wnuczka

(4 wyniki)
  • Dzień dobry. Czy rak to choroba genetyczna? Zaczełam od takiego pytania ponieważ moja mama zachorowała na raka i zastanawiam się czy moja 3 letnia córka jest narażona na tą chorobę? Słyszałam że wnuki są bardziej obciążone chorobami. Moje drugie pytanie brzmi,co robić żeby "w razie co" wykryć wcześniej chorobę? Proszę o poważne odpowiedzi... Pozdrawiam. mama-w
  • Mała, ponad dwuletnia moja wnuczka Krysia - chodząca do żłobka - co jakiś czas - po powrocie ze żłobka - spina się w sobie, zgina rączki, zaciska piąstki i pochyla plecy. Jestem zaniepokojony jako dziadek, co robić ?
  • Panie Doktorze prosze o opinie Moja wnuczka ma 7 miesięcy i od około miesiąca dostawała uczulenie na zewnetrznych narzadach rodnych,zmienialiśmy pieluchy myślac ,ze to uczulenie od pieluch,wnuczka teraz od dłuzszego czasu jest na orginalnych pampersach i uczylenie jest nadal....robią się małe krostki ,później robią sie wodniste i ranki,dziecko cierpi...Pediatra przepisała Elocom do smarowania,nie pomogło po tygodniu Tormentiol i też słaba poprawa....Zmiana pediatry i badanie moczu,orze...
  • moj syn ma 13 mies,raczkuje ale nie chce stawać na nogi.bylam u neurologa,wszystko ok,chodzimy na cw od miesiąca ale bez efektu.co mogę jeszcze zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się