wyniki

(167 wyników)
  • Witajcie.. dziwny przypadek.. faktycznie cały czas myślałam nad złożeniem pisma o zmianę stanowiska, ale myślałam nad formą, żeby to dobrze zabrzmiało a nie jakoś po chamsku, że wymagam i tyle, bo ja jednak tak nie umiem.... nasz urząd trochę remontują i trzeba było [przygotować tabliczki.. i moja koleżanka pytała kierownika kto ma być na tabliczce , więc on mowi że ja i on a kumpela go zapytała czy ma wpisać referenta czy inne stanowisko, a on [powiedział, żeby się wstrzymać.. później zapyta...
  • Witam Dziś wieczorem ważą się losy mojej przyszłości z panem A. - będzie to efekt jego rozmowy z niejaką B. Proszę, postawcie mi karty, czy jej wynik będzie dla mnie korzystny.
  • Taki wynik w Celtyckim na pracę dla osoby bezrobotnej kompletnie mnie zaskoczył. 3. korzenie problemu – [b]Królowa Buław[/b] odczytywała bym w negatywie 4. to co można osiągnąć\pragnienia – [b]Król Monet[/b] 6. bliska przyszłość, która się wyłoni z obecnej sytuacji, - [b]3 Mieczy[/b] w najbliżyszym czasie będą jedynie rozmowy o pracy lub kwalifikacyjne, ale zatrudnienia nie będzie. 9. wpływy otoczenia – 2 Monet Niewielki, sporadyczny. Może ktoś z bliskiego otoczen...
  • Taki będzie wynik walki dla Pudziana: as buław, 7 pucharów. Wygra co go rozbudzi jego apetyt na kolejne sukcesy i dochody. Taki będzie wynik walki dla Sylvia: moc, 9 monet. Mimo dużego wkładu energii przegra (taka sama karta wypadła na przeciwnika Pudziana w poprzedniej walce, walka była zacięta i zmagali się przez pełen dystans), możliwe że się sprzedał i dopływ gotówki uśpi jego ambicje. Styl w jakim wygra Pudzian: królowa pałek, 7 buław, głupiec. Brak doświadczenia to racze...
  • Zadałam takie pytanie: Jaki będzie wynik mojego spotkania z Panem X w sprawie interesów ? dostałam taką odowiedz: w przeł ryc kieli, król kieli, diab 9 monet 2 miecze 3 puchary doc paź monetKapłan będą rozmowy o interesach, pan pragmatyczny, inteligentny ale wynik jakis taki nie bardzo... pan zdystansowany a paź monet to zysk niewielki.. nie rozumiem tego: "w przeł ryc kieli, król kieli, diab " prosze moze jeszcze jakies inerpretacje????
  • witam, w wątku Czaszki00, o tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46867&w=80039140&a=80050252 postawiłam Jej rozkład studnię na problem halluksów. Jako wynik wyszła królowa buław w pozycji odwróconej i jakoś jej nie rozumiem. Może ktoś zechciałby zerknąć? :))
  • witam i o rozkład pytam :-)) Szukam rozkładu, który poda wynik, rezultat, np egzaminu, sprawy sądowej. Wiem ,że można wyciągnać jedną kartę ale ja myślałam o czymś szerszym. A z kolei nie potrzebuję do tego wiedzy z zakresu przeszłości, kontekstu jak to w znanych mi rozkładach bywa. Co propnujecie? z góry dziekuję za sugestie.
  • Dziewczyny zadalam pytanie odnosnie czasu oczekiwania na spoptkanie i jako wynik wyszla gwiazda...no zupełnie nie mam pojecia ile to moze oznaczac czasu...hmm..moze Wy cos pomozecie??....bo mi sie tylko wieczor kojarzy.....ale kiedy to nastpi?Bede wdzieczna za Wasze podpowiedzi. S.
  • Mam prośbę. Dziś zrobiłam test ciążowy w laboratorium. Jutro ma być wynik, ale oczywiście nie mogę się doczekać wyniku :) Zapytałam, czy jutro wynik będzie pozytywny? Wylosowałam Głupca. I nie wiem. Pocieszając się myślę, że on oznacza dziecko, nowe życie itp. Z drugiej strony, może po prostu głupia okaże się moja nadzieja... Nie stosuję kart odwróconych. Jutro oczywiście napiszę, co wyszło. Pozdrawiam i błagam napiszcie jak to widzicie :)
  • zastanawiam sie caly czas nad wynikiem jaki wyszedl mi z partnerskiego:[b]Papiez, Cesarz, krolowa denarow[/b]- i nie wie jak go interepretowac, czy to porada u kogos, czy jak? chodzi o przyszlosc moja i partnera...
  • Jak byście ją odczytali? Kapłanka jest altruistyczna, rozumie prawa natury, jest pomocna, ale raczej osamotniona bo to czym się zajmuje jest niepopularne, a dla wielu niepojęte i dziwne.
  • Losy znajomości z T [b]Sedno 8 kielichów[/b] - widać że pan wrócił bo sobie furtkę zostawił [b]Tak nie będzie - 6 buław[/b] - pan nie powrócił w triumfie raczej wrócił z pokora i przeprosinami a ta informacja o sobie nie jest do dumy a raczej usprawiedliwienie nieobecności [b]Tak będzie 2 kielichów[/b] - miła relacja może nawet spotkanie ciepło grzecznie sympatycznie [b]Wynik 7 buław i 4 mieczy -[/b] widzę zabieganie i walka - nieustępliwość, ale i ponowne gwałtowne odsunięcie się zamil...
  • Dla Ledy(15)

