wygodny

(16 wyników)
  • moje wymagania: - cena ok 3 tysięcy - za spacerówkę i gondolę ( zestaw bez fotelika) - wózkiem będę jeździła po terenach leśnych i morskich ( plaża...)- czyli chodzi o wózek, który nie będzie się ,,zatapiał" - ciężar- nie musi byc jakiś super lekki ale płakać nie będę jakby był- będę trzymała wózek w bagażniku ( bagażnik w miarę spory, z tego co się orientowałam wszystkie wózki się raczej mieszczą) -wózek musi być WYGODNY dla dziecka, wygląd mnie raczej słabo interesuje... Proszę o ...
  • Od kilku dni ja i mój synek jesteśmy użytkownikami Inglesiny trip 2012 no i pierwsze rozczarowanie :-( Dla mojego synka (1,5 roku) oparcie na nóżki jest jakby za bardzo w tyle, nie stawia na nim stóp mimo, że na długość już by sięgał - ale przez to, że to oparcie jest w tyle nogi mu wiszą. Mam pytanie do użytkowników tego wózka - czy dla Was też był to problem - bo szczerze mówiąc czytałam przed kupnem sporo recenzji i nikt jakoś na to nie narzekał. Mam wrażenie, że jest mu niewygodnie...
  • Dziewczyny poradźcie, wyjeżdżam z córkami do sanatorium nad morze. Będę tam sama, więc potrzebuję w miarę pakownego wózka dla młodszej (1,5roku) co by całe manatki na plaże gdzieś upchnąć. Jednocześnie młodsza przyzwyczajona jest do południowej drzemki w wózku przydałoby się wygodne leżenie na płasko, no i muszę go upchnąć jakoś w dość małym bagażniku forda focusa. Obecnie dysponuję ppp3 i mac xt ale z żadnego nie jestem tak naprawdę do końca zadowolona. Mąż pozwolił mi wydać na ten cel tysia...
  • Witam, swojego czasu zamieniłam x landera na emmaljungę. Gondola w emmaljundze jest ok., duża plus amortyzatory. Jednak spacerówka to już porażka. Twarda, niewygodna. Szukam więc znowu terenówki-spacerówki, takiej z prawdziwego zdarzenia, z wygodnym siedziskiem przodem do mnie, amortyzowanej, z dmuchanymi kołami itd... Poradźcie, proszę. Jeden synek ma ponad 2 lata, drugi ok. roku. Wózek będzie używany głównie przez młodszego. Myślałam o x landerze xa? Podoba mi się sziedzisko, ale nie ma w...
  • Witam, mam prośbę do doświadczonych mamusiek, które mają już jakieś doświadczenie w wózkach. Chciałabym kupić mojej córeczce spacerówkę, malutka ma teraz 8 m-c, robi się ciepło i spacerów będzie teraz coraz więcej. Chciałabym kupić spacerówkę parasolkę mam już jedną spacerówkę espiro GTX i potrzebuję alternatywy. Przede wszystkim wygodna dla dziecka tzn. rozkładana na płasko do spania, wygodna w środku, żeby mała nie obijała się, chodzi mi o taki przyjemny, miękki środek, teren wokół nas to ż...
  • Z góry przepraszam, że znowu nudzę. Na szybko, szukam parasolki takiej z małych lekkich, do samochodu. Musi być wygodna i rozkładany do spania. Młoda ma 2 lata i 90 cm wzrostu.
  • Moj synek ma 4 mce. Jezdzimy Emmaljunga Nitro. Jestem super zadowolona. Zaczelo mu sie nudzic w wannie, wiec przeszlismy w tym tygodniu z wanny na specerowke. Maly uwielbia wreszce obserwowac swiat z innej perspektywy :-) Nitro jako spacerowka jest rowniez swietna Bardzo miekka, wygodna do prowadzenia. Podbijanie, skladanie. Uwazam ze ten wozekma same plusy. Jednak troche tak jakby jest mi za niska... Moze sie czepiam :-) Ale chce kupic jeszcze jedna spacerowke. Jestem fanem Emmaljunga i Buga...
