Gość: pawel IP: 217.153.77.* 24.09.02, 15:19 Czy podczas lotow czarterowych na pokladzie samolotu dostane cos do jedzenia? Z gory przepraszam, ale nigdy nie lecialem wiec nie wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jena Re: posilek - czarter IP: *.infonet.gda.pl / 192.168.6.* 24.09.02, 15:49 Jak najbardziej dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: posilek - czarter IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 20:39 leciałam LOT-em do Bułgarii ( 2,5 godziny) - gotowa kanapka - do wyboru z wędliną lub serem ( najeść się tym nie można ale zaspokoić pierwszy głód tak ) w bułgarskich liniach podobnie ale dostajesz wszystko osobno na tacce ( kiedyś w LOCIE też tak było ), nie wiem jak na dalszych trasach może jest bogaciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: posilek - czarter IP: *.pl 24.09.02, 22:09 Latam co roku czarterami LOT ( i innych linii też)i zawsze podają całe zestawy do jedzenia.Przeważnie są to dania gorące typu kotlecik,risotto,spaghetti itp. do tego ser,wędlina,bułeczka,masło coś na deser-ciastko,batonik,czekoladka itp.Do picia: herbata,kawa,soki ,cola .Ponadto przez cały lot mozesz prosić o coś do picia. A propos lotnisk: nie wiem skąd masz wylot,ale na Okęciu potwornie przeszukują.Nie można mieć nic ostrego w bagażu podręcznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norge Re: posilek - czarter IP: *.kub.nl 24.09.02, 22:39 > A propos lotnisk: nie wiem skąd masz wylot,ale na Okęciu potwornie > przeszukują.Nie można mieć nic ostrego w bagażu podręcznym. na zadnym lotnisku nie mozna miec niczego ostrego w bagazu podrecznym, wiec trzeba pamietac, zeby nie chowac do podrecznego np. nozyczek czy obcinaczki do paznokci, bo skonfiskuja. pozdrowiena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: posilek - czarter IP: 217.8.161.* 25.09.02, 11:19 Gość portalu: Orchidea napisał(a): > Latam co roku czarterami LOT ( i innych linii też)i zawsze podają całe zestawy > do jedzenia.Przeważnie są to dania gorące typu kotlecik,risotto,spaghetti itp. > do tego ser,wędlina,bułeczka,masło coś na deser-ciastko,batonik,czekoladka > itp.Do picia: herbata,kawa,soki ,cola .Ponadto przez cały lot mozesz prosić o > coś do picia. > A propos lotnisk: nie wiem skąd masz wylot,ale na Okęciu potwornie > przeszukują.Nie można mieć nic ostrego w bagażu podręcznym. Ja leciałam do Turcji LOT-em pod koniec sierpnia i nie było żadnych przeszukań. W torebce miałam nożyczki i nożyk. Byłam przygotowana, że mogą zabrać, ale ku mojemu zaskoczeniu wcale nie zabrali. Kontrola przebiegła spokojnie i bardzo sprawnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voy Re: posilek - czarter IP: 217.29.140.* 25.09.02, 00:54 Na lotach pow. 2 godzin powinienes juz dostac cieply posilek. Powinienes, chociaz zdarzaja sie wyjatki: White Eagle: sniadanie czasami zimne, obiad OK LOT: posilki o niebo lepsze (subiektywne zapewne) Onur Air: przyzwoicie Lotus Air: jak na kraje arabskie moze byc Tunis Air/NouvelleAir: zapomnij! Futura: nie do zjedzenia Happag Lloyd: bardzo dobrze. Niemcy ogolenie dobrze karmia, no, oprocz moze Lufthansy, gdzie sie "troche" rozczarowalem) Air Berlin: dobrze Brittanica: dobrze Odpowiedz Link Zgłoś