Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      wygodny

wygodny

(35 wyników)
    • Nigdy nie siedziałem na tym sprzęcie, a nie znam żadnego posiadacza takiego 2oo żebym się mógł przymierzyć, a wydaje mi się ze zdjęcia, że siedzenie jakoś nisko, kierownica jakoś wysoko, podnóżki też dość wysoko usytuowane (podkurczone nogi)?? Wygodne jest to moto czy nie ?? (jestem wysoki)
    • Dawniej jeździłem ściągaczem 600 cbr f4i. Pora przesiąść sie na coś z większym silnikiem podobnie wygodnego i poręcznego nie za starego i na wtrysku. Jaki motocykl spełniałby moje oczekiwania. Chodzi o lekkiego i poręcznego ścigacza od 750ccm do 1000cc.który będzie najlepszy na dłuższy okres czasu?
    • Witam Byłem dzisiaj na targach w Sosnowcu, bardzo dużo motocykli, praktycznie wszystkie marki, na prawie wszystkie można było wsiadać, fajne laseczki, muzyka, bar, rodzynkiem było według mnie Ducati Desmosedici. Impreza trwa jeszcze w sobotę i w niedzielę. Cena 20zl normalny, 10zl ulgowy. Spotkałem też Szymona Dziawera i zrobili mi bezpłatny przegląd kasku w Shoei. Na pewno za rok przyjadę :] Pozdrawiam
    • Interesują mnie zwłaszcza grand-turismo/przecinaczki spod znaku CBR-a XX-a, FJR-a, Hayabusy czy ZX-12R. Warunek - podnóżki nisko (nie chce siedzieć z podkulonymi kulasami), spora owiewka, możliwość okufrzenia. Pozdro w4l
    • Witam Zastanawiam się nad kupnem suzuki GSX600F z 1998-2000r . Czy mógłby ktoś wyrazić swoją opinie na temat tego moto . Proszę o rzeczowe opinie użytkowników. Pozdrawiam.
    • Siem wszystkim ;) Przymiarka do zamiany sprzętu przede mną i pojawił się dylemat, a może raczej propozycja od znajomych.. Możecie mi podpowiedzieć czy swój wysłużony motocykl zamienić na Kawasaki zx6r(ale myslę że modele roku 2000-2001) czy na Yamahe TThunderace (rocznik od97-2001)? Jeździ w ogóle ktoś na thunderace? chce wymienić motocykl dla dwojga, ale także taki na którym można czasem popędzić, a mój plecaczek narzeka na wysłużoną r6 (2000r) Strasznie podobają mi się oba motocykl...
    • mam pytanko do tych co jeźdżą tym modelem hondy ponieważ chciałbym się przesiąść na taką CBR i chciałbym zaczerpnąć troszkę informacji od tych którzy jeźdżą tym moto :D bardzo mi sie podoba ta honda wg mnie jest super tylko interesuje mnie czy te 120 kucy co ona ma wystarcza na latanie na kole i stawianie ją z gazu npz 2 itd? Następną rzeczą jest kanapa nigdy nie miałem moto z dzielonym siedzeniem (niektórzy co jeźdżą moto z dzieloną kanapą narzekają ze sa bardzo nie wygodne?) no i oczy...
    • POchwale sie , od kilku dniu staram sie nacieszyc moim sprzetem. Usmiech z maski nie skocdzi . pozdrwwiam
    • Witam wszystkich forumowiczów! Temat zapewne wyświechtany i wałkowany, ale po to jest forum. Dlatego zwracam się o pomoc. Po kilkuletniej przerwie dojrzałem do zakupu. Szukam uniwersalnego motocykla ( jazda codzienna, turystyka, jazda we dwoje). Z racji mojego wzrostu 195cm i 100kg wagi musi to być motocykl wygodny i zapewne nie mały. Od razu zaznaczam, że nie interesują mnie cruisery i choppery.Najlepiej sportowy turystyk ew. naked. W grę wchodzi tylko nowe moto. Podoba mi sie VFR choć...
