wygodny

(9 wyników)
  • Cały czas czytam, że kogoś stanik ciśnie, wbijają się fiszbiny, obcierają pachy. Sama też to poczułam na własnej skórze. Rady na to są takie, że należy się do tego przyzwyczaić, że ciało się przyzwyczai. Kobiety noszące gorset pewnie też się do niego przyzwyczajały... Dodatkowo są zabudowane tak, że nie można założyć bluzki na ramiączkach bo wszystko wystaje. Jeszcze przy okazji lata: idąc na basen czy na plażę i zmieniając stanik na strój kąpielowy to jeszcze przez godzinę widać odciśnięt...
  • Czy któraś z was, może polecić ( z doświadczenia) jakąś dobrą firmę, produkującą dobre straplessy w rozmiarze 65B/65C? Mam co jedynie straplessa Audelle- niestety nie układa się tak jak powinien. Prosze o dobre wskazowki:)
  • Chodzi o staniki,które mają wszyte żelowe wypełnienie. Miałam kiedyś taki stanik i był bardzo wygodny.Bardzo ładnie wyglądałam w nim w ciuchach(piersi nie były duże,ale takie pełne).Co do tego jak wyglądał to niestety nie posiadam fotek i stanik też już dawno w koszu. Nie wiem czy można tu zamieszczać aukcje allegro żeby się poradzić odnośnie zakupu? I jeśli już to jaki w takim przypadku brać rozmiar?
  • Witam Panie! moja historia: parę lat temu byłam zarejestrowana na forum, przymierzyłam kilkaset (nie przesadzam) staników, byłam wymierzona w kilku sklepach (mieszkam w W B), i nic. nie mam stanika. poddałam się wtedy. potem byłam w ciąży i nosiłam cudnie wygodne staniki bezfiszbinowe, potem karmiłam i miałam superwygodne Panache Sohpia zdaje się. niedawno przestałam karmić, mój biust jest w opłakanym stanie, więc poszłam dziś do sklepu na kolejne mierzenie i skończyło się jak zawsze-przykro...
  • mam nadzije ze mnie tez pomozecie bo mam duzy problem z miseczka:( pod biustem ciasno zmierzylam i mam 67 cm. W biuscie natomiast 82 a jesli nie splaszczam sukow to 83 (nie wiem jak dokladnie to zmierzyc) wedlug tych idiotycznych tabel na innych stronach mam rozm. a a czasem b. mam w domu staniki i z rozmiarem b i z rozmiarem c ktore pod biustem maja 70 a niektore nawet 75. ale nie sa za wygodne. wiem ze mam male piersi ale blagam pomozcie mi ustalic za jakim rozmiarem miseczki mam sie rozgla...
  • Do prawidłowo dobranego biustonosza fajnie mieć wygodne stringi, figi albo kto co tam woli. No w każdym razie ja jestem fanką stringów i o nich będę pisać. Mam problem z dobraniem na siebie właściwego rozmiaru. Jestem szczupłą osobą, noszę ubrania w rozmiarach XS i S. Na moje 90 cm w biodrach tabelki rozmiarowe proponują mi rozmiar S. I tu sie zaczyna problem. Stringi w takim rozmiarze dzielą pupę na pół, odznaczają się pod ubraniem i sprawiają, że moja pupa wygląda jak dorodny kawałek bal...
  • BALLET(12)

Ten producent nie ma swojego wątku. W tym wątku zbierajmy komentarze dotyczące biustonoszy marki Ballet: ściśliwość, wielkość miseczek, jakość wykonania, słowem wszystko co może być pomocne dla innych forumek zainteresowanych kupnem danego modelu. Może warto podczepić go do organizacyjnego wątku producentów?
  • stringi?(30)

Sama mam tylko jedne tego typu "majtki". Założyłam je tylko kilka razy w lecie. Ciągle czułam, że wrzynają mi się w tyłek (przepraszam za dosłowność, ale taka prawda ;p ) a dodam, że są uszyte z miłego niedrapiącego materiału. Nie czułam ich tylko wtedy gdy cały dzień spędziłam chodząc. To do tego służą?! Kilka tygodni temu widziałam laskę w szatni na basenie (tej zimy, duży mróz) z gołym tyłkiem w stringach. A może rzeczywiście nie było jej zimno, nie wiem. Zdrowe też to chyba nie jest, ta...
  • po mojej kolejniej niecheci spowodowanej pokiereszowaniem mostka wrociłam czasowo do 70D, bo bol był nie do zniesienia. jak wydobrzałam, załozyłam na powrot moje ortopedyczne 65DD i juz nie było tak fajnie; nie lata, to fakt, ale nic poza. brak fajerwerkow wywnetrzyłam w poscie morgen" ja juz jestem zmeczona" ale ad rem. wyciagnełam z szafy rodzicielki przed chwila jakies zapomniane chyba triumphoskie 75C albo D (metka obcieta) i załozyłam z ciekawosci sciesniajac obwod na klamerce, bo za lu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się