wygodny

(54 wyniki)
  • zastanawiam się, czy by ich sobie nie kupić... ale - czy ogrodniczki nie pogrubiają zanadto? :) i czy ich zapinanie/rozpinanie nie sprawia zbyt wiele kłopotu np. w toalecie? :) gdzie mozna kupić fajne (chyba sztruksowe bym chciała...) w Wawie?
  • forum dla wyrodnych i wyGodnych ciezarowek, co lubia sobie od czasu do czasu golnac piwko, zra lody przez co narazaja swoje dziecie na przeziebienie, linie Nigra maluja pisakiem dla jaj (bo wstyd jej nie miec), zra salate az im sie uszy trzesa i do tego chodza tylko do jednego ginekologa! PS. z ostatniej chwili: zra nieprzyzwoite ilosci truskawek, przez co ich dzidzi z pewnoscia dostana szkorbutu!!! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40116
  • Zastanawiam sie jak jest u was.Wlasnie zaczal sie 23 tydzien i juz wyplywa mi siara.Rano mam, koszulke w plamach.Czytalam,ze kobiety produkuja siare od 8 miesiaca ciazy,czasem dopiero po porodzie.Spanie w biustonoszu z wkladkami to koszmar.Moze polecicie jakis wygodny biustonosz,nie mam reki do biustonoszy,jak sobie z tym radzicie.Jak u was jest z ta siara?Z gory dzieki za odpowiedzi.
  • Zastanawiam się czy warto dokupić fotelik samochodowe do PRAMETTE. Wózek właśnie zakupiłam i taki fotelik tez by mi się przydał, mozna nosić dzidzie po domu jak w mini kołysce no i niezbedny w samochodzie, mozna wpiąć do wózka i chodzić po sklepach. Tylko cena o wiele wyzsza od standardowych polskich fotelików dla niemowlaków od 0-13 kg, u mnie w hurtowni PP kosztuje 500zł, a najzwyklejszy polak 150zł. Fotelik i tak musze kupić? A wy kupujecie juz ten I czyli od 0-13 kg dziecka cz...
  • To moze banalne pytanie, ale co jet wygodniejsze po cc? A jesli pizama, to chyba jakas rozpinana, zeby karmic? I jakie majtki, zeby nie podrazniac blizny? Takie zwykle? Poradzcie prosze...
  • Drogie Forumowiczki:) Pracuję w biurze (8h dziennie lub czasem nawet więcej, mam bardzo niewygodny fotel,firma nie należy do luksusowych, więc na zakup specjalnego fotela dla ciężarnych nie mam co liczyć. Mam do Was pytanie - jak sobie pomóc? Bolą mnie strasznie pośladki i kręgosłup (szyjny oraz piersiowy) jak tylko zasiadam w biurze przy biurku, w domu staram się ćwiczyć, poza tym tańczę salsę, więc nie mam raczej problemów z brakiem ruchu. Czy możecie mi polecić jakieś sprawdzone spo...
  • Witam! Może mam trochę dziwne pytanie, ale zastanawiam się, czy w czasie ciąży,gdy mam nabrzmiałe i obolałe piersi mogę nosić swoje "stare" staniki z fiżbinami typu push up? Proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
  • Mam pytanie, Jak na 7 miesiac mam bardzo mały brzuch i do tej pory nosilam spodnie biodrowki,ale ostatnio zaczely mnie cisnac i musze sie przezucic na ciozowki.Czy zbyt ciasne spodnie moga przeszkadzac i cisnac dzidziusia?I czy jest to niebezpiecze??
  • Mam pytanie do dziewczyn które już rodziły. W jakiej rodziłyście pozycji. Ja pierwsze dziecko rodziłam w szpitalu i była to pozycja półsiedziąca. Uważam, że nie jest ona zbyt wygodna, ale jakoś nie dano mi wyboru, a sama nie umiałam walczyć o wygodną pozycję. dziewczyny piszcie więc czy dano wam możliwość rodzenia w innej pozycji. Jestem teraz w 4 miesiącu i tak sobie myślę, że tym razem nie dam się położyć.
  • pytanie(5)

może niektórym wyda się to trochę dziwne, albo głupie, ale nie mam kogo spytać... Jestem w 12 tc i nie mam jeszcze dużego brzucha, zastanawiam się więc czy mogę i jak długo mogę spać na brzuchu? Czy może już nie powinnam?