Uczucia exa do Ledy [b]Takie są - 3 buław Takie nie są - as buław Tak będzie ze spotkaniem (do pół roku) - 7 kielichów Wynik - przyszłość - 2 mieczy[/b] Powiem tak - spotkania nie będzie - bo nie będzie można się zdecydować i wybrać - spotkanie pozostanie w sferze marzeń, planów ale bez konkretów. Wynik znajomości której i tak już nie ma to wycofanie się odsunięcie - w dalszym ciągu ale ze wspomnieniami i myślami tak i z Twojej strony jaki z jego - z tym że tak jak pisałam wcześniej t...
  • Witam, dzisiaj świadkowałam w sprawie sprawy podziału majątku mojej siostry. . Moja mam również. Czy ktoś zechce zerknąć jakie zrobiłyśmy wrażenie na Sądzie (ja i mama)? Czy byłyśmy wiarygodne? Bardzo proszę o pomoc, bo nie chciałabym zaszkodzić w żaden sposób,ale jednak nerwy były...A co ze świadkami strony przeciwnej? Gadali cały stek bdur i okropnie kłamali... Z góry dziękuję za pomoc
  • Witajcie, czy możecie polecić sprawdzony rozkład na alternatywy (czy lepsza opcja A czy B)? Pozdrawiam, H.
  • Ja nie bardzo mogę bo tu chodzi o moją córkę i.... Justa jest w 3 kl gim. uczy się średnio ale grozi jej 1 z geografii - zawsze większą trudność sprawiały jej przedmioty pamięciowe niż logiczne. Zawaliła klasówkę i poprawę mimo że się uczyła i materiał znała ale.. doszedł stres i strach przed nauczycielką (ten strach przechodziłam wcześniej z synem - ot kobitka niesympatyczna) W poniedziałek ma poprawę ostatniej szansy gdy ją zawali niestety 1 na półrocze. Mam pytanie jak jej pójdzie ta po...
  • Zdam?(24)

Niedługo mam egzamin. Spytłam o szczegóły i wynik oczywiście:) [b]Moje przygotowanie: 2 miecze Przebieg egzaminu: Diabeł Wynik: Paź Buław Dopytalam czy zdam:Kochankowie[/b] No jak dla mnie na dwoje babka wróżyła:). Chyba stres mnie sparaliżuje. Ale co do wyniku to nie jestem pewna.
  • W związku z walką T.Adamka i W.Kliczko wyciągnąłem karty. 1). taki będzie przebieg walki ze strony T. Adamka Papież 2). taki będzie przebieg walki ze strony W. Kliczko 8 kijów 3). taki będzie rezultat walki jeśli chodzi o T. Adamka królowa kijów, 3 mieczy 4). taki będzie rezultat walki jeśli chodzi o W. Kliczko Wieża, 9 monet Wiadomo, że wygrał Kliczko (10 runda, sędzia przerwał bo Tomek już prawie nie kumał), osobiście domyślałem się, że tak się stanie ale nie mogę zrozumie...
  • Jak zwykle pytam o pana B ale coś się zmieniło dowiedziałam się że wie o mnie jego dziewczyna a w zasadzie wie że kładę mu karty (a co jej konkretnie o mnie opowiedział to nie wiem - ona odkryła jeden z rozkładów i płakała jak borsuk 8 godz - wytrzymałe dziewczę) Przypominam - znajomość internetowa (9 miesięcy) nie wyszła po za komputer i maile B jest za granicą tam pracuje - dlatego mówię że to znajomość nie związek. "Pan" jest młodszy. W sumie to nie wiem co mam z tym zrobić bo mnie to za...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się