Dodaj do ulubionych

TYPUJ WYNIK !

IP: 213.17.237.* 29.03.03, 12:39
Zapraszam do typowania wyników dzisiejszego meczu POLSKA - WĘGRY który
zostanie rozegrany w Chorzowie!
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: TYPUJ WYNIK ! 29.03.03, 16:30
      polska wygra 3:1 albo jeszcze wyzej ,węgry to przecietny zespół a oli i
      wislacy są w formie i to dzięki nim polska zwycięzy !świerczewski i zielinski
      powinni dać sobie spokój z kadrą i umiejetności i wiek już nie ten.
      • Gość: Kolinkertiz Mecz IP: *.enterpol.pl / 192.168.1.* 29.03.03, 19:14
        Zdecydowanie: nie 0 0,
        mniej zdecydowanie: zwycięstwo Polski,
        prawdopodobny wynik 3 1
        • Gość: kolin.kertiz Nowe słowo o przyszłości i przeszłości IP: *.enterpol.pl / 192.168.1.* 30.03.03, 00:58
          Zamiast wygranej - 0 0.

Większośc zawodników grała dobrze: Szymkowiak, Swierczewski, Bąk, raził brak
          zgrania, którego jakoś rywalom nie brakowało. Pokuszę się o następną prognozę,
          tym razem bardzo łatwą: istniejące teoretyczne szanse na awans do Portugalii
          nie zostaną wykorzystane, zagrają tam INNE drużyny, Polska nie. Jaka przyczyna
          (głębsza niż mało punktów w chwili obecnej)? Tak z pięć dni temu umieściłem jako
          kolin-kertiz w wątku "Wartości" na forumAktualności post "Re: Moment
          refleksji". Klucz do problemów tkwił już w obsadzie Engela, a na pewno Bońka, a
          jak się okazuje też Janasa. Gdy skończył się czas J Wójcika kandydatem był
          Kasperczak. Za słabym kandydatem zdaniem władz futbolowych? No to niech się
          władze swoja władzą nawładzą do syta, do pęknięcia brzuchów...
          • piotr33k2 Re: Nowe słowo o przyszłości i przeszłości 30.03.03, 13:52
            no i byłem niepoprawnym optymistą ,teoretycznie mamy lepszych zawodników ale
            niemamy drużyny jak słusznie zauważył szczęsny w telewizji.słabo zagrali jak
            zwykle zresztą świerczewski, kałużny ,kużba i o dziwo największy faworyt
            olisadebe!,jak się niewykorzystuje takich sytuacji to taki jest
            wynik .szymkowiak zdecydowanie powinien grać w pomocy ! to dobry rozgrywający
            który myśli na boisku ale partnerzy nie nadążają z jego inwencją.zmiana jakiej
            dokonał janas była beznadziejna! dawidowski to jeżdziec bez głowy ,zając był o
            wiele lepszy ,zmieniony powinien być kuzba na żurawskiego.na swoim dobrym
            poziomie zagrał kosowski ,hajto ,bąk, słabiej stolarczyk ale to nie wina
            obrońców że nie wygraliśmy tego meczu .
            • Gość: Karoli-NaMen Re: Nowe słowo o przyszłości i przeszłości IP: *.enterpol.pl / 192.168.1.* 30.04.03, 19:35
              Moim zdaniem wtedy (z Węgrami) P. Świerczewski zagrał co najmniej przyzwoicie,
              ale o tyle przychylałbym sie do opinii Piotra33k2, że nie widzę dla niego już
              miejsca w kadrze, jest on juz przeszłością pol-pilki i p-janas pewnie też tak
              sądzi. Podtrzymuję swoja prognozę o przegraniu eliminacji, a cieszę się że moge
              ją podtrzymac w wesołej i trudniejszej dla mnie sytuacji, gdy po "rewelacyjnym"
              zwycięstwie nad San Marino Polska jest na pierwsszym miejscu w grupie. Tacy
              piłkarze (np. tych pięciu), jak mający za chwilę zagrać z Belgią Lasocki, a
              dalej Szymkowiak, Bieniuk, Marcin Burkhardt, ewentualnie Niedzielan są
              najbliższą przyszłością polskiej piłki i mam nadzieje, że któryś z tych,
              których wymieniłem będzie podporą reprezentacji wygrywającej eliminacje
              mistrzostw świata i dobrze spisujacej się W SAMEJ imprezie. Stety czy niestety
              tymi kategoriami trzeba myśleć nie ogladając się na J. Zielinski czy nawet
              dobry choc trudny we współpracy i na boisku Hajto. Mocna koncentracja na nieco
              odleglejszym celu powinna dać dobry efekt.
              • Gość: KaroLiNaMen Re IP: *.enterpol.pl 21.05.03, 12:01
                Powtarzam Ojciec Rydzyk, nie zaraz, zupelnie cos innego chciałem powiedzieć.

Do trenerów Wisły Kraków (po rychłym odejściu Kosowskiego i przy rychłym
                nadejściu sezonu transferowego), a zwłaszcza do trenerów reprezentacji Polski.
                Ktoś musi wam te mecze w pilke nożne z trudnymi przeciwnikami w przyszłości
                wygrywać, Stolarczyk, Żuraw i Baszczyński we trzech na pewno nie dadza rady
                tego zrobić. Radziłbym zwrócić uwage na zawodników, którzy grali z Macedonia i
                San Marino, a przede wszystkim radziłbym zrócic uwagę na pilkarzy zamieszanych
                ostatnimi czasy w fenomen zwany niekiedy giekaesem dospelem katowice.
                Pozdrawiam zwolenniczki i zwolenników piłki mocno kopanej
                Ap-solut
                • sen.dzia.li Re: Re 11.10.03, 13:32
                  Mam nadzieję, że moja prognoza nie zrealizuje się po meczu z Węgrami. Jeśli już
                  w ogóle musi się zrealizować, to niechby to się stało dopiero po barażach.
                  Gdyby jednak już dzisiaj się okazało, że miałem rację, to, panie Pawle, wie pan
                  chyba, jak należy w takiej sytuacji postąpić?
                  • sen.dzia.li pilot wszechczasów 06.12.03, 00:18
                    sen.dzia.li napisał:

> Mam nadzieję, że moja prognoza nie zrealizuje się po meczu z Węgrami. Jeśli
                    już
                    >
                    > w ogóle musi się zrealizować, to niechby to się stało dopiero po barażach.
                    > Gdyby jednak już dzisiaj się okazało, że miałem rację, to, panie Pawle, wie
                    pan
                    >
                    > chyba, jak należy w takiej sytuacji postąpić?

Oczywiście wynik meczu z Wegrami - będąc zwycięstwem - był satysfakcjonujący, a
                    to, co się zdarzyło miedzy Szwedami i Łotyszami, nie może obciążać konta P.
                    Janasa. W związku z tym spełnienie się mojej prognozy już tego dnia wtedy do
                    niczego trenera nie zobowiązywało, przeciwnie ze SWOJEJ pracy mógł byc danego
                    dnia zadowolony, chociaż szczęście w rozstrzygnięciach na innym boisku mu nie
                    sprzyjało. Temat wegierski zamykamy ostatecznie.

Link (jeszcze przed samym losowaniem), konsekwentnie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9502493
    • Gość: Nightmare Wegry v Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:56
      Wegry 1:1 Polska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka