wnuczka

(3 wyniki)
  • Przepraszam za "dziadków", ale chciałam wszystko umieścic w tytule żeby było zrozumiale:-) Jestem z W-wy i może ktoś ma podobny problem z wakacjami jak ja. Otóż chciałam wysłać moich rodzicow z moja córka (8 lat) gdzieś niedaleko stolicy na tydzień na wypoczynek. Zależy mi na fajnym miejcu z dostępem do czystej wody i na towarzystwie innych dziadków z wnuczkami w wieku jw, żeby dzieci sie miały z kim bawić. Jako że będą to kolejne wakacje za które musze zapłacić :-( to zależałoby...
  • witam czy dziadkowie musza miec pozwolenie jakies zeby wyjechac z wnuczka na wczasy? chodzi mi o wyjazd do Tunezjii. dziecko ma paszport ale nazwisko oczywiscie inne czy od rodzicow musza miec pisemne zezwolenie
  • Witam! Poszukuję jakiegoś miłego miejsca na wypoczynek dla mojej Mamy z moim 2,5 letnim Synkiem; mieszkam w Łodzi i chciałabym żeby to było miejsce w promieniu najdalej 150km od naszego miasta; muszą być dobre warunki mieszkaniowe(łazienka,TV,ogólnie niezły standart),okolice najlepiej leśne; Jeśli ktoś z Was zna takie miejsce prosze o wskazówki;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się