały arsenał typu - ciężarówka wyładowana nawozem wybuchowym i wirusy z różnych szczepów . Czy aby nie przesadzam ?? Może jest jakieś lekarstwo ??
  • Poniewaz ostatnio znow zasypywana jestem dziesiatkami pustych listow z zalacznikami - wiadomo, wirusy, przepraszam ,jezeli do kogos odbilo taka przesylke. Cierpliwie wszystko usuwam, ale nigdy nie wiadomo. Dlatego tez pewnie cale tlumy tutejszych "pisaczy" otrzymuja moja automatyczna odpowiedz z gazety. za nieporozumienia przepraszam. Jezeli komus cos przypadkowo wyslalam przepraszam ps. A byl juz tydzien spokoju, na poczatku sierpnia. pozdrawiam z tropikow
  • Poniżej cytuję cały przebieg korespondencji i proszę o komentarze! Re: DO 7zahir Autor: grawitacja_sily_woli Data: 27.05.06, 09:06 • Re: Czy możecie polecić mi książkę która mnie um grawitacja_sily_woli 24.05.06, 22:51 7zahir napisała: " Biegnąca z wilkami", "Wirus samotności" - suuuper -własnie czytam> Podoba Ci się "Wirus samotności" ???? Moim zdaniem to jedna z najbardziej dennych książek, które czytałam. Autor zwala całą winę za odczucie samotności u ...
  • Myślę o lepszym zabezpieczeniu mojego komputera i instalacji firewalla. Czy możecie doradzić jakiś dobry program? Chętnie poznam wasze opinie na temat takiego oprogramowania, a w szczególności poszczególnych produktów. pozdrawiam, Mario

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się