Dodaj do ulubionych

WSTYD T V N !!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:06
TVN oczywiście w prymitywny sposób skłamała.W każdym kraju w godzinach 10-12
kończy się doba hotelowa i turyści otrzymują jeden pokój na złożenie bagazy w
oczekiwaniu na wylot.Sądze że Triada ma wygraną sprawę w sądzie,jeśli
zdecyduje się na walkę z tymi pseudodziennikarzami.
Wyjaśniam przy okazji że Triady jako biura nietoleruje,tak jak i
supermarketów.Turystyczny supermarket Triada sprzedaje towar niskiej jakości
za wysoką cenę,ale ponieważ w naszym kraju klient wszystko łyknie byle mu się
wydawało że tanio,to ja do Triady pretensji nie mam,sam z nią nie jeżdże od 6
lat.Klienci Triady powinni mieć pretensje tylko do samych siebie.
Obserwuj wątek
    • derduch Re: WSTYD T V N !!!!!!!! 02.09.05, 09:13
      W sądzie to się znajdzie TRIADA za notoryczne i ciągłe oszustwo. Wiza egipska
      kosztuje 15$, w katalogu tych oszustów 18$, i tyle są zmuszeni płacić ich turyści.
      Jest to jawne oszustwo i wyłudzenie którym powinien się zająć prokurator.
      • Gość: web Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:07
        Derduch - triada robi dziadostwo, ale to nie powód przyklaskiwać idiotom
        dziennikarzom.
        • Gość: annie2003 Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 02.09.05, 12:43
          triada nikogo nie zmusza, mozesz sobie sam kupic wize na lotnisku za 15$. a ze
          akurat sa zamkniete wszsytkie okienka i jest czynne tylko to za 18$ to chyba
          wina lezy tez po stronie urzednikow egipskich? korupcja albo cus? w sharmie
          takich problemow nie widzialam, kto chcial to bral za 15$ i czesc piesni. w
          autokarze tez przymusu nie bylo aczkolwiek bylo podejrzenie ze jak sie nie kupi
          to moga cofnac autokar (policja, nie triada).
    • Gość: lolo07 Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:32
      pokoj do 10 -romumiem, wizy - tez...ale ta objazdowka po turcji ze spaniem w
      norach??? jak to wytlumaczycie???
      • Gość: annie2003 Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 02.09.05, 16:50
        nor nie pojmuje zupelnie, bo bylam na 7+7 w Turcji w zeszlym roku i bylo super.
        oczywiscie standard hoteli nie byl oszalamiajacy, ale bylo czysto i milo,
        generalnie dobra lokalizacja, gdzieniegdzie basen, na objezdzie mi to wystarczy
        • Gość: Moni Wszystko co pokazali to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:26
          Turyści otrzymują pokój po wykwaterowaniu w dniu wylotu??? Ciekawe? Byłam w tym
          roku w Turcji i nie było o tym mowy. Bagaże leżały cały dzień w holu w hotelu i
          całe szczeście, że gościnni ludzie z kolejnego turnusu udostępnili nam swój
          pokój na toaletę. Wszystko co pokazali w tym filmie było prawdą.
