wnuczka

(4 wyniki)
  • Jestem w 20 tc, na ostatnim usg nasze malenstwo ulozylo się cudownie i lekarz stwierdzil, ze na 90% bedzie to dziewczynka. Mialam robione usg przez brzuch i TV a na tym ostatnim to nawet my to widzielismy, bo jest dokladniejsze. Moi rodzice sie ciesza, za to tesciowie sa przerazeni. Maja juz 2 wnuczki i od poczatku mocno naciskali na chlopca (jakby to zalezalo od nas). Byli w szoku jak im powiedzielismy. Tesciowi mina zrzedla i przestal sie odzywac na pare minut, siedzial purpurowy...
  • Otóż dowiedziałam się w sobotę że moją babacia jest w szpitalu a wczoraj miala operację - pęknięty wyrostek i zapalenie otrzewnej. Bardzo chciałabym ją odwiedzić tylko nie wiem czy mogę. Słyszałam że kobiety w ciąży nie powinny chodzić w odwiedziny do szpitali, gdyż może przypętac sie do nich coś nieciekawego. Co Wy na to?? JAk myślicie mogę odwiedzić babcię ,czy nie powinnam ???
  • rady teściowej, bo o niej tu będzie w stylu:posłodź herbatę dla dobra dziecka jeszcze zdzierżę,ale wczoraj... powiedzcie proszę,czy niepotrzebnie się wkurzam(=przesadzam),czy mam rację.Nie powiem mężowi,że tak mnie to wkurzyło, bo to i tak nic nie da, a tylko rozzłości się na mnie,że coś na nią mówię. Otóż: teściowa pyta:"jak tam NASZE dziecko?" Ja na to:"dziękuję, dobrze, ale to NASZE dziecko, a mamy wnuczek" "ale będzie w nim cząstka mojej osoby" .I tak pierdu pierdu przez kilka ...
  • Jestem młodą, czekającą na dzidziusia mamusią!Właśnie w ten wekeend powiedzieliśmy o tym moim rodzicom, fakt że jestem jeszcze młodziutka(20 lat),jednym słowem był to dla nich szok!MY jesteśmy bardzo, bardzo szczęśliwi! Pozdrawiamy Wszystkie młode mamusie z dzidziusiami:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się