wyniki

(1535 wyników)
  • czy ktoś ma pojęcie jak wygląda procedura odwołania się od wyniku matury?
  • wiele moich znajomych ma już wyniki w czwartek, postanowiłam to sprawdzić i zadzwoniłam do OKE Łódź i powiedzieli mi że to niemożliw, gdyż na świadectwie maturalnym jest data 29 VI więc niemożliwe żeby dawali to wcześniej;/ wiec jak to wytłumaczyć;/;/ bleheheh
  • hey właśnie jestem w trakcie pisania matury już 3 egzaminy mam za sobą jeszcze 1 i 2 ustne mi zostały ... no i co dalej ? nie jestem kujonem więc z matury bede miała koło 50 % z matmy i z polskiego a z angola licze 40% dodatkowo jeszce gegre podstawe pisze. i gdzie z takimi wynikami? na dzienne sie nie dostane. na jaki kierunek? na zaoczne ? może studium ? doradźcie,,,,, POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDZI
  • Można gdzies znaleźć liste przyjętych do wsizu w necie? Wczoraj były wyniki, a ja nadal nie wiem czy zostałem przyjęty ;], na mój telefon życzliwa paniusia z wsizu powiedziała że nie może mi udzielić informacji <haha>, tematu ogólnie o wsizie na forum nie ma ,także piszcie na jakie kierunki sie dostaliście, ja- administracja <mam nadzieje ;)>
  • Wie ktoś dlaczego mam decyzje tylko przy jednym kierunku a przy pozostałych nadal pisze, że wyniki będą dostępne dzisiaj??? To znaczy, że na żaden kierunek się nie dostałam???
  • Mam pytanie w tym roku piszę maturę poprawkową z biologii złorzyłam podanie ale sie obawiam że jak napiszę gorzej albo co gorsza nie zdam to wynik mojej matury zdanej matury bedzie uaktualniony i ta z przed roku będzie nie ważna- to chyba jest nie możliwe? Bo jak teraz nie zdam to co bedę miała niezdaną maturę i zostanę usunieta ze studiów które podjęłam? proszę o pomoc z tym pytaniem: Czy jeżeli będę miała gorszy wynik to mi maturę zmienią na gorszą?
  • Pod koniec czerwca dopiero?
  • Tak sie zastanawiam jak to jest z podnoszeniem wyników matury np. z polskiego... automatycznie trzeba zaliczać odnowa ustny jak i pisemny czy można wybrać tylko pisemny ? :> Jeśli ktoś wie to niech pokieruje sierotke. Ide szukać dalej na CKE.
  • Witam! Czy na stronie oke jaworzno będą opublikowane wyniki matur jutro po północy? Czytałem wątki z tamtego roku i na krakowskiej pojawiły się koło pierwszej w nocy a na tej z jaworzna w ogóle... (jak się mylę to poprawcie) Mam nadzieję że w tym serwisie się pojawią, skoro każdy dostał hasło: serwis.oke.jaworzno.pl/m09/ (nieaktualizowany od lutego)
  • Witajcie, mam zamiar w przyslzym roku podwyższac wynik. Moje pytanie tyczy sie głownie takiej sprawy...Jak to jest, kiedy np. z 2-óch przemdiotów, ktore zadeklarowalem do poprawki, poprawie, tylko jeden....to wtedy dostaje na aneksie tylko jedna pozycje - takmi sie wydaje, czy tez OKE odnotuje, ze podchodzilem do drugiego przedmiotu, ale nie poprawilem wyniku...? Dzieki.
  • nie wszyscy, ale sporo osob. dziwia mnie te wysokie wyniki, kiedy cke poznan, jak wynika z jej raportu, przedstawila srednia lczbe puktow jaka zdobyli maturzysci. z roznych przedmiotow i oscylowaly one na poziomie rozsz i pods w okolicach: 50 - 60 procent. no chyba, ze w innych okregach tak super poszlo. to sorry
  • 30 czerwca czy może wcześniej na stronach oke?
  • Ma ktoś już z Was wyniki z UWM?
  • Dopiero 16... Szlag!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja mam dosyc czekania... Tyle sie czlowiek naczekal na wyniki tej matury, wszystko zalatwial co do sekundy a oni robia co im sie podoba.... Ciekawe ze inne uczelnie maja juz wyniki....
  • Dostałem się na historię w Bydgoszczy i zastanawiam się gdzie jest większy poziom w Bydgoszczy czy w Toruniu ?
  • witam, z jakimi wynikami startujecie na psychologię? chodzi mi szczególnie o UW i UKSW, ale nie tylko;-)
  • ??? czy wychowawca / dyrektor / grono pedagogiczne - ma wgląd do wyników matury poszczególnych uczniów, czy tylko do ogólnych statystyk bądź wynikow anonimowych???
  • wyniki miały byc dopiero po 18.00,ale na szczescie sa wczesniej:) dostalem sie na socjologie reklamy i komunikacji spolecznej...w tym roku bylo ponad 2 razy wiecej chetnych niz w zeszlym...ale sie udalo:) a jak Wam poszlo?pozdrawiam:)
  • Właśnie pojawiły się wyniki z matmy. W informatorze pisali, że limit miejsc to 175, ja miałem bodaj 211, a napisali mi "kandydat został przyjęty na studia". :o Czemu tak?
  • Czy ktoś się orientuje kiedy wyniki rekrutacji? Uczelnia przesunęła termin składania dokumentów, początkowo wyniki miały być 6 lipca. A teraz? Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się