          • Gość: nued Re: Wszystko co pokazali to prawda IP: 83.238.10.* 02.09.05, 17:51
            sama sobie zaprzeczasz,bo skoro wszystko co pokazali to prawda to znaczy ,że
            miałaś pokój na bagaż bo własnie taki pokój pokazali ,inna sprawa,że ludzie w
            pokoju na bagaże chcieli spać w 9-tke.Wiec chyba u ciebie było dokładnie
            odwrotnie
            • Gość: annie2003 Re: Wszystko co pokazali to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:41
              niestety trzeba pamietac ze w kazdym hotelu doba konczy sie miedzy 10 a 12
              (zaleznie od hotelu), jesli wylot jest pozniej to nie ma bata, albo zalatwiamy
              cos sami albo oddajemy walizy do recepcji. nie powinno sie liczyc dni wycieczki
              ale ilosc noclegow ze sniadaniem, jesli biuro cos obetnie ilosciowo (a nie
              czasowo, ostatnio mialam nocleg 3-godzinny ale byl, ze sniadaniem, hotel pokoj
              faktycznie sprzedal), to dopiero wtedy mozemy zglaszac reklamacje o niezgodnosc
              z podpisana umowa. chyba niewiele jest biur, ktore same z siebie i na swoj
              koszt zapewnia organizacje czasu i miejsca turystom oczekujacym na wylot
              (zalezny od przewoznika); wprawdzie akurat w tym roku otrzymalam gratisowe
              przedluzenie doby do polnocy i sniadanie na droge od triady, ale to byl
              chyba "wypadek przy pracy".. :)))
    • wojtek37k Re: WSTYD T V N !!!!!!!! 04.09.05, 14:25
      Ty to chyba jakiś prymityw jesteś , potrafisz tylko jeden post w różne miejsca
      wklejać . To co piszesz to bzdury , wyjeżdżałem wielokrotnie , póżnym
      popołudniem lub wczesnym wieczorem czy nocą np : z Turcji , Cypru , Kanarów i
      nigdy nikt nie kazał mi opuscić pokoju wcześniej jak tuż przed odlotem .
      Wszysko zależy od biura z którego jesteś na wczasach .
      • Gość: EB Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.sosnowiec.msk.pl 05.09.05, 13:58
        Piszesz totalną bzdurę! na całym swiecie doba hotelowa kończy się albo o 10
        albo o 12 a zakwaterowanie jest z reguły od 14. Ta kilkugodzinna przerwa jest
        na posprzątanie pokoi, przecież nie może byc tak że Ty wychodzisz z pokoju o 15
        i ktos wchodzi o 15 ! Rusz człowieku troche głową! Wkurzające są takie posty.
        Mogą nie kazać Ci opuścić pokoju jeśli nie maja pełnego obłozenia ( z reguły
        poza sezonem) ale to jest ich dobra wola.
        • wojtek37k Re: WSTYD T V N !!!!!!!! 05.09.05, 17:52
          Twoje doświadczenia , dotyczą chyba tylko tanich biur podróży , własnie takich
          jak opisuje TVN . Jeśli przejedziesz się np. z TUI i będziesz odlatywał o godz
          23.00 , to zobaczymy czy Cię wykwaterują . Mnie nie wykwaterowywali w środku
          sezonu (lipiec , sirpień ) z żadnej destynacji . Na Kanarach odlot 4.30 wyjazd
          z hotelu 1.30 od 0.45 czekał posiłek dla odlatujących , o tym że niemusiałem
          opuszczać pokoju wraz z rodziną , przypomnę oczywiście jeszcze raz .
          Pozdrawiam Wojtek
      • Gość: mariusz Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: 195.205.73.* 05.09.05, 14:49
        nie wyzywaj kogos od prymitywow skoro nie rozumiesz sam pewnych trywialnych
        rzeczy
        to co pisze kolezanka jest standardem na calym swiecie i nawet nie wiem jak ci
        to wytlumaczyc
        • wojtek37k Re: WSTYD T V N !!!!!!!! 05.09.05, 19:47
          Pewnie , że jest prymityw tą samą wypowiedż czytam , tutaj w kilku postach ,
          nie tylko w rubryce świat , ale również na forum wakacje , gdzie jest wklejona
          conajmniej z 6-7 razy . Stać Autora na jeden post i to jest jego dyskusja z
          forumowiczami .
          Pozdrawiam Wojtek
          • Gość: annie2003 Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:15
            wypowiedz na temat godzin wykwaterowania jest jak najbardziej prawdziwa, jest
            to ogolnie przyjety standard na calym swiecie. to, czy wykwateruja Cie zgodnie
            z nim, czy tuz przed nocnym lotem, jest uzaleznione tylko i wylacznie od biura
            podrozy, ktore zaplacilo za przedluzenie doby lub nie. dla tych, co jezdza
            tylko super hyper biurami - w tym roku Triada mi "zafundowala" identyczne
            warunki w Egipcie, co Tobie Wojtku TUI na Kanarach czy Karaibach. proponuje
            skonczyc szufladkowanie.
