wygodny

(217 wyników)
  • Witam, proszę o radę jak w temacie. Podstawowe wymagania, które powinien spełniać nasz wymarzony wózek to wygodne, szerokie siedzisko (tak żeby posłużył nam jeszcze przez następną zimę), regulowany podnóżek, amortyzowane koła, jak największe, ale jednocześnie żeby wózek ważył tak do 12 kg (pewnie z pompowanymi takiego nie znajdziemy). Czy takie cuda w ogóle istnieją? Obecnie mamy deltim voyager 005 i w sumie poza ogromną wagą nie mam nic do zarzucenia temu wózkowi. Myślałam o x-...
  • znacie jakies wozki (lekkie, spacerowe), ktorymi wygodnie podjezdza sie pod schodki. Nie chodzi mi o wozek do wnoszenia na pietro, ale wlasnie do podjechania kilku schodkow, ktore stana mi na drodze :) Narazie uzywam gondoli i prowadzajac starszego do przedszkola , ide okrezna droga, bo inaczej na drodze staja mi wlasnie te cholerne schodki :/ Macie jakis panent jak wjezdzac na schodu (takie waskie), czy to sie tylem robi ? czy jak ? gdybym znalazla wozek wygodny do tego celu to zaos...
  • chciałabym kupić wygodną spacerówkę dla pół rocznego dziecka (nie parasolkę), brałam pod uwagę x-landera xa, musty transportera, babyactive q, ale na dzień dzisiajszy odpadają wszystkie trzy :( x- lander za ciężki i za duży po złożeniu, musty ma kiepskie opinie a babyactive q nie widziałam na żywo ale podobno ma krótkie oparcie (40 cm) i boje się zaryzykować nie oglądając wózka. Poradźcie coś proszę bo ciężko mi wybrać. Chciałabym żeby był na dużych tylnych kołach, przednie skręt...
  • drogie forumowiczki i znawczynie tematu! sytuacja wygląda następująco: córka ma 15 miesięcy, jeździmy od urodzenia i obie kochamy Jedo Fyn 4DS. O zaletach nie będę się wypowiadać, bo chyba każdy kto ten wózek zna lepiej wie czemu jest fajny :) Latem jeździłyśmy trochę w LIRZE (podróbka Quinny Zapp), którą tu bardzo chwaliłam. Wiadomo, nie jest to wózek na ośnieżone chodniki ani wertepy, ale ma szerokie siedzisko i dobrą amortyzację. ALE niestety siadło nam (chyba pod ciężarem dziecka, któ...
  • niekoniecznie lekka i niekoniecznie parasolka Może ktoś mi coś polecić? Potrzebuję na gwałt kupić i nie bardzo mam czas zrobić porządne rozeznanie. Do tej pory moja 1,5 roczna córa jeździ spacerówką od Bartatiny i bardzo sobie chwaliłyśmy. Poszły nam niestety hamulce i chyba coś nowego trzeba kupić. Co bym chciała: - duży kosz na zakupy i graty - szerokie, wygodne siedzisko, - rozkładana na płasko, albo prawie - kółka takie, żeby jakoś strasznie nie telepało (przyzwyczajona jes...
  • Witam! Moja córcia ma już 2 i 3 miesiące! z reguły chodzi już na nogach, ale potrzebujemy jakiś wózek bo czasem trzeba ja w nim uwięzić:)! Musi być w miarę lekki i nie za duży gabarytowo-bo dużo poruszamy sie tramwajami:) dziekuje za odpowiedzi:)
  • czekam na dostawe maclarena volo i mam coraz wieksze obawy co do wysokosci raczek.. mam 170 cm mialam kiedys questa i pamietam, ze wydawal mi sie troche za niski.. Czy jest ktos kto uzywa maclarena quest, triumph lub volo i jest wysoki 170cm i wiecej? Jak Wam sie je prowadzi? Nie musicie sie nadmiernie schylac czy kopac w kola podczas spaceru?? inna sprawa, ze ten quest to byl moj pierwszy lekki wozek typu parasolka i moze nie umialam go wtedy prowadzic po prostu :/
  • Czy możecie polecić mi jakiś bardzo wygodny wózek 3-funkcyjny, aby miał lekki stelaż, skrętne przednie koła, aby łatwo się podbijało pod krawężniki, no i aby nosidełko było wpinane bez dodatkowego ogromnego adaptera. Cena do 3 tyś zł. Przy pierwszym dziecku miałam Emmaljungę City Cross, bardzo wygodna, stabilna, ale nie chcę już tak dużego wózka, nie mieści mi się do bagażnika, no i ten adapter to dla mnie koszmar. Choć mam nadal ten wózek w idealnym stanie chcę go sprzedać i ku...
  • Przymierzam się do zakupu spacerówki dla 6-mies. synka. Kryteria jakim się kieruję to: - najważniejsza jest waga, czyli taki do 7 kg. (mieszkam na 3 piętrze bez windy), - rozkładany jedną ręką i ewentualnie z pomocą nogi, - dość wygodny dla malucha (wygodne siedzisko rozkładane prawie do poziomu, usztywnione, regulowany podnóżek, pałąk z przodu). - ściągana tapicerka, - kółka takie ok. 20 cm - cena do 1000 zł. Jeśli ktoś zna takie cudo, to proszę o propozycje.