    • czolem, mam nie lada problem, nie moge dobrac pod siebie ani jednego motocykla, ogladalem dostepne w tym roku suzuki, honda i ktm oraz bmw i moto guzzi nie znam sie specjalnie na modelach i rozgraniczeniach klas motorow, w kazdym razie nic z tego co zobaczylem nie bylo na tyle wygodne zeby to kupic i teraz pytanie, czy tak powinno byc? siedziska sa za waskie, badz za szerokie, niefortunne przetloczenia na baku, etc. , usredniajac to niepasuja mi kanapay, miesca na piszczele ni...
    • Mam dylemat czy kupić używany sprzęt w rodzaju np. Fireblade 954, czy coś nowego, ale z niższej półki np. GSR 600. Czy gleba lub dzwon na Bladym to tylko kwestia czasu jak mówią niektórzy motocykliści? Czy warto poświęcić wygodę dla większego prestiżu? Itd. Proszę o opinie.
    • chciałbym znać opinię ludzi ,którzy ujeżdżają taki sprzęt. plusy i minusy. jak sie na tym jeżdzi.czy to jest wygodne? do tej pory nie miałem do czynienia z takim sprzętem. bawiłem się trochę na crossach,ale zawsze podobały mi się choppery. nie jakies tam dragi,czy crusery,ale choppery. te 3 sprzęty najbardziej mi je przypominają.podoba mi sie intruder, ale...
    • Co lepsze do miasta i weekendowe wypady za maisto?No i ogolnie?
    • Pozdrawiam kanciapa1
    • chiałbym się dowiedzieć coś na temat tego motocykla. Może ktoś z was miał kidyś taki motocykl i podzieli się opiniami na temat jego awaryjności ,eksploatacji. Zamierzam taki motocykl kupić i hcętnie wysłucham wszystkich opini , mam na wydanie 6500zł i czy kupie egzęplasz tego motocykla za tą cene? Z góry dziękuje za pomoc.
    • Potrzebuje opinii użytkowników rf-y na temat tego moto,slabych i mocnych stron i na co zwracac uwage i tego typu info.czy moze lepiej pociulac dluzej i wybrac zx-9 albo thundera?a moze cos innego ciekawego?pozdro :)
    • Witam jestem dość wysokim człowiekeim - 196 cm , i zastanawiam sie nad zakupem skutera. Czy jest coś na czym się zmieszczę? Czy może lepiej zainwestować w prawko na motor i kupić coś większego? swoją drogą - ile kosztuje prawko na motocykl ? I jszcze jedno pytanie - gdzie się kupuje we Wrocławiu używane skutery/motocykle ? Przeglądanie ofert na allegro jest przyjemne ale kupować tam nie mam zamiaru. A tak swoją drogą czy używany motocykl który nazywa się honda czy yamaha...
    • Witam. Mam ogromną prośbę. Zakupiłem parę miesięcy temu czarną cb 750. Właśnie jestem na etapie kompletowania ubrania na moto. Mam już wszystko oprócz butów. Rozgładam się i na nic nie mogę się zdecydować. Myślałem o jakiś butach turystycznych (na tygodniu jazda po miescie a na weekend jakies krótsze lub dalsze wypady). Buty, które ogłądałem to albo wyglądają za kosmicznie na moje moto, albo jak kalosze, na których widok już poci się stopa. Będę wdzięczny za rady. Pozdrawiam.
    • Witam wszystkich serdecznie. Mam prośbe,jaki byście mi doradzili motocykl sportowy(sportowo- turystyczny),który ma w miare wygodne siedzenia dla pasażera.Obecenie posiadam Suzi RF, ale tu pozycja pasażera jest wyjątkowo nie wygodna.Wiem, że tego typu motocykle nie są stworzone do dłuższych wypadów w dwójke, ale niektóre mają w miare wygodne siedzenia dla współpasażera.Czekam na Wasze opinie na ten temat, szczególnie od osób jeżdżących w dłuższe trasy z pasażerem. pozdrawiam
    • Cześć powiedźcie czy hornet 900 da się przystosować do turystyki czy tylko do miasta a jazda we dwójke na cb 900 to marzenia.............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się