            • vivawawa Re: WSTYD T V N !!!!!!!! 05.09.05, 21:02
              byłem na Gran Canarii 2 razy z TUI i 1 raz ze Scan Holiday
              faktycznie jak wylot był o godz. 4:30 to pokoje opuszczaliśmy ok. 1:30, ale
              faktycznie pokoje mieliśmy wykupione do godz. 10 lub 12 więc w sumie traciliśmy
              CAŁY ostatni dzień pobytu

również pierwszego dnia wyjazdu byliśmy w hotelu ok. północy :-)))

oznacza, to iż pierwszy i ostatni dzień przepadał
              • Gość: mariusz Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: 195.205.73.* 06.09.05, 15:42
                no niestety tak to jest
                doba trwa 24 h a o ktorej wypadnie ci wylot czy przylot zalezy nie od biura ani
                od hotelu
                raz sie trafia lepiej godzinowo a raz gorzej
                ale trudno w tym sie doszukiwac zlych intencji drugiej strony
              • wojtek37k Re: WSTYD T V N !!!!!!!! 06.09.05, 19:37
                Była by to prawda , gdyby nie fakt , że jeśli lecisz ze Scanem , TUI czy NEC
                Lotem , albo tak jak kiedyś WEA , krotko mówiąc polskim przewożnikiem , to nie
                masz skróconego pobytu tylko wręcz wydłużony , i w tym wypadku gości w/w biur
                podróży również się z pokoi nie wykwaterowuje . Jest to ważne , bo nie
                dyskutujemy tu słabych hotelach , tylko o nierzetelnych biurach podrózy , o
                których telewizja TVN nakręciła program . Żaden to " WSTYD TVN " , że ta stacja
                pokazuje coś , co bardzo wielu osobom na wakacjach będzie bardzo przeszkadzało .
                Ja jeżdżę od kilku lat na wakacje z 2 dzieci , obecnie w wieku 11 i 8 lat , ale
                kiedyś mieli 5 i 2 lata ( na pierwszym wyjeżdzie ) i niewyobrażam sobie
                sytuacji , abym musiał bez zaplecza własnego pokoju , wałęsać się po hotelu
                przez 6 do 10 godzin . Taki program w TVN jest dla takich ludzi jak ja ,
                wyjeżdżających z rodziną , chcących spędzić wakacje w spokoju i bez nerwów .
                Pokazuje czego nie wybierać . Na tak postawioną sprawę , mogą oburzać się tylko
                pracownicy biur turystycznych , których na forach dla turystów jest pełno .
                Pozdrawiam Wojtek
                • Gość: annie2003 Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:05
                  i tak i nie. biuro podrozy nie ma obowiazku zapewnic przedluzenie doby
                  hotelowej do momentu wyjazdu na lotnisko, jest to tylko i wylacznie zalezne od
                  jego dobrej woli; czesto takze od mozliwosci samego hotelu, jesli ma 100%
                  oblozenia a grupa przylatuje wczesniej niz Wy wylatujecie, to za zadne
                  pieniadze nie przedluzy doby nawet Neckermannowi. nie bardzo rozumiem
                  poruszonej kwestii przewoznika - mialam zmiany w transporcie - zamiast leciec
                  liniami egipskimi nad ranem, lecialam Lotem poznym wieczorem/wczesna noca - nie
                  narzekalam, bo mialam dodatkowy "nocleg", ale wracajac czesc naszej grupy miala
                  pobyt skrocony wlasnie przez przewoznika. generalnie jestem zdania, by bardzo
                  dokladnie czytac umowy i uzupelniajace informacje w katalogach - w umowach
                  ktore mialam do tej pory i w kazdym obejrzanym katalogu, pod haslem cena
                  obejmuje jest podana zawsze liczba noclegow a nie dni pobytu. i tu lezy pies
                  pogrzebany, bo wiekszosc reklamacji dotyczy rzekomego skrocenia pobytu w
                  momencie wylotu tuz przed polnoca a biuro zalicza to jako pierwszy dzien, w
                  mniemaniu wielu osob nieslusznie. czytac i jeszcze raz czytac i pilnowac
                  wywiazywania sie z umow, a wszyscy bedziemy zadowoleni :))
                • Gość: zezowaty Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:26
                  Dla twojej informacji ci ludzie co lecieli do turcji lecieli z triadą LOT-em
                  tzn Centralwingsem czyli bezdyskusyjnie polskim przewożnikiem.Tym samym
