Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      wygodny

wygodny

(12 wyniki)
    • Czym się róznią?I kto wie czy z Katowic zaczyna sie rejsem czy Kairem? Czy ktoś był? Proszę o informację bo chcę jak najwięcej zobaczyć ale rónież najwygodniej.Którą obcje wybrać?
    • Witam. Byłem na "rejsie dla wygodnych" z Rainbow Tours. Uważam ten 14-dniowy pobyt w kraju Faraonów za bardzo udany. Szczerze polecam zarówno samą formę wyjazdu jak i biuro podróży. Dla wszystkich zainteresowanych - odpowiem na pytania i doradzę w miarę wiedzy i możliwości :)
    • Czy mogę prosić o najświeższe komentarze dotyczące biura i samego pobytu w Egipcie?
    • Planuję wycieczkę do Petry. Jakie należy założyć buty: wygodne sandały, czy raczej stabilne obuwie np. adidasy? Co jeszcze można zobaczyć oprócz Petry podczas jednodniowego pobytu w Jordanii? Jakie przywieźć pamiątki?
    • Moje pytanie może troche głupie,ale w jakim obuwiu najlepiej jest jechać na wycieczkę do Kairu? Na ogół jadąc na wakacje zabieram tylko klapki,ale patrząc na zdjęcia forumowiczów spod Piramid mam pewne obawy. Asia
    • mam pytanie odnosnie wycieczki do kairu. jakie nalezy miec obowie w polowie czerwca. czy musza byc pelne zakryte, czy moga byc klapeczki i gole stupki??
    • Pytanie z gatunku może niezbyt górnolotnych ale za to praktycznych. Ubrania. Oczywiście nie pytam jak się ubrać na plażę czy na kolację - bo to sprawa dość oczywista. ALe interesuje mnie w czym najlepiej wybierać się na wycieczki - Kair, Petra, Jerozolima, Kolorowy Kanion? Wiem, że japonki i sandałki z cekinami odpadają - więc co wziąć? Chcę ograniczyć mój bagaż do niezbędnego minimum więc wszelkie rady mile widziane :)
    • Mam pytanko, jak wygladają faktycznie pokoje rodzinne w tym hotelu, na ich firmowej stronce opis jest baaardzo obiecujący. Jak jest faktycznie, miał ktoś taki pokój ?
    • Jadę 23.10 na 2 tygodnie, jeśli jedziesz lub byłeś to napisz coś o tym hotelu.
    • Witam, planuje wykupic "rejs po nilu dla wygodnych" z rainbow tours (od polowy wrzesnia, moj 1 wylot do egiptu). W podrozy sa 3 doby na statku. Doplata do all na statku kosztuje 135 zl. Czy oplaca sie wykupic taka opcje? Patrze raczej pod katem dostepu do butelkowanej wody pitnej, a nie alkoholu ;) Boje sie uzywac wody egipskiej do czegokolwiek (mycie zebow, mycie owocow, itp), dlatego planuje uzycie wody z all do tego celu ;) Prosze o rade bardziej doswiadczonych "egipcjan" ;). P...
    • chodzi mi o hotele w sharm....
    • Czy ktoś w Was podróżował pociągiem do Asuanu albo do Kairu (niezależnie czy z biurem podróży czy na własną rękę)? Czy jest bezpiecznie? A moze macie związane z tym jakieś wspomnienia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się