wygodny

(52 wyniki)
  • Witam, poszukuję wygodnych butów na ślub. Mam bardzo wąską ale długą stopę(40). Wszystkie sklepowe pary z reguły zsuwają mi się ze stóp. Za kilka tygodni mam ślub. Zależy mi na wygodnym obuwiu. Może ktoś zna jakąś markę wąskiego i wygodnego obuwia ślubnego (salon w Warszawie lub Bydgoszczy). Dobrym rozwiązaniem mogłoby być obuwie na miarę. Może ktoś zna dobrego szewca (tylko nie na Chmielnej lub Nowym Świecie - ceny ok 2.000zł). Zależy mi na wygodnym obuwiu.
  • Pani w salonie zaproponowała do mojego upatrzonego modelu sukni welon 2m x 2m. Welon bardzo mi się podoba, jest piękny, ale nie wiem, jak sprawdzi się w dniu ślubu- czy nie będzie zawadzał, nie będę go przydeptywała itp;/ Zwłaszcza, że suknia to tiulowa księżniczka z trenem... Miała któaś z was może długi welon? Jak się spisywał?
  • dziewczyny w jakiej sukni jest najwygodniej?? z kołem... trenem... w której się najlepiej tańczy??
  • czy zakładacie pod sukienkę slubną stringi???
  • Hej dziewczyny :) za niedługo mam ślub i szukam butów odpowiednich do mojej sukienki. Niestety nie mam zdjęcia sukienki, ale jest bardzo podobna do czegoś takiego: pinterest.com/pin/68720504078/ Nie wiem jakie buty mam wybrać. Czy lepiej na niskim czy wysokim obcasie? Podejrzewam, że nie wytrzymam długo w jakiś mega wysokich szpilkach, więc wolałabym jakieś wygodne. Możecie mi polecić jakieś firmy, które robią dobre i wygodne buty? ja znalazłam takie dwie pary www.eobuwie.com.pl/product-po...
  • img320.imageshack.us/my.php?image=butyartediroma5wq.jpg Nie są to buty moich marzeń bo nie przepadam za czubami, ale zastanaiwam się nad ich zakupem na wszelki wypadek na przebranie ewentualnie poprawiny. Czy któraś z was miała/mierzyła taki fason? Niepokoi mnie ten pasek wokół kostki..nie wyglądają zbyt stabilnie..pięta jest tylko delikatnie zakryta,a obcas wysoki. Znalazłam je w internecie i musiałabym kupić bez mierzenia. Mamie strasznie się nie podobają, ale po obejrzeniu wie...
  • poszukuje w Warszawie wygodnych, ładnych ślubnych butów. Macie jakiś pomysł gdzie takie można znaleźć. Tyle sie słyszy że buty sa wazne bo na calą noc,a bolące nogi to koszmar jak trzeba tanczyc.
  • Witam, chciałabym zapytać o doświadczenia z mierzeniem sukien ślubnych? Chciałabym kupić z rozbudowanym dołem, ale są strasznie ciężkie i boję się, że cała noc może okazać się męczarnią. Dodatkowo czy wygodniejsze są dwuczęściowe z gorsetem czy jednoczęściowe. Jestem szczupła i wysoka i nie wiem czy tak rozbudowany dół będzie mi wogóle psował?
  • dziewczyny wklejam linka sklepu, który znalazłam szukając butów. gdzieś na forum był wątek o butach tanecznych ale nie mam czasu już go odszukać. może się wam przyda, w ofercie mają też typowo ślubne buty, weźcie jednak jeszcze pod uwage to, że taneczne też mozna zamówic białe lub srebrne))
  • Gdzie mogę znależć buty na płaskim obcasie i z zaokrąglonym czubkiem? Pliz pomóżcie. Spiczastych czubów nie trawię, a wszelkie wysokie obcasy odpadają, bo nie umiem w nich chodzić i zresztą nie powinnan z przyczyn zdrowotnych... Błagam piszcie gdzie dostanę buty w których można przetańcyć całą noc?
  • ...zastanówcie się czy będzie wam w niej wygodnie!! Ja swoją już mam wybraną, ale mam nadzieję że nie będę mieć takich problemów jak dwie świeżo upieczone mężatki, które zrelacjonowały ich wesela z ich perspektywy. Pierwsza miała piękną suknię w stylu księżniczkowatym,czyli ogromna, na kole. Ona sam jest chudziutka więc naprawde ślicznie w niej wyglądała, suknia robiła wrażenie ale... była strasznie ciężka! To całe koło plątało jej się pod nogami, narzekała że było jej niewygodnie, cię...
  • płakać mi się chce... od poniedziałku szukam butów ślubnych i nie myślałam, że będzie taki problem... Wprost nie mogę wyjść z podziwu, że są takie problemy. Wszystkie buty po włożeniu na nogę od razu są niewygodne, "piją" i ma się ochotę zdjąć od razu. A przecież MUSZĄ być wygodne... Albo nie ma rozmiaru i każą zakładać mniejsze/większe (w LAMARKA) i zamawiać w ciemno... nie wiem, gdzie szukać butów... doradźcie proszę...
  • Mam pytanie dotyczące trenu. Wszystko, co dotychczas znalazłam na ten temat, można podsumować: upinanie. Bardzo chciałabym mieć suknię z trenem, ale podpinanie kompletnie mi się nie podoba. Czy słyszałyście kiedyś, aby tren był trzymany w dłoni, na przykład podczas tańca? Tak, jak tancerki w tańcu towarzyskim, gdy wychodzą do prezentacji... Może macie jakieś zdjęcia, albo osobiste doświadczenia?
  • Mój suwaczek w portalu Ślub-Wesele.pl
  • gorset(10)

dziewczyny a co sądzicie o gorsetach. Podobno są bardzo niewygodne. Pytam bo upatrzyłam sobie suknie z gorsetem a tu kolezanka mi mówi, że sama miała i odradza gorset bo .. ponoc nie modny i nie wygodny. Co Wy na to?
  • wiem, że są bardzo wygodne, ale wiem też, że żadne jak do tej pory mi się nie spodobały. Czy macie może jakieś modele, które są ładne? Bo nie mam pomysłów jak się do nich przekonać, a wiem, że warto jest mieć buty wygodne...
  • Dziewczyny wyobraźcie sobie ze obeszłam już chyba wszystkie sklepy i salony w kilku miastach i nie mogę dostać ładnych śnieżnobiałych butów. W salonie ślubnym każą na zamawiać z katalogu-dla mnie to głupota bo skąd niby mam wiedzieć ze będą wygodne rozmiar to nie wszystko.A w sklepach są jakieś materiałowe takie tandetne że masakra.Gdzie wy kupujecie takie ładne buty????Mieszkam w województwie kuj-pom.
  • Witajcie. Pisalam juz do Was na forum w sparwie butow. Jak narzie znalazlam jedne ktore wreszcie spełniają moje oczekiwania. Przy czym mam pewną watpliwość. Te buty sa ze wkory w srodku a na zewnatrz z satyny. Cyz takie buty są wygodne i w miare trwale? Wiem ze założe je tylko raz w zyciu! Powiem szczerze ze troche przerazaja mnie ceny butow slubnych skorzanych (niekonicznie super wygpodnych) ktore kosztuja 350 zl. Jak na jeden arz troche duzo! Co sadzicie o butach z satyny??? Będ...
  • www.e-rylko.com/index.php?page=shop.flypage&product_id=2281&category_id=22&root=1&option=com_phpshop&Itemid=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się