Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      wygodny

wygodny

(13 wyniki)
    • Właśnie jestem w trakcie projektowania kuchni i zastanawiam się czy takie szafki są wygodne w codziennym użyciu.
    • Dodam ze mam 170 wzrostu. Jaki jest najwygodniejszy przy takim wzroćie.
    • Szukam i szukam ladnej umywalki w niewygorowanej cenie, co by dziury na baterie nie miala i strasznie ciezko cos takiego znalezc... Zaczelam rozwazac kupienie umywalki typu miska, jak Bol firmy Roca, ale mam watpliwosci, czy wygodnie sie jej uzywa? Ma ktos cos takiego?
    • Czy w kabinie o wymiarach 80x80 da się swobodnie umyć , i czy jest duża różnica w wygodzie gdyby to było 90 x90 . Kabina będzie półokrągła lub kwadratowa. Bardzo proszę o wypowiedz osób , które korzystają z kabin prysznicowych o takich wymiarach. I prosiłabym jeszcze o sugestie dotyczące szkła , lepsze przezroczyste czy matowe . Co jest łatwiejsze do utrzymania w czystości?
    • Mam pytanie do użytkowników wiszących szafek kuchennych w takim rozmiarze.Czy użytkuje się je w miarę wygodnie? Wymyśliłam sobie właśnie takie fronty szklane i zasadniczo chciałabym je jako 1 drzwi ale stolarz zwrócił mi uwagę,że może być niewygodnie korzystać z kuchni jak np.będą pootwierane.Sugeruje podzielic 60 dwoma drzwiami 30 ale wizualanie to nie to samo zwłaszcza,że dolne szafki też będą 60.
    • Czy jakieś przepisy zabraniają ustawienia kuchenki gazowej w rogu kuchni (ściana z tyłu i z boku)?. Mieszkanie w bloku więc proszę nie pisać czy to wygodne czy nie ;-) Pytanie czy WOLNO tam postawić kuchenkę z gazowymi palnikami? dzięki za odzew
    • Witam, Czy ktoś z was ma może taką wannę? Chciałam zasięgnac informacji czy jest wygodna i nie za mała? z góry dziękuję za pomoc.
    • Proszę doradźcie czy zlew w kuchni naroży to dobre rozwiązanie>?
    • Chciałabym poznać Wasze opinie na jej temat. Z góry wielkie dzięki.
    • Jak wieszacie papier toaletowy? I czy ma to dla Was w ogóle znaczenie? Ja wieszam tak, że można go odwinąć pociągając za koniec do góry, ale wszędzie, gdzie miałem okazję to sprawdzić jest on powieszony odwrotnie. Dlaczego? Przecież tak jest mniej wygodnie. A może się mylę, może jestem przewrażliwiony i te papiery wiszą po prostu na chybił-trafił, z tym że ja zawsze chybiam, tak jak w totolotka? Jeżeli mogę to proszę o potwierdzenie moich obserwacji lub im zaprzeczenie. Wystarczy, że napiszec...
    • Witam, chcialabym poznac wasze opinie - a moze ktos ma w domu, umywale nablatowa okragla w formie misy. czy sie sprawdzaja? sa wygodne?
    • Witam, chcę kupić pralkę automatyczną w jakiejś rozsądnej cenie. Proszę was o rade. Oglądałem dziś z żoną pralę Ariston AQXF 109 cena około 1500 złotych. Poradzcie czy warto ją kupić lub jakąś inną która bedzie lepsza bądz podona do niej a tańsza. Pozdrawiam
    • Witam, jestem na etapie kupna kuchenki mikrofalowej. Upatrzyłam sobie whirpolla, ale ma ona drzwiczki otwierane w dół. W związku z tym mam pytanie: czy jest to wygodne? Dotychczas miałam do czynienia z drzwiczkami otwieranymi po prostu na bok, stąd moja rozterka. Aga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się