wnuczka

(19 wyników)
  • na widok nagości . Nawet na basenie. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9963382,Czy_na_basenie_mozna_brac_prysznic_nago__Niekoniecznie.html
  • katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7455167,Kredyt_na_babcie_okazuje_sie_najlepszy_w_kryzysie.html Bankowcy rozmawiając tylko z wnuczkiem i podsuwając babci do podpisu dokumenty mieli pełna świadomość kto tu tak naprawdę bierze kredyt.
  • Trzyletnia wnuczka na dziecięcym rowerku przejechała z Niemiec do Holandii. Jechała sześć kilometrów w czasie 3 godzin, przez nikogo nie zatrzymywana. Co o tym myślicie? Czym tu się chwalić, że jakaś inna wnusia opanowała zasady internetu już w kołysce?Jeżeli była karmiona piersią, to może z mlekiem... To żaden wyczyn - ta malutka Niemka dokonała wyczynu, o którym długo będzie się pisało w gazetach. A może ona jechała i była dyskretnie obserwowana prze rodziców. Dla mnie to jest ...
  • Dzisiaj rano urodziła mi się następna wnusia. Wczoraj młodzi obchodzili pierwsza rocznice ślubu i śmialiśmy sie że prezent sie spóźnia a tu dzis ledwo syn odwiózł synową do szpitala zaraz urodziła. I mama i dzidzia czuja sie dobrze.
  • byłem z nim pierwszy raz i było super.
  • Nasza mała Iza urodziła sie dzis w nocy ,o 0.45 czyli 45 min.po terminie.Punktualna dziewczynka.Jesst bardzzo podobna do Agnieszki.Dziewczyny czują sie dobrze a my okrutnie sie cieszymy.
  • Wczoraj na wieczerzy wigilijnej poraz pierwszy była moja najnowsza synowa ze swoją córeczką no i oczywiście syn. W mojej wsi po domach chodzą wieczorem tzw gwiazdory czyli przebierańcy z przedstawieniem . Mała tak sie przejeła przebierańcami że całą noc budziła sie i wciąż przeżywała wizyte kozy i diabła że synowa musiała się z nią położyć. Miało dziecko zbyt dużo przeżyć jak na jeden dzień.
  • kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,54938,2485994.html "Przegrzewanie to najczęstsza przyczyna przeziębień. Wiele rodziców (a może nawet bardziej dziadków) z obawy, by dziecko się nie przeziębiło, ubiera je zbyt ciepło. Tymczasem skutek jest wręcz odwrotny. Przegrzewany maluch ma niesprawny system termoregulacji - źle znosi zmiany temperatury, szybko marznie i częściej choruje. Dlatego lepiej od samego początku przyzwyczajać dziecko do chłodu."
  • ilość zajęć dodatkowych,z których chce skorzystać wnuczka.Nauka pływania ciąŋ dalszy rozumiem.Angielski kontynuacja,plastyczne też.Nowe chór,kółko teatralne,historyczne.Uważam ,ze szkoda dzieciństaw.A on a ;nie wiem babciu co mi się w życiu przyda./też musi mieć coś z babć wyżej,szybciej/dziś to uważam za chore ,ale kiedyś nie.
  • Czy pamiętacie jak się robi płyn do baniek mydlanych? Zrobiłam miksturę z płynu Ludwik, trochę mydła biały jeleń,kropla gliceryny i niestety nie wychodzą bańki takie jakie robiłam 50 lat temu. Wiem, że jest w sprzedaży płyn do baniek, ale ja chcę go zrobić sama.
  • kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3692853.html
  • Też sie chcę pochwalić swoim skarbem który dzis wlasnie kończy 7 lat.Swiętowac bedziemy w sobotę.Nie wiem czemu,moze dlatego ze pare razy mi zrywało polączenie- niektore zdjęcia wgrały sie podwójnie.Po raz pierwszy mi sie tak zdarzyło. picasaweb.google.pl/Irena.Kaminska/SkarbBabci
  • praca.gazetaprawna.pl/artykuly/479057,od_marca_emeryci_i_rencisci_dostana_wiecej_pieniedzy.html------------------------------------------------------------------------------------------------------- oj,ale zaszaleję!
  • Nie mam pojecia jak to się dzieje że rodzice obecnie nie radzą sobie w takich przypadkach-chyba z wygodnictwa.Wychowalam trzech synów i nie wyobrażam sobie żeby którykolwiek sprobował mnie szantażować w ten sposób jak opisuje autor artykułu. kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,55008,3786660.html
  • wiadomosci.onet.pl/1559374,2679,1,test_is_the_best,kioskart.html Jesteśmy już na tyle dorosłe że nasi mężowie testów potajemnie robic nie będą bo i po co ale problem jest.
  • Dzieci?(21)

Byłam kilka dni na D. Śląsku .Chciałam wpaść do starej przyjaciółki , dzwonie na jej komórkę a ona mówi ,że nie mieszka w swoim domu , bo sie boi wnuka . Kilka lat wcześniej zrobila razem z mężem testament ; on swoją część na troje dzieci i ona swoją część też . Małżonek zmarł trzy lata temu ,dwoje młodszych zrzekło się spadku na wnuczkę spadkodawcy a najstarsza nie chciała żadnej splaty tylko ,że jej syn /wnuk spadkodawcy / ma tam zamieszkać .natychmiast po wprowadzeniu zajął ...
  • dziecko.onet.pl/1146,4,wczorajsze_zwyciestwa_kontra_dzisiejsze_porazki,artykuln.html "Dzisiejsze mamy nieustannie poświęcają uwagę swoim dzieciom, a ich podstawowym celem jest uszczęśliwienie ich. Wczorajsze mamy znajdowały się w centrum uwagi swoich dzieci, a ich podstawowym celem było nauczenie ich samodzielności. Dzisiejsze mamy usiłują zrobić dla swoich dzieci możliwie jak najwięcej. Wczorajsze mamy świadomie robiły dla swych dzieci możliwie jak najmniej, a w dodatku nal...
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80279,4259808.html 8,5 tony słodkości !!!
  • Ci co pisza to albo biedaki samotne albo duzyry platne albo choroba jaka opadla. Twardych jajek wielkonocnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się