wirusy

(27 wyników)
  • Nazywa się "PRACA." Jeśli dostaniesz dzisiaj jakąś robotę od szefa, kolegi lub od kogokolwiek innego ,nie dotykaj tego pod żadnym pozorem !!!! Wirus jest skrajnie niebezpieczny.! Usuwa na stałe życie prywatne. Jeżeli byłeś w kontakcie z wirusem, natychmiast zabierz dwóch kolegów lub koleżanki i udaj się do najbliższego baru. Zamówcie piwo albo coś mocniejszego i po pięciu - sześciu kolejkach, PRACA powinna zostać całkowicie usunięta z twoich obwodów. Wyślij to ostrzeżenie nat...
  • Ostatnio mój komputer nęka plaga wirusów. Od tygodnia nie mam internetu. To już drugi raz od jesieni. Dostępne mi programy antywirusowe sa niewystarczające. Jak Wy sobie z tym radzicie ?!
  • Afrykańskie goryle i szympansy dziesiątkowane są przez ludzkie wirusy. Małpie wirusy z kolei zarażają ludzi. Stąd się wziął problem AIDS i wybuchających kilka razy do roku w Afryce epidemii Eboli. Grożą nam nowe. wiadomosci.onet.pl/1243399,242,kioskart.html Czy zatem AIDS jest od dzielenia małpiego mięsa, czy jest to efekt zoofilii???
  • ptasia grypa, cholera, a teraz jeszcze to: Producent Windowsa - należący do Billa Gatesa gigant informatyczny Microsoft - ostrzegł użytkowników systemu, by uważali na wirusy o nazwie "W32.Zotob.E", "IRCBOT.WORM" lub "WORM_RBOT.CEQ". wiadomosci.onet.pl/1149245,18,item.html
  • od Czarnej 33, temat "test".. zdaje się, iż tutaj pisuje.. może ktoś się orientuje na jakiej zasadzie działa ten nowy wirus, bo nie wierzę, aby ona przysłała emalię na adres, którego nie zna.. nie miałam jej nawet w książce adresowej, wiadomość przyszła na firmową skrzynkę..
  • W Niemczech zatrzymano podejrzanego o stworzenie wirusa komputerowego Sasser. Pochodzący z Dolnej Saksonii 18-latek został zatrzymany w piątek - poinformował rzecznik policji. Komputerowy robak "Sasser" grasuje po całym świecie już tydzień, od poprzedniej soboty. Według specjalistów, zaraził już ponad milion komputerów. W wyniku jego ataku najbardziej ucierpieli "domowi" użytkownicy Internetu i niewielkie firmy. Stanowią oni 80 proc. ofiar "Sassera"
  • Eksperci przestrzegają przed nowym wyjątkowo niebezpiecznym wirusem, który kradnie numery kart kredytowych i inne dane osobiste. Robak o nazwie Scob nie rozprzestrzenia się co prawda tak gwałtownie jak Sasser czy Blaster, jest jednak co najmniej tak samo groźny. Tym bardziej, że jego twórcy znaleźli nowy sposób rozprzestrzeniania. Ponieważ wirus został właśnie odkryty, wciąż trwają prace nad rozszyfrowaniem jego sposobu działania. Obecnie wiadomo, że wykorzystuje trzy dziury w...
  • Swiatowa organizacja Zdrowia oglosila wczoraj alarm.Fatalna pomylka firmy medycznej moze miec tragiczne konsekwencje. Po swiecie krazy bowiem kilka tysiecy probek wirusa grypy azjatyckiej. Probki z wirusem wyslano do blisko 4tys.laboratoriow w 18 krajach. Jest to rutynowe wysylanie do laboratoriow pakietow testowych.Prawidlowe rozpoznanie wirusow z takiego pakietu umozliwia labolatorium uzyskanie certyfikatu jakosci. Labolatoria,ktore otrzymaly probki maja je natychmiast zniszczyc. Kl...
  • kryj sie kto może, przed tym wirusem. Córka w szpitalu /kroplówki/ mnie sie udało zostać w domu. Powoli wracam do zdrowia, ale wolniej niz chciałabym. Pozdrawiam wszystkich. ps na pohybel wirusowi Rota
  • Właściwie nie wiem, czy to wirus, ale bestia jest nieco zlosliwa... Plik jest w zip-ie od nadawcy john@... dostosuje sie do kazdej domeny. zaintrygowalo mnie, skad na mojej firmowej domenie wzial sie jeszcze jeden uzytkownik, nazywajacy sie john i nie umiejacy gramatycznie pisac po angielsku (bo caly plik jest po angielsku). w temacie jest, zeby "don't late for meet" czy cos kolo tego... pojawil sie na wszystkich moich skrzynkach. likwidujcie go bez czytania, to wtedy nie zasz...