  • Poszukiwana. Dla 7 miesięcznego dziecka. Wygodna do samochodu, samolotu, na zakupy i z w miarę dobrą amortyzacją na krzywe polskie chodniki, a i często ich brak. Doradzicie? Z góry dzięki.
  • Witam serdecznie. Poszukuje spacerówki dla 9-miesięczniaka:). Główne moje typy to Graco Fusio i Peg perego si. Ważne żeby była wygodna dla dzieciaczka i w miare lekka dla mnie:)-drugie piętro:) Oparcie żeby nie było zbyt niskie i w miare szerokie siedzisko. Już miałam rozglądać się za si ale wpadł mi w oko jeszcze fusio i teraz dylemat który?Nigdzie nie mogę znaleść wymiarów siedziska graco. Pomóżcie prosze:). A może jeszcze jakiś inny proponujecie? Cena do ok.1000 no i żeby starczył już do k...
  • Dziewczyny, który byście wybrały dla 14-miesięcznego dziecka. Synek czasami jeszcze śpi na spacerach. Chcę wygodny wózek dla niego i dla siebie. W nipperze boję się, że mi szybko wyrośnie no i w elicie kusi mnie regulowany podnóżek.
  • Witam. Od jakiegoś czasu szukam spacerówki dla mojego synka (1,5). Zależy mi, aby wózek miał duże koła (jazda po śniegu i wyboistych drogach), dobrą amortyzacją i wygodne, obszerne siedzenie. Nie będę go dźwigać, więc waga nie ma dla mnie dużego znaczenia. Podoba mi się emmaljunga scooter, ale siedzenie wydaje mi się dość małe. Czy wystarczy miejsca na Synka w zimowej kurtce i w śpiworze? Cena mi też w miarę odpowiada. Oglądałam też wózki firmy Tako Sportster, zdawałoby się, że spełnia mo...
  • atlantico już jakiś czas nie produkowane a czy jest coś teraz na rynku podobnego?
  • Dziewczyny z racji tego że na moim ciążowym forum zblizamy sie z moimi kolezankami do zakupu wózka i chciałabym im pomoc w tym wyborze zeby po fakcie nie klely swojego nabytku a i dzidzi bylo wygodnie chcialabym abyscie kategoriami podzielily wozki na wyższa polke średnią półke niska połka to taki ktorego byście nie kupily (z uzasadnieniem dlaczego) [b]chodzi o wózek z gondolą i który byście poleciły do zakupu chodzi o jakość a ze cena idzie z jakościa wiec :) [/b] a to moj...
  • Warto? Wózek dla prawie rocznej córy. Nie lubię typowych parasolek. A Nuna, Bjcm raczej odpadają, nie podobają mi się i nie wyglądają na wygodne. Fajnie by było jakby wózek miał duże siedisko:) a ten chyba ma? Będę wdzięczna za wskazówki;)
  • OK, pisałam o tym wielokrotnie na starym forum (również w Twoim wątku), niestety nie da rady zalinkować :( Pliko P3 to bardzo fajny i wygodny powóz, ale nie jest najlepszym wyborem dla starszego dziecka bo fatalnie się podbija i słabo prowadzi. NAPRAWDĘ. Maclaren zdecydowanie nie podbił mojego serca (córki też nie), bardzo szybko go sprzedałam. Ja bym proponowała Si. Napiszę Ci moje spostrzeżenia, sama uznasz co dla Ciebie będzie lepsze. Maclaren ma płytkie siedzisko. Ja kupiłam go d...
  • witam, proszę o pomoc w wyborze lekkiej spacerówki (najlepiej parasolki) dla mojego 7miesięcznego synka. Budżet to max 500zł, ale baardzo chętnie zaopatrzę się w coś używanego i tańszego. Przez dwa miesiące wózek będzie używany jako główny (a mieszkanie na czwartym piętrze), później głównie jako zakupowy/krótkie trasy (bo przeprowadzka). Mamy solidny wózek na pompowanych kołach, ale jego waga (i konieczność targania go na czwarte piętro) trochę go dyskredytuje jako wózek na codzienne space...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się