Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      wyniki

wyniki

(125 wyników)
    • Przeczytałem ostatnio, że jeden z meczy w lidze madagaskarskiej zakończył się wynikiem 149:0. Wiecie może czy to prawda?
    • Teplice - CELTIC GLASGOW 1:0...Brava!!! pierwszy mecz 0:3...:((
    • Zapraszam do typowania wyników dzisiejszego meczu POLSKA - WĘGRY który zostanie rozegrany w Chorzowie!
    • Każdy kto oglądał ten mecz chyba zgodzi się ze mną, że wynik nie do końca oddaje to co działo się na boisku. Na początku inicjatywa należała do Turcji i to własnie temu zespołowi kibicowałem zwłaszcza potym co ich spotkało w meczu z Brazylią. Kiedy jednak po strzeleniu gola Turcy oddali inicjatywę a ambitni Kostarykańczycy coraz smielej sobie poczynali pod bramką rywala uznałem, że remis w tym meczu był by jak najbardziej fair. I tak się stało padł gol dający wyrównanie, ale nieporadn...
    • dostaniemy 0:1
    • Obstaiwamy: Mój typ: SZWECJA 2:2 POLSKA
    • kiedy patrzę na wynik meczu Szczakowianki z Tłokami przypominają mi się słowa Łazarka o zremisowanej drugiej połowie...
    • A w 11 grać zaczęli dopiero po zejściu Kałużnego. Trudno było w dziesiątkę wygrywać. Janas tego chyba nie widział.. Tomek pokazał, że niekoniecznie trzeba "gryźć trawę", żeby strzelać piękne bramki. To jest ARTYSTA. Janas w dalszym ciągu do wymiany, bo gry przez większość meczu nie było, a lepsi grzali ławę.
    • DAMN! a miałem sen przecież, co jest k**a?
    • Przy tylu błędach sędziowskich: z 15 nie zaliczonych zagrań ręką w polu karnym, z 10 przegapionych spalonych z 10 zatrzymanych akcji mimo braku spalonego, z 15 niezaliczonych fauli w polu karnym i tak można by wymieniać. Chociażby nasz mecz z Ekwadorem gdzie powinno byc w pewnym momencie 1:1, a to zmieniłoby cały obraz dalszej gry.
    • Włochy Przegrały z ISLANDIĄ??????? Chyba jakiś chochlik.........
    • Witam wszystkich i dziękuję tym, którzy zechcą wyrazić swoją opinię na temat, który zamierzam poruszyć. Moim zdaniem w następnej edycji Wygraj Mundial powinno się wprowadzić jakieś ograniczenia w ilości wystawianych drużyn przez jedną osobę (przykładowo 10). Ostatnio na jednym forum wyczytałem, że ktoś wystawił ponad 600 drużyn do obecnej edycji. W takim wypadku zniechęca to innych do brania udziału w takich konkursach bo szanse i frajda z zabawy w wystawianiu składu jest mniejsza gdyż...
    • Nieuznany gol dla Hiszpanii, wiele spalonych żółte kartki, odgwizdywane faule. Skuteczność sędziów 50 proc. to jest skandal. W gre wchodzą za duże pieniądze, aby FIFA pozostawiła to bez odpowiedzi i wyjaśnienia. Do tak ważnych imprez nie można dopuszczać sędziów, którzy widzą po raz pierwszy jak się gra w nowoczesny futbol. Oni są w latach 50-tych (jak ich kraje z których pochodzą- kto słyszał o o piłce w ich krajach)kiedy nie było telewizyjnych powtórek na których widać ich błędy...
    • Ale się "armiejcy" skompromitowali. Przecież Vardar to poziom Omonii, rok temu Legia ograła ich na stojąco.
    • Jestem wrozka. Przewiduje wyniki. Real 4 - 0 Wisla.
    • Stawiam 3-2 dla Włochów, a Wy ??
    • Zgadzam sie, wynikiem nie ma co sie przejmowac. Trzeba sie przejmowac tragiczna forma naszych kopaczy i totalnym brakiem koncepcji na gre.
    • znacie sie na pilce. Czy wiecie co to jest determinacja,dyscyplina,i poswiecenie? Ja obstawiam 2:1 dla Korei.
    • WYNIK ???(14)

Hej Wy! którzy myślicie że umiecie grać w piłkę - co teraz sobie myślicie? Warto było wogóle do tych finałów awansować? Po co ? Narobiliście tylko wstydu i pokazaliście że Polska dalej nie umie grać w piłkę ! Gdzie z taką grą możecie się równać do najlepszych drużyn świata... Wyniki kolelnych meczy wzrastają z zależnością 2^n Moje typowanie meczu Polska USA 0-8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się