  • Uważajcie dziś wieczorem na wirusa filipińskiego. A poza tym, życzę udanej zabawy tym, którzy mają zamiar się bawić. PozdrawiaM.
  • Wczoraj złapałem takowego, blokuje aktualizacje windowsa, programów antywirusowych. Kiedy komp nie jest podłączony do netu to jest oki, ale jak się zaloguję do sieci, to po kilku minutach zaczyna się łączyć z jakimiś dziwnymi adesami mailowymi, co prowadzi do całkowitego wykorzystania procesora, i komp zaczyna działać bardzo wolno. Nie wiem jak to cholerstwo się nazywa, sprawdzałem pięcioma programami anty, i nic nie wykryło, walczyłem z tym do 5 rano, i dziś od 10 i dopiero teraz w mia...
  • Czołem:) Co za czasy. Szalone krowy, grypa ptasia i teraz znowu świńska... Co trzeba wiedzieć o świńskiej grypie: "Nowy szczep wirusa. Zaatakował już niemal 1800 osób, umarły 152. Jak można się zarazić, a jak obronić przed chorobą? 1 Wirus świńskiej grypy należy do dobrze znanej odmiany H1N1, tej samej, na którą co roku chorują ludzie. Najnowszy szczep jest jednak wyjątkowy, bo zawiera geny pochodzące od wirusów grypy atakujących ludzi, świnie oraz ptaki. Geny te wymi...
  • W sobotę przez kilkadziesiąt minut najpopularniejsza wyszukiwarka internetowa Google nie pozwalała przeglądać witryn internetowych. Na zadane pytania odpowiadała poprawnie, ale przy każdym znalezionym linku wyświetlała informację, że witryna może być niebezpieczna dla komputera internauty. www.tvn24.pl/-1,1584161,0,1,google-zablokowalo-internet,wiadomosc.html a ja już myślałem że mam jakiegoś super groźnego wirusa:D
  • Zniszczył cały system i wszystko co budowałem od maja zniknęło w jednej chwili :(((((( Nie pogodzę się z tym szybko...
  • a co? nie mogę??? a jestem bo własnoręcznie (z pomocą on-line forum wirusy) usunąłem SpyAxe z kompa z sukcesem końcowym:) a ile się przy tym nauczyłem to moje!
  • Virus !(9)

Jestem albańskim wirusem komputerowym, ale z uwagi na słabe zaawansowanie mego kraju nie mogę nic Ci zrobić. Proszę skasuj sobie jakiś plik z katalogu Windows i prześlij mnie dalej.
  • www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060502/nauka/nauka_a_1.html skroty: Grozi nam nowa generacja niechcianych wiadomości elektronicznych: do złudzenia przypominających pocztę od naszych przyjaciół, ale o zawartości dla komputerów skrajnie niebezpiecznej Mimo że filtry do zwalczania niechcianej poczty dzisiaj używane w komputerach są dość skuteczne, to nie są godnym przeciwnikiem dla spryciarzy wykorzystujących niefrasobliwość użytkowników. Ale niechciana poczta następnej gen...
  • jezeli otrzymacie e-mailem prezentacje w power-point pt."Welcome to the matrix.pps"(witaj w matrix)- w zadnym wypadku nie otwierac i natychmiast skasowac! jezeli otworzycie, po 10 sek. zobaczycie jakis obraz a potem nastapi taki tekst"Youre hart drive is ower" i wtedy jast juz na wszystko za pozno! mozecie wylaczyc kompa i isc na piwo. Wszystkie dokumenty na twardym dysku beda skasowane a Twoj adres przeslany bedzie adresatowi, ktory ten wirus stworzyl i wyslal w swiat. To jest ...
  • Święta świętami, życzenia życzeniami, ale w to Boże Narodzenie przytulanie, całowanie i witanie się jest zakazane. Główny Inspektor Sanitarny dobrze radzi, by nie przesadzać z wylewnością, bo grypa nie śpi. A rozprzestrzenianiu się wirusa sprzyjają sytuacje takie jak np. dzielenie się opłatkiem. www.dziennik.pl/wydarzenia/article501473/W_te_swieta_nie_caluj_i_nie_przytulaj_.html To chyba nie jest wykonalne:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się