  • Witam mam pytanie odnosnie pologu po cc...A mianowiecie interesuje mn ie chigiena krocza - czy nalezy stosowac tak jak w przypadku porodu naturalenego porodu - szare mydlo (zalecenie poloznej ze szkoly rodzenia) czy mozna sobie odpuscic takie specyfiki i zostac przy tym czego uzywalo sie do tej pory (nie ma tam rany wiec po tym wnioskuje ze moze nie trzeba wprowadzac zadnych zmian). Interesuje mnie rowniez sprawa hemoroidow - czy jest mozliwosc, ze pojawia sie one?? No i jeszcze ...
  • Właśnie radośnie zabrałam się do kompletowania różnych wyprawkowych gadżetów (tych niepotrzebnych też pewnie uzbieram od groma, ale co tam) moje Małe urodzi się w październiku, więc zaliczane jest do "zimowych", szczególnie, że zima potrafi u nas trwać do maja :))) Mam w związku z tą wyprawką kilka pytań: 1. jak rozumiem, to kaftanik to jest coś takiego kopertowo wiązanego lub zapinanego z boków na zatrzaski - co jest wygodniejsze? a może takie bluzeczki zapinane wzdłuż na zatrzask...
  • Szczególnie interesują mnie takie rosnące z biustem, nie tylko z bawełny i do 50 zł za sztukę. Dzięki z góry :)
  • Witam, zastanawiam sie do kiedy moge sobie pozwolic na spanie na brzuchu? Jestem w 15 tc i gdzies wyczytalam ze wlasnie w 15 tc powinno sie zaczac spac na boku. ( Pozycja na brzuchu jest moja jak na razie jedyna w jakiej moge zasnac) Czy musze juz koniecznie zmienic przyzwyczajenia czy moge sypiac tak dotad az mi sie zrobi "niewygodnie"? pozdrawiam
  • Dziewczyny, jak tylko położę się na bok jeden czy drugi, mała strasznie mnie kopie, ale to jest przyjemne uczucie. Myślę sobie tylko, że może ją uciskam - jej niewygodnie i daje mi znaki, abym leżała na plecach (wtedy jest mniej aktywna). Myślicie, że leżąc na boku mogę ją jakoś uciskać?
  • wiecie coś na temat tych wózków? proszę was o opinie bardzo mi się podobają, ale nie mam żadnych doświadczeń, dzidziś urodzi się w grudniu, czy ten wózek będzie odpowiedni? dziękuję za wszelkie opinie
  • To moja najwygodniejsza pozycja :) zaczynam 16 tydzien, nie mam jeszcze brzuszka więc nic mi nie przeszkadza. Kolezanka mnie jednak nastraszyła ze spac na brzuchu mozna tylko przez pierwsze 3 miesiące ciąży ale cos nie chce mi się w to wierzyć Co o tym myślicie? Z gory dziękuję za odpowiedzi.
  • Hej , wiem , że to głupio zabrzmi ,ale naprawdę sie martwię. Dowiedziałam się od znajomej , że gruba i ciasna gumka od majtek może spowodować uszkodzenie(przyduszenie) dziecka .Jak myślicie , czy to prawda? Czy ta dziewczyna robi sobie ze mnie żarty. Proszę o odpowiedź!!!!!
  • Myślę, że posiadanie dzieci w dzisiejszych czasach stało się bardzo nie trendy. Mam siedmiomiesięczną córeczkę, a kiedy ludzie pytają "kiedy następne" i słyszą moją odpowiedź,że od września będziemy próbować, to się bardzo dziwią i pytają po co, i czy nie chceę odpocząść po takim wysiłku jaikm jest psiadanie dziecka. Kobiety w dzisiejszych czasach stały się bardzo wygodne, pomijam celowo aspekt finansowy, gdyż w każdej, nawet zamożnej rodzinie zawsze będzie brakować pieniędzy na ...
  • Dziewczyny, Powiedzcie jak to jest z tym leżeniem na brzuchu, długotrwałym siedzeniem etc.? Jestem teraz w 17 tygodniu. Dużo siedzę przed kompem, jeśli jest mi niewygodnie, to wstaję i chodzę troszkę po domu. Czasem pobolewają mnie plecy, ale to chyba raczej sprawa krzesła, a nie ciąży. Dlaczego dłuższe siedzenie jest takie niewłaściwe? Druga rzecz to leżenie. Kiedyś spałam na brzuchu, dużo też leżałam w ciągu dnia wg. zaleceń lekarza właśnie na brzuchu (I trymestr) - częściow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się