  • mam spory problem,kupilam dla roczniaka super wozek(zachwalany na forach)maclaren techno xlr a moj synek nie chce w nim jezdzic: ((,wscieka sie i szarpie bo nie moze siedziec w nim bez opierania plecow,siedzisko nie jest na tyle stabine i lekko pochylone,synek chwyta sie uchwytu na rece jaki mu dokupilam zeby mial sie czego trzymac w czasie jazdy i probuje siedziec w wozku ale spada do tylu na oparcie,i jest caly czas zgarbiony probujac siedziec, czy znacie moze jakis inny model p...
  • nie piszcie że jest niebezpieczny bo to to wiem ;) potrzebuję podwyższenia samochodowego dla dziecka, ma być wygodne czyli miękkie i z miłego materiału najchętniej bawełna lub welur (nie styropianowe i nie obszyte stylonem...) Macie jakieś fajne? możecie polecić? bardzo podoba mi się ferrari ale cena 120zł to troszkę dużo za takie "byle co"
  • Cześć! Proszę o opinie, czy warto kupować wózek spacerowy z ruchomymi kółkami? Czy rzeczywiście takie kółka są lepsze od zwykłych zamocowanych "na sztywno"? Czy może to "buzer" bez znaczenia? dziękuję z góry za opinie. Pozdrawiam :)
  • ...bo mi dziecko wyrosło z gondoli i potrzebuję szybko większego wózka. Mój 6-miesięczny synek bowiem ewidentnie wyrósł już ze swojej gondolki i mam nielada problem. Mamy Volanta. Dziś zamontowałam na stelażu spacerówkę. I stwierdzam, że zupełnie ten wózek nie nadaje się dla półrocznego dziecka. Syn jeszcze nie siedzi pewnie, a ortopeda zabronił nam go sadzać zanim sam nie usiądzie. Ponadto synek lubi spać na spacerkach i jak już poogląda wszystkie drzewa i ptaszki, zasypia. Oc...
  • Szukam dobrej i wygodnej spacerówki dla 10 m-ej córci. Chciałabym aby było jej wygodnie i miała wystarczająco miejsca. W sklepach jest tego mnustwo a ja nie wiem na co mam sie zgecydować- mam mętlik w głowie!!!!! Ze względu że mam mały bagażnik po złożeniu musi zajmować mało miejsca. POMÓŻCIE!!!
  • Dla mojej 6 miesięcznej córy. Mamy buggstera dla starszej i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ale Bianka jest jeszcze za mała do niej. Nóżki jej wiszą, nie ma rozkładanego na płasko oparcia. Możecie mi polecić coś niedrogiego.
  • W kótkim czasie musze zdecydowac jakiej firmy wybrac wozek musi byc lekki i wygodny, syn czasami zasypia na spacerze i w ogrodzie.Zastnawiam sie nad Peg Perego SI co o nim myślicie?
  • Witam serdecznie. Moja córeczka ma roczek, jeszcze nie chodzi i szukamy wygodnej dla niej spacerówki (dobrze by było, żeby też nie była zbyt ciężka). Temat spacerówek ostatnio jest na topie i wyczytałam chyba wszystkie możliwe informacje na tym forum, ale niewiele przez to czuję się mądrzejsza (w hurtowni polecano mi Corrado - 11kg, a tych polecanych na forum niestety nie ma :( i nie można ich obajrzeć na żywo, ani wrzucić szkraba, żeby zobaczyć czy wygodnie siedzi. W skl...
  • Szukam fajnego miękkiego stabilnego wózka głębokiego, super się prowadzącego, co doradzicie?
  • Dziewczyny znalazłam na allegro taki wózek -stelaż wyłącznie pod fotelik samochodowy. Ja mam coś takiego i gorąco polecam jeśli korzystacie na co dzień z samochodu. Ten stelaż jest super lekki, pasuje do każdego fotelika. Ja mam na spółkę ze szwagierką, bo wiadomo, że przydaje się na te kilka miesięcy, ale jest na prawdę b. pomocny. W PL nie sprzedają takich, więc rzadko są na allegro. Oczywiście nie jest to moja aukcja, ale może któraś z Was skorzysta (prześlę linka na maila). Aukcja w zest...
  • Sprzedam bardzo wygodny wózek firmy Emmaljunga Smart duo combi, kupiłam go w marcu 2007 roku. W swoim zestawie posiada gondole, spacerówke, parasolke, materacyk, ochronkę na nogi oraz torbę. Kolor jest bardzo uniwersalny granatowo-beżowy. Bardzo wygodnie się go prowadzi. Bardzo mało używany więc nie jest zniszczony. Chcę kupić składany, mały wózek parasolkę więc postanowiłam ten sprzedać na konto kolejnego. Polecam. Jeśli ktoś jest zainteresowany to prześlę zdjęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się