                  samolotem lecieli też tury ści Jettouristics i neckermann a. Czyli w programie
                  dostało sie triadzie bo pokoje do wylotu niezależnie od godziny wylotu daje
                  każde biuro ,ale poza sezonem.Ale o czymś innym chciałem powiedzieć ....a
                  mianowicie jeżeli twoja teza jest słuszna to znaczy ,że jeżeli cenisz sobie
                  komfort (jak piszesz) to powinieneś podróżować tylko z triadą ,bo jest od dwóch
                  czy trzech lat najwiekszym partnerem LOT-u ,ew z neckermanem bo jest drugi (no
                  ale daleko za triadą)
                  Jak widzisz twoje tezy są mylne,bo skoro polski przewożnik lotniczy to głównie
                  powinieneś jeżdzić tyklko z triada ,a w omawianym przypadku pokazanym w TVN
                  turyści lecieli również polskim przewożnikiem a problem dotyczył nie tylko
                  triady ale i innych biur w tym jednego niemieckiego...Samoloty niezależnie czy
                  polskie czy nie latają o róznych porach i to nie jest tak ,i jeżeli masz w
                  sobie troche inteligencji to przyznasz mi racje,że polscy przewożnicy latają
                  tylko w dzień a w nocy stoją.Sprzet wykorzystuje sie na całego przez 24 H i to
                  jest filozofia wszystkich linii lotniczych
                  • Gość: annie2003 Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:36
                    halo halo, jak to jest w konu z Twoja teza? polscy przewoznicy lataja tylko w
                    dzien czy 24h na dobe? bo w jednym zdaniu dwie sprzeczne informacje.. jestem za
                    24h, samolot jest wykorzystywnay na maksa bo stanie na plycie kosztuje, tylko
                    obsluga sie zmienia. nie wiem, ale moze w nocy jest nawet taniej na niektorych
                    trasach? i na pewno lot rejsowy ma pierwszenstwo przed czarterem,
                    wiec "ludzkie" godziny podrozowania sa chyba rzadkoscia..
                • Gość: andy Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:33
                  Nietety nie moge sie zgodzić z kolegą.Własnie jeżeli leci polski przewożnik to
                  wiec masz czasu na wałesanie sie po hotelu.Obcy powiedzmy zagraniczny
                  przewożnik najpierw wylatuje z turystami do polski i dopiero potem przywozi
                  tzn ,zawsze jesteś stratny czas przelotu ,ale dla odmiany nie potrzebujesz
                  pokoju na poczekanie bo w zasadzie wylatujesz kilka godzin wcześniej niż
                  przyleciałeś tydzień wcześniej.Z polskim przewożnikiem przylatujesz mniej
                  wiecej o tej samej porze co wylatujesz z miejsca docelowego .Ryzyko potrzeby
                  dodatkowego pokoju lub na wałesanie sie jest wieksze przy polskim niż obcym
                  przewożniku.Ja wole jednak latać LOTem i potem sie wałesać po hotelu niż mieć
                  komfort podróży ale w trakcie lotu modlić sie o siebie i życie rodziny
                  • wojtek37k Re: WSTYD T V N !!!!!!!! 07.09.05, 15:03
                    Tak Masz rację , właśnie o tym pisałem , przy polskim przewoźniku twój pobyt
                    zostaje wydłużony i latając w/w biur podróży mimo późnego wyjazdu pozostaję w
                    pokoju . I tak autokar najpierw nas zabiera z hotelu , my jesteśmy na lotnisku
                    2 czy 2,5 h przed odlotem , grupa która przyleciała z Polski wsiada do
                    autokarów , tych samych które nas przywiozły na lotnisko , wczasie transferów z
                    hotelu na lotnisko i lotnisko-hotel , mają czas posprzątac pokoje , reszta to
                    już dobra organizacja , albo dobrze płacące biuro , organizujące pobyt . Co do
                    wypowiedzi , że komfort pobytu jest z Triadą , z powodu że lata Lotem , to
                    chyba żart , do hotelu * ( jednogwiazdkowego ) mogą Cię podwozić Mercedesem
                    S-Klasse , czy to oznacza , że zwiększył Ci się komfort pobytu w hotelu . Poza
                    tym nie widzę różnicy w locie boeningiem polskiej linii lotniczej i innej , z
                    innego kraju , przeważnie to nawet taki sam samolot .
