Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      wygodny

wygodny

(27 wyników)
    • Nie mam przeklutych uszu i nie chce tego zmieniac. Co sadzicie o klipsach?
    • Witam, jak w temacie proszę o jakieś wskazówki bo juz brak mi pomysłów. Mam długie (do łopatek, może za), proste włosy bez grzywki. Nie mam juz pojęcia jak się czesać do pracy (pracuje z dziećmi wiec zależy mi aby włosy były zwiazane, nie mam tez szczególnych zdolności wiec chciałabym aby uczesanie można było łatwo wykonac). Do tej pory wałkowałam kucyk, niedbały kok, warkocz zrobiony z kucyka- ale juz mi bokiem wychodzą te uczesania. Macie jakies pomysły? Bardzo podoba mi się w...
    • Witam, noszę się z zamiarem zakupienia skórzanych szpilek tej firmy, obcas 10 cm, 170 zł, dodam,że rzadko chodzę w takich wysokich butach i nie miałam nigdy butów tej firmy, dlatego prosze o opinie dziewczyn które miały buty tej firmy, czy są dobrze wyprofilowane, nie odkształcają się i czy są w miarę wygodne ogólnie rzecz biorąc, czy poleciłybyscie je z góry dziękuje i pozdrawiam kas
    • Witam serdecznie! :)<br /> tak właściwie to nie wiem czy dobrze umieszczam moje pytanie w zakładce uroda, ale tak naprawdę to nie wiem, gdzie dokładnie mogę je przypisać. Już piszę co mam na myśli. Od jakiegoś czasu mam odciski na stopach, ale to nie są "zwyczajne" odciski!. Są stwardniałe. Co prawda zmniejszają się pod działaniem plastrów punktowych, ale trwa to strasznie długo a tu już czas na nszenie japoneczek... Proszę o jakieś porady... Czy może znacie jakieś maści, żele czy in...
    • Zależy mi na czymś ładnym, wygodnym, z miłej w dotyku tkaniny.
    • Witam drogie forumowiczki! Noszę się z zamiarem zakupienia eleganckich butów na obcasach. Zależy mi na tym, aby pasowały zaróno do sukienki jak i do eleganckiego garnituru czy spodni. Nie mogę się zdecydować tym bardziej, że nie należe do kobiet biegających na codzień w obcasach. Proszę doradżcie mi, jakie buty najlepiej wybrać, gdzie warto zajrzeć w Poznaniu. Dodam, że odpadają bardzo wysokie obcasy oraz te z zadartymi czubkami w stylu krasnalskim.Pozdrawiam!
    • Czy któraś z Was go wyprobowała.Zastanawiam się nad jego kupnem,bo puder w pędzlu to naprawdę wygoda.Dotychczas nie kupowałam kosmetyków tej firmy dlatego nie wiem czy warto wydawać aż 70 zł.
    • Na ich stronie nie ma cen, a nie mam mozliwości podjechania do ich sklepu. Ile kosztują np.kozaczki, a ile mokasyny? pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Może ktoś miał taki problem? Pare lat temu obgryzało się nagminnie pazurki i teraz linię uśmiechu mam duuużo niżej od opuszka palca. Wygląda to nieciekawie, zwłaszcza przy krótkich pazurkach i jest niewygodne. Jakieś porady? Da sie coś zaradzic?
    • Postanowiłam nabyć drogą kupna sportowe, fajne, czarne sandały takie żeby dobrze też wyglądały po mieście i były wygodne (w przeciwieństwie do ślicznego obuwia, które już posiadam). I nie za bardzo wiem gdzie w Warszawie szukać. Jakaś puma czy inny reebok, sklepy sportowe, może jakieś pomysły?
    • w której Biedronce i Tesco nie ma foliowych toreb??? Jakoś nie zauważyłam... Polacy to lenie i nie chce im się ani myśleć o torbach wielorakiego użytku, ani o segregacji śmieci. Większość z nich myśli tylko o sobie, i jak najwięcej się nachapać. Obawiam sie, że niewiele się zmieni, dopóki nie będzie restrykcyjnego prawa.
    • Zastanawiam się nad kupnem butków - jden fason wpadł mi w oko. Jaka jest Wasza opinia o jakości tych butków? Warto się skusić?
    • czy któras z Was ma coś (tzn buty oczywiscie) tej firmy? jeżeli tak to prosze o opinie, czy są wygodne, i jakie są w "eksploatacji"?. Fasony takie śliczne i skóra wydaje sie dobrej jakości, no i cenowo też w miarę. Znacie je?
    • Ubieram się raczej na sprtowo (coś w stylu Jackpot) ale zawsze mam problem z butami, zarówno jesiennymi jak i zimowymi. Doradzicie mi coś z warszawskich sklepów?
    • Od kilku dni odczuwam bóle stóp, szczególnie w miejscu obok duzego palca { na tej kostce }Całą zime noszę buty z dość wąskimi czubkami, na średnim , stabilnym obcasie { nie szpilki }Sa bardzo wygodne, fajnie sie w nich chodzi ale martwi mnie ten ból ;-( Dużo naczytałam sie o zwyrodnieniach stóp, ciekawe czy może być spowodowane noszeniem takich butów? Dodam, ze nie mam WIDOCZNYCH uszkodzeń, stopy wyglądają normalnie, nie sa zdeformowane, tylko tyle ze bolą....Na wiosne zamierza...
    • Kiedys wyczytalam ze perfumy nalezy przechowywac z dala od swiatla. Podobno perfumy ktore stoja w bardzo jasnym miejscu moga zmienic zapach. I faktycznie - kiedys mialam perfumy, ktore staly na polce. I po jakims czasie zmienil im sie zapach (a moze to autosugestia???). Tylko czy to z powodu swiatla? Od tej pory wszystkie flakony trzymam w pudelkach, co niestety nie jest zbyt wygodnym rozwiazaniem. No i mam pytanie. Jak wy przechowujecie swoje perfumy, czy zapach moze zmienic sie ...
    • Dziewczyny, widziałyście buty z prosto ściętymi noskami o asymetrycznej wysokości? Strasznie mi się podobają, zwłaszcza takie czółenka z paskami na ukos, z zamszu. Widziałam w Bacie, ale drogie jak diabli. Ah, gdybym miała mnóstwo forsy, to bym ją musiała całą wydać na... szafki na buty :P
    • Cholerne szpilki..Jest jakis sposob zeby tak nie bolaly stopy ????
    • bylam na wujezdzie a tam skazana na jedna pare butow ktore obrzydliwie mnie obtarły i na palcach mam straszne odciski.doslownie kulki.zawsze mialam problemy ze stopami( palcami)przez zle dobieranie obuwia ale teraz to jest szok...czy cos jest w stanie mi pomoc? pomozcie prosze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się