Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      wolny

wolny

(45 wyników)
    • Szukam miłego i sympatycznego mężczyzny z Czestochowy,Od 26-29 lat,stanu wolnego.Jestem sympatyczna i radosna blondynka,
    • Czego pragna wolni czterdziestoletni mezczyzni?
    • samotni.mojeforum.net/index.php to nowe forum, powstalo ok 10 dni temu, dopiero sie poznajemy i zaczynamy spotykac w realu, dolacz do nas! kazda nowa osoba jest mile widziana ;)
    • Witam!!!! Właśnie przed chwilą przyszła mi do głowy ta myśl-a co mi tam napiszę ogłoszenie:) Może to jest ten dzień?....może właśnie tutaj zagląda pogodny i inteligentny facet, w wieku 24 - 32 lata:). pozdrawiam
    • Mieszkam w Warszawie szukam kobiety najchętniej powyżej 35 lat która ma wolne popołudnie ale tylko dzisiaj,na dłużej może na zawsze, kto to wie.
    • Na stałe i serio.Ja-brunetka,długie włosy po 30...uroda latynoska;-) ładna chyba;-) mądra też , napewno zadbana,niezależna.Komfortowe duże "M" nad morzem.Mam dość samotności.Proszę pisać na maila.Odpiszę.
    • Niedzielne, popołudnia, obiady u rodziców, rosoły i dania drugie, teleexpresy, przewijanie gazet z całego tygodnia...a i tak najważniejsze jest tak strzelić gola by bramkarz nie zdążył zauważyć gdzie siedzi diabeł.
    • Czy znacie jakieś polskie romantyczne utwory najlepiej żeby był wolne ???? Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ :)))) BUUUUUUUZIAKI DLA WSZYSTKICH PAAAAAAAAA...
    • Ostatnio mialem okazje zobaczyc film "Vanila Sky" (mozliwe ze pomylilem sie w pisowni tytulu). Swiat w nim przedstawiony wydaje mi sie koszmarnie spaczony. Mlody facet utrzymujacy zwiazek luzkowy z jedna kobieta zakochuje sie w drugiej i zaczyna cos miedzy nimi iskrzyc. Jego kochanka, kedy jada razem samochodzem doprowadza do paskudnego wypadku samochodowego, przez co ona ginie a on jest mocno okaleczony. I tutaj pojawia sie chory watek. Czlowiek ten po wielu przejsciach, jak sie pozniej okaz...
    • ...a co powiecie na te kilka dni wolnego ,bez kogoś bliskiego.dobrowlny urlop od szarości dnia , nawet od siebie samych ?.....
    • Czy jest w Krakowie facet, który chciałby spędzać wolny czas na spacerach, rozmowach, chodzeniu do kina czy na inne imprezy w wieku podobnym do autorki?
    • Naprawdę wolnego !!!! Do 30-stki. Pozdrawiam
    • no właśnie szukam miłego ,ustatkowanego po 30sce,bez zobowiązań. Jestem atrakcyjną biznes woman.
    • no nawet nie pamiętam od kiedy :) Mam zamiar spędzić go w domu, zapalę sobie świece, otworzę winko, zrobię porządek w dokumentach, których sterta przysypuje biurko, obejrzę coś w tv, wcześnie pójdę spać... Będzie super!! Może mało romantycznie, ale co tam, romantycznie było wcześniej i będzie później a teraz tak sielsko anielsko domowo :) Czasami trzeba odpocząć i podomowić się :)) A Wy jak planujecie sobotni wieczór? Pozdr. A.
    • Może znajdę tutaj kobietę na dzisiejszą randkę. Marek
    • w pociagu samotnosci. w przedziale wiekowym 45-50 dla faceta z klasa kbs
    • Może trochę powieje komercją, ale chciałabym zamieścić tu listę swoich ulubionych utworów, do których wracam, gdy jest mi smutno albo gdy czuję przypływ romantycznych uczuć: 1. Eric Clapton- Tears in heaven 2. Berlin- Take my breathe away 3. Depeche Mode- Insight 4. U2- One 5. U2- Unchained melody 6. Bjork- All is full of love 7. Coldplay- Trouble 8. Kate Bush- Wuthering Highs 9. Vaya Con Dios- Don't break my heart 10. Enigma _ Return to innocence ... i wiele , wiele innyc...
    • Witam, Mam 27 lat i szukam jednego partnera do stałego układu. Jestem atrakcyjną (168 cm, 60 kg), młodą i inteligentną osobą, która wie czego chce i wie, co może ofiarować w zamian. Mam dużo wolnego czasu, szczególnie w weekendy i chętnie poświęcę go komuś, kto przypomni mi, jakie to uczucie spełniać marzenia, żyć pełnią życia, przy kim można pozwolić sobie na spontaniczność i małe szaleństwa… Pragnę mężczyzny, który nie będzie oczekiwał tylko sexu, ale takiego, z którym można pó...
    • Czy wolne dziewczyny po 30 są jeszcze zdolne do miłości, czy myślą już tylko obsesyjnie o tym, żeby jak najszybciej "upolować chłopa", ustawić się i ułożyć sobie przyszłość ? Te które ostatnio spotykałem zdominowane są właśnie przez takie myślenie, są spięte, brak im luzu, są pełne goryczy a nie uczuć. Już lepsze chyba są te z odzysku ? :)
    • z Wawy lub okolic?Chetnie poznam taka,zapraszam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się