dorota_79 01.02.06, 09:31 Dziewczyny dostałyście już prezenty za kody? Chyba do 31 stycznia mieli je wyslac a u mnie pustka w skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radowinkaala Re: Konkurs HIPP 01.02.06, 09:33 Nie wiem jak HIPP, ale ja brałam udział w konkursie Gerber-a - i też się nie wywiązali w terminie. Wreszcie napisała do nich e-mail'a z żalem - do tygonia kurier przywiózł mi wygraną bluzę, a do tego jeszcze dołączyli polarową czapkę i rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Konkurs HIPP 01.02.06, 09:58 u mnie tez pustka w skrzynce, ale to nie byly nagrody gwarantowane, tylko do wyczerpania zapasow, wiec istnieje taka mozliwosc, ze sie poprostu spoznilam z wyslaniem kodow Odpowiedz Link Zgłoś
annarow Re: Konkurs HIPP 01.02.06, 10:53 u mnie tez pusto, ale chyba im sie tak szybko nie wyczerpały zapasy nagród? Wysyłałam dość wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasika75 Re: Konkurs HIPP 01.02.06, 14:08 dziewczyny dzwoncie z reklamacjami do hippa ja tak zrobiłam poniewaz wysłałam 21/12 priorytetem , nagrody im sie napewno nie wyczerpały.Zadzwoniłam do hippa i pani przyjeła zgłoszenie odpisała na maila , ze sprawa załatwiona i ze dzis nagrody wysla , uzbierałam 75 ptk , a wysłałam o jeden wiecej na wszelki wypadek nie robiłabym z tego halo gdyby nie kosztowało mnie to troche czasu noi przy okazji pieniedzy, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kinga707 Re: Konkurs HIPP 01.02.06, 16:55 Paczke z Hippa dostalam w pierwszym tyg. stycznia z wszystkimi nagrodami a zgloszenie wyslalam pod koniec listopada. Odpowiedz Link Zgłoś