wnuczka

(7 wyników)
  • www.pudelek.pl/artykul/35670/kora_zostala_babcia_foto/ chłopiec ma na imię Jazon. co Wy na to? dla mnie trąci mitologią i wyprawą po złote runo. nie podoba mi się.
  • moj wnuczek ktory ma sie urodzic ma miec imie ALEKS.Co wy na to ja nie jestem zachwycona
  • Jestem juz mama i babcia.Mam dwie wspaniale córki Marysie i Asie.Obie dziewczynki maja juz swoje rodziny.Marynia ma 7(l.)Kinge i 4(l.)Antosia i juz w lutym urodzi sie jej kolejna corka.Podobaja jej sie imiona: Alicja Oliwia Amelia Pola Maja Idalia Iga(nie Ignacja) Julia. Ale nadal nie wie konkretnego imienia.Moze pomozecie jej cos wybrac. Natomiast Asiulka ma 5(l.)Weroniczke 3(l.)Kornelke i 7(mies.) Magdusie. Mam nadzieje ze dacier jakies propozycje.I jesli mozecie ocencie imiona...
  • znajoma pochwalila sie wczoraj na Skype:) co Wy na to?- tez juz daaaawno nie slyszalam tych imion...
  • Mała Ewa od kilku dni ma siostrzyczkę Martynkę. Przyznaję, że jestem zaskoczona - obstawiałam Zosię lub Pawełka :)
  • Miuta (8)

Przeczytałam w gazecie , że ośmiomiesięczna wnuczka Jurka Owsiaka nazywa się Miuta . Co to za imię ? A może to jakaś rodzinna ksywka ?
  • W dzisiejszej stołecznej jest b. ciekawy artykuł o historii imienia Xymena w jednej rodzinie (do której należy Xymena Zaniewska). Poczytajcie sobie! miasta.gazeta.pl/warszawa/1,54420,3811616.html________________________________________________________________ Rodzinne Archiwum X, czyli 200 lat z klątwą Izabela Szymańska 2006-12-22, ostatnia aktualizacja 2006-12-22 21:19:08.0 Klątwa głosi: "Każda najstarsza córka w tej rodzinie będzie miała na imię Xymena. Jeśli nie - umrze w dn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.