Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      wolny

wolny

(165 wyników)
    • Witam, szukam pokoju dla dwóch osób na tydzień ( 19-24 lipca)? znajdę jeszcze gdzieś wolne miejsce?
    • szukam wolnego miejsca blisko morza. Pokój koniecznie z łazienką.
    • Szukam pomyslow na spedzenie wolnego czasu w Jastarni i okolicznych miejscowosciach. Oczywiscie morze, rowery. Znacie jakas dobra strone WWW gdzie moge znalezc jakies ciekawe atrakcje polwyspu? lot balonem, stadnina koni, rejs jachtem albo motorowka, rejs do Trojmiasta/Sopotu? Z gory dzieki za pomoc.
    • Miejsca dla dwoch rodzin z dość doroslymi dziecmi:)... juz nastolatkami, najlepiej srodkowo-wschodnie wybrzeze, w terminie od 26.07 lub 25.07 na okolo 10 dni. Dziekuje za oferty:)
    • interesuja nas takie miejscowosci jak : swinoujscie, kołobrzeg , gdańsk, ustka, gdynia. chodzi nam o pokoj z własna łazienką blisko centrum i morza, w terminie od 11- 27 lipca na 6 nocy w tymze przedziale czasowym.
    • Witam poszukuję miejsca na odpoczynek w terminie 15 lipca - 15 sierpnia na około 10 dni . Miejsce to najchętniej okolice Zatoki (poniżej Władysławowa aż do Kątów Rybackich) lub Półwysep Helski 2 - 3 osoby dorosłe plus dwójka maluchów. Jeśli miałby ktoś informacje o takich miejscach to chętnie się z nimi zapoznam.
    • Czy są gdzieś nad morzem jeszcze wolne pokoje?Chodzi o miejsce dla 4 osób.Bardzo mi zależy.W innym terminie nie dostanę urlopu.Jeśli ktoś coś wie to proszę dać znać.Wysyłam maile i dzwonię ale prawie wszędzie pozajmowane.
    • Myslicie ze sa szanse na wolny pokoj 2 os dorosle + 7 latka w jakiejs fajnej miejscowosci nad morzem? Jechac w ciemno? znajdzie sie cos do kwoty 100 zl doba za cala trojke?
    • Najlepiej blisko morza:)
    • szukam kwatery nad morzem w lipcu dla 2 osob, ktos ma wolne miejsca ? tak od polowy lipca na tydzien :) ??
    • jw poszukuje cos wolnego nad morzem dla 2 rodzin 2+1x2 w terminie od 15.08.2007 do 19.08.2007 może być cały dom proszę na emaila oferty aniag6@wp.pl.Dziekuje
    • Witam Szukam wolnej kwatery dla dwóch osób i dwójki maluchów nad morzem. Najlepiej sprawdzonej. Pozdrawiam
    • Plnowany wyjazd początek sierpnia na ok. 7 dni, rodzice z 8-mio miesięcznym synkiem. Nasze oczekiwania to bliskie polozenie od morza, aneks kuchenny lub dostep do kuchni. Interesuja nas tez samodzielne mieszkania
    • Czy jest coś wolnego w Grzybowie od 07/08.08 dla 2 rodzin ( łącznie 7 osób) na ok. 10 dni. Proszę o POMOC!!!!!!!!!!!!
    • szukamy wolnego miejsca dla rodziny 2+1 (5lat)w terminie od 01.07 na około 10 dni z pełnym węzłem sanitarnym w zachodniopomorskim (najlepiej w Świnoujściu).
    • Szukam od 2 tyg. 2 os. pokoju z łazienką nad morzem nawet nie określam miejsca i nic nie mogę znaleść. Może ktoś mógłby mi pomóc. Interesują mnie ofrty w pierwszej połowie sierpnia.
    • zmienily nam sie plany urlopowe i poszukuje wolnego pokoju/apartamentu dla 4 osob (2 osoby dorosle + 2 malych dzieci) w drugiej polowie lipca, niestety wszedzie gdzie wyslalam zapytanie maja juz wszystko zajete, moze moglby ktos cos zapropoonowac, dziekuje
    • dla siebie[osoba dorosła] i dla 2 moich corek tj. 8-letniej i 14-miesiecznej. chodzi mi o spokojna miejscowosc blisko morza -pokoj moze byc 2-osobowy. aaaaaaaaaaa interesje mnie pobyt od tej soboty albo niedzieli na jakies 21 dni:) czekam na propozycje.
    • Najlepiej kwatery prywatne od 28 lipca do 4 sierpnia
    • Witam serdecznie szukam wolnych miejsc w sierpniu(interesuje mnie bardziej pierwsza połowa)w zachodnim wybrzeżu(szczególnie Międzyzdroje,Dziwnów,Międzywodzie,Dziwnówek itp.) za rozsądną cenę. Wiem że tak na ostatnią chwilę ale sama nie wiedziałam kiedy będę miała wolne.. Dziękuje za ewentualną pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się