wnuczka

(3 wyniki)
  • faworyzują i być może bardziej kochają od następnych wnuków?? Jakie sa Wasze spostrzeżenia co do Was samych lub Waszych dzieci?? jak ich babcie i dziadkowie traktowali/traktują w porównaniu do nnnych wnuków? Pytam, bo zauważyłam dziwne podziały u mnie w rodzinie i nie tylko :) Całuski dla Wszytskich , bo dawno tu nie byłam i sie stęskniłam troszkę :*
  • W ministerstwie sprawiedliwości wprowadzono ułatwienie dla urzędników: - wykręcają zero w telefonie i łączy ich od razu z szefem ------------------------------------------------------------------------------- Japonki to najszczęśliwsze kobiety na ziemi. Wstają rano i od razu w kimono... ------------------------------------------------------------------------------- "Niech Będzie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze...
  • Wykład z filozofii - tak naprawdę, żadna z nauk nie jest w stanie zapewnić człowiekowi szczęścia głos z tylnej części auli - z wyjątkiem chemii panie profesorze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się