                    Pozdrawiam Wojtek
                    • Gość: mariusz Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: 195.205.73.* 09.09.05, 13:28
                      chlopie wez ty sie zastanow jak cos piszesz
                      maja pokoj sprzatac kiedy jest transfer? a jak na twoje miejsce przyjezdza np
                      wloch i wlasnie juz wchodzi do hotelu to co mu powiedza
                      biuro kupuje np 14 dob hotelowych a czy ty wylecisz o 12 w poludnie czy o 23.45
                      to chyba kwestia przewoznika i ustalen z nim
                      nie mozesz jak widac tego zrozumiec
                      • Gość: elka Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:42
                        Z tym uzależnianiem konieczności opuszczenia pokoju od przewoźnika na pewno się
                        nie zgodzę, bo jak byłam na Krecie w 2001 musiałam opuścić pokój o 10.00
                        chociaż wylot miałam dopiero o 23.00. Bagaże stały w hallu i był jeden pokój
                        dla tych co chcieli sie przebrac lub wykąpać. Hotelik był kameralny, więc w
                        łazience nie było tłoku i dało się wytrzymać.
                        Za to w Egipcie i w Tunezji -nie było żadnego pokoju dla oczekujących na wylot
                        (tym razem linie były miejscowe)
                        • Gość: mariusz Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: 195.205.73.* 14.09.05, 15:50
                          zapytam sie tak czy gdybys zaplacila za pokoj czyli do 12.00 dnia nastepnego to
                          tez bys nie zalowala ze kasa poszla za noc ktorej nie spedzilas?
                          czasami jak sa nocne wyloty biura kupuja rowniez noclegi czasami nie
                          czasami wylot jest zaplanowany o normalnej godzinie po czym przewoznik zmienia
                          godzine a biuro pokoju juz nie moze wykupic
                          sa rozne przypadki ale nie mozna sie tu zaraz doszukiwac oszustwa jak niektorzy
                          sadza
                • Gość: dorota Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 16.09.05, 14:12
                  Raz w życiu zdarzyło mi się zeby pozwolono mi zostać w pokoju do wieczornego
                  odlotu i był to 1-gwiazdkowy rodzinny hotel w Tunezji. TUI na Karaibach jedynie
                  odebrało rano bagaże i odwiozło do odprawy na lotnisku (aby nie przewalały się
                  w holu hotelu). Doba hotelowa to doba i już.
                  Pozdrawiam
              • Gość: kaja Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:59
                wreszcie rozsądny głos ; rzeczywiście jeżeli masz możliwość pobytu w pokoju np
                do wieczora to masz wykupiony pobyt do dnia następnego godz. np.12
    • Gość: bellamafia@op.pl Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.09.05, 19:13
      W tym roku moi rodzice byli na wycieczce organizowanej przez ww biuro. W chwili
      obecnej domagają się swoich praw (reklamacja w Triadzie i w Warszawskiej Izbie
      Turystyki - nieuznane mimo, że cała grupa złożyła reklamacje).
