wirusy

(15 wyników)
  • sluchajcie, tez tak macie? boje sie o wirusy i tym podobne
  • Hello! Ostatnio parę razy pojawiła mi się opryszczka na górnej wardze i moja stomatolog zaproponowała, by jak tylko poczuję swędzenie zwiastujące jej nawrót, pojawić się u niej w gabinecie. Ponoć miejscowe potraktowanie opryszczki laserem (takim jak do utwardzania plomb) w jej początkowym stadium może uśpić wirus na kilka lat albo na zawsze. Czy stosując do twarzy krem złuszczający na noc Bandi mogę skorzystać z takiego miejscowego działania laserem w okolicy ust? Nie chciałabym sobie popa...
  • pojawiaja mi sie w coraz wiekszej liczbie "pieprzyki" (takie wypustki skorne)na dekolcie i szyi. moja kosmetyczka usuwa to zimnym azotem, albo wypala. niestety, z roku na rok jest tego wiecej, skora nie jest juz gladka, pod palcami wyczuwam mnostwo nastepnych, "rosnacych". czy wiecie skad one sie biora i jak z nimi walczyc? dziekuje za rade!pozdrawiam
  • opryszczki?kilka razy w roku na wargach pojawia mi się opryszczka.na forum znalazłam wątki o tym co zrobić gdy już się pojawi, ale mi zależy na tym, żeby się jej ustrzec.we wrześniu wychodzę za mąż i nie chciałabym,żeby akurat w tym dniu szpeciła moją twarz.jakie witaminy łykać?a może znacie jakieś inne środki,aby się przed tym ustrzec?
  • Witam, Stało się - pierwsza opryszczka w życiu... Już troche wiem, jak sobie z tym radzić, nie wygląda nawet tak tragicznie. Mam za to inne pytania: -jak wygląda kwestia zarażania wirusem innych osób przeze mnie? -czy zarażam tylko wtedy, kiedy mam to cudo na ustach, czy cały czas? - ...no i czy mój facet ma tylko 2 wyjścia, tzn dać się zarazić tym świństwem, czy skończyć znajomość??... :( Dziękuję za uwagę.
  • Jak walczyć z tymi wredotami? Na lekarzy wydałam kupę kasy,a efekt żaden :-(
  • zarazenia sie u manicurzystki grzybica, hcv czy wirusem hiv ? Wiadomo ze pilniki moga kaleczyc skórki, a tzw środki dezynfekujące często pozostawiają wiele do życzenia. Nigdy wczesniej o tym nie pomyslalam, a robilam ostatnio tipsy u znajomej i nie wiem czy nie powinnam sobie zrobic badan?
  • I jeszcze na annaweglarz@poland.com Dziewczyny,broń Boże nie otwierajcie maili spod tych adresów.Te kurwy (przepraszam za wyrażenie) wysyłają wirusy(ja dostałam aż 3 zawirusowane maile od nich).Niestety otworzyłam jeden z nich i efekt-dziś rano padł mi cały system,przez 8 godzin siedział u mnie informatyk i naprawiał. Sorry,że tak nie na temat,ale musiałam się poskarżyć.
  • Wątek zupełnie nieurodowy i prywatny, więc wszystkich niezainteresowanych przepraszam za zaśmiecanie. Z Twojego konta gazetowego (kotmanka@poczta.gazeta.pl) przyszedł do mojej gazetowej skrzynki 30 lipca mail o tajemniczym tytule Usemap, bez tekstu, z samymi załącznikami, zawierający za to wirusa (ExpoitIE.FrameDownload). Podejrzewam, że mail wysłał sie zupełnie bez Twojej wiedzy - radzę Ci przeskanować swój komputer jakimś programem antywirusowym. Przepraszam, że nie piszę na ...
  • to 1 raz smaruję to paskudstwo zoviraxem i i rozkruszoną aspiryna dziś zaczął pojawiać sie strupek jak z tym dalej postępować jutro będę u lekarza to wypiszę leki ale co mogę zrobić dziś dodatkowo może neomecyna? sama nie wiem
  • chyba mam je na duzym palcu u stopy; co robic? kupilam jakis preparat, ale zamiast mi je wypalic to wypalil tylko skore i nadal sa; macie jakis sposob? ale znacie dobra masc albo cos podobnego? bede wdzieczna
  • jak sie tego pozbyć?? I ile czasu zajmie wygojenie tego ?? Prosze o odpowiedzi.
  • Na moich rękach pojawia się dużo bialych, podskórnych, malych pęcherzykow.Napewno nie jest to uczulenie. Nie zauważam by szybko rosły. Czy ktoś wie czy to są kurzajki i w jakim temepie one rosną? Nigdy wcześniej nic takiego nie mialam ;((( Jak tym dziadostwem można sie zarazić? Wystarczy podanie dłoni czy w autobusie? Napiszcie proszę jeśli miałyście cos takiego...
  • Pojawiła się wczoraj na ustach, ale była jeszcze malutka, dziś jednak jest juz wielka, co robić??? Proszę o pomoc. Smaruję to maścią Hascovir, ale może macie jakieś swoje sposoby na pozbycie sie jej?? Może wycisnąćten płyn ze środka, co o tym myśliice?
  • No i znowu wyskoczyła mi opryszczka. Pięknie, z weekendowego balowania nici. Bo jak tu się pokazać mając pod nosem wstrętne wypełnione ropą nadżerki? Czy polecacie jakieś środki, które skróciłyby proces gojenia? Zovirax jest do luftu. A może znacie jakieś metody alternatywne, np.domowe sposoby?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się