      Biuro wykupuje najtańsze ofety od hoteli, czyli: zdezelowane obiekty. Wakacje w
      Grecji były istnym koszmarem. Mimo zaznaczenia w umowie, że mają być pokoje w
      hotelu, moi rodzice dostali bungalowy w opłakanym stanie. Wyglądały na
      popowodziowe: ślady po wodzie na ścianach, rdza wszędzie gdzie to możliwe,
      grzyb na ścianach. No i jeszcze ten boski widok na śmieci (po wyjściu z domku)
      z całego komleksu "wypoczynkowego", a zapach w pomieszczeniach ...... mmmmmmm
      poezja. Po zgłoszeniu do opryskliwego i nie interesującego się niczym i nikim
      rezydenta bungalow - został spryskany odświeżaczem
      powietrze (brawo za pomysłowość!). Jako, że rodzice mieli mieszkać w hotelu, a
      nie w bungalowach upomnieli się i o to (wyjątkowo mocno upominali się), jednak
      po obejrzeniu części hotelowej, którą wykupiła Triada (nieremontowana część,
      goście z Europy Zachodniej nie byli tam nawet zakwaterowywani) okazało się, że
      tam panuje jeszcze większy bród, smród i ubóstwo. Miał był telewizor w pokoju -
      nie było, miały być bezpłatne leżaki - nie było, za to były dodatkowe
      atrakcje - nisko przelatujące samoloty 24h na dobę o czym biuro zapomniało
      wspomnieć w swoim katalogu. Cała grupa złożyła reklamację (rezydent nie chciał
      przyjąć zbiorowej więc każdy napisał oddzialnie jeszcze w czasie pobytu w
      Grecji). Została również poinformowana regionalna Izba Turystyczna, jednak
      okazuje się, że w kraju bezprawia rządzi pieniądz.
      Podobno Triada jest bez winy, warunki były zgodne z ofertą (nie wiem po czym
      to stwierdzili), a cała grupa wczasowiczów powinna się leczyć, bo ma
      przewidzenia.

Obecnie sprawą interesują się media - i bardzo dobrze! Oszukanych przez Triadę
      jest tylu, że pójdą z dymem.

• Gość: Gość Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.mythe.spark.net.gr 16.09.05, 11:40
        Przy tak olbrzymiej ilości skarg, pretensji i kontrowersji, aż dziw bierze że
        ktotkolwiek z takim biuro jeżdzi na wakacje. przeciez wyjazd to istna ruletka
        albo sie uda albo sie nie uda. To nie
        jest normalna sytuacja że ktos ma fajny urlop bo udało mu sie trafić akurat na
        tę niezawaloną imprezę. To jak wedlinami konstaru. Jedni kupili spleśniałe i
        płaczą natomiast inni się cieszą że trafiły im sie akurat te świerze. Ale firma
        jest ok bo świerzych jest więcej niż popsutych. Trzeba miec troszkę szacunku
        dla siebie dla swoich dzieci i rodziny i nie narażac ich na taką ruletkę
        turystyczną.
        • Gość: bellamafia@op.pl Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:03
          Dlatego dziwi mnie reakcja niektórych ludzie, którzy wypowiadają się w sposób
          broniący BP. Ktoś z mojej rodziny naciął się i mam dobre chęci, żeby ostrzec
          innych. PB nigdy nie będą szanować naszych rodaków jeżeli nadal jedni pod
          drugimi będą kopać dołki. Przykre, ale nie zanosi się na razie na zmiany.
          • Gość: gość Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.kat01.gwc.hol.gr 16.09.05, 16:25
            Poza tym pisanie że TVN skłamała to ośmieszanie siebie. przecież są sądy od
            tego. Jak telewizja kłamie podaje się ją do sądu i koniec a jak się nie podaje
            znaczy że tv ma rację
            • Gość: bellamafia@op.pl Re: WSTYD T V N !!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.09.05, 18:44
              W moim przypadku może nie do końca wierzę mediom, ale skoro rozdmuchują sprawę
              to coś w tym musi być. W kwestii Triady wierzę, bo mam przykład z życia we
              własnym domu poparty nagraniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka