IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.11, 19:20
http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.tvn24.pl%2F12690%2C1690440%2C0%2C1%2Ctrzy-osoby-zginely-na-trojce%2Cwiadomosc.html&rct=j&q=wypadek%20na%20tr%C3%B3jce%2024.01.2011&ei=HxQ_Tdn_DOKP4gbcpJXyCg&usg=AFQjCNGLCh61MdHaw-qirdUHdJracwZ6yw&cad=rja
Obserwuj wątek
    • Gość: Nina Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 19:25
      Naucz się wprowadzać linki.Chyba,że chcesz żebyśmy poczytali trochę newsów na tvn.24
    • Gość: edi Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 19:33
      Link

WALA jaka ty musisz być upośledzona.
      Nie dosyć, że wypadek wydarzył się wczoraj to miało to miejsce jakieś 200km od Wałbrzycha więc wytłumacz mi po co się tym podniecasz na forum miasta Wałbrzych ??

Sprawca wypadku wymieniał opony w tutejszej wulkanizacji czy może poszkodowany był na zakupach w naszej galerii?

Oświeć mnie proszę.
      • Gość: hana Re: wypadek IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.11, 19:36
        edi jeżeli przeczytałbyś cały tekst to z pewnością Twojej uwadze nie uszłoby, że zginęły 2 osoby z Wałbrzycha.
        • Gość: edi Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 19:51
          o kur.a ale dalem plamy ;)
          • Gość: kursant Re:do edi IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 20:00
            edi Ty jesteś chyb upośledzony? ponieważ na każdej jesteś stronie jeżdzisz na wózku?
            • Gość: edi Re:do edi IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 20:01
              Nie ciemniaku. Śmigam jako instruktor w Torusie :)
              • Gość: kursant Re:do edi IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 20:05
                to ty jesteś tym ch...em.
                • Gość: ponury żniwiarz Re:do edi IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 20:10
                  Nie z Wałbrzycha, a z Mieroszowa. Ciekawe czy mieli konta na NK, bo chciałbym zapalić świeczkę.
                  • Gość: zzzz Re:do edi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:18
                    Nie mieli kont na nk.
                    • Gość: ls Re:do edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 21:52
                      to nie warto...
                • Gość: edi Re:do edi IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 20:10
                  przyhamuj bo na kolejnych zajęciach wyłapiesz i nie będziesz wiedział z której strony i od kogo
          • Gość: Pati Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:16
            Nie z Wałbrzycha tylko z Mieroszowa.A o ile mi wiadomo Mieroszów jest gmina i nie leży w Wałbrzychu.Ale może się mylę.W końcu Pan Wszechwiedzący Extra Polonista XYZ stwierdził,żę jestem niedouczona.Ale póki co pracuję w tamtejszym Urzędzie,więc kwestię nauki zostawmy na boku.Studia mam i na drugie się juz nie wybieram.
            A co do tego wypadku to bardzo przykre wydarzenie.Ale jak zwykle brawura i rutyna zgubiła młodego kierowcę.Teraz nie ma go co osądzać..To Im życia nie wróci.Szkoda ludzi i szkoda tych,którzy teraz ich opłakują.Znam tych ludzi osobiście i wiem,że nie jest im łatwo.
            Edi,a może właśnie takie linki sprawią,że kierowcy (zwłaszcza ci młodzi i zbyt pewni swoich umiejętności) zdejmą trochę nogę z gazu i pomyślą jak to się może skończyć.
            • Gość: edi Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 20:34
              uważam, że lepiej jest zerknąć na zdjęcia z wypadku Mariana Bublewicza. Doświadczony rajdowiec z niego był i umiejętności nie pomogły mu. Polecam też pojechać na miejsce wypadku. Do dziś palą się tam znicze i jest jakoś dziwnie mrocznie.

Więc nie mów mi, że lepiej pokazywać ku przestrodze amatorów poległych z głupoty.
              • Gość: nie cwaniakuj Re: wypadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.01.11, 21:40
                nie cwaniakuj syńciu, żebyś kiedyś nie trafił na jakiegoś załadowanego kamiona bo ci kichy przez kakao wylezą. ofiarom wypadków nieważne z czyjej winy należy sie szacunek.
                • Gość: ls Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 21:53
                  edi wie co pisze bo pisze co wie
                  • Gość: kkk Re: wypadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.01.11, 22:46
                    Z Mieroszowa? ktoś znał te osoby? kurcze znam troche brygady z miero - mam nadzieje że to nikt z nich
                • Gość: edi Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 22:48
                  Gość portalu: nie cwaniakuj napisał(a):

> nie cwaniakuj syńciu, żebyś kiedyś nie trafił na jakiegoś załadowanego kamiona
                  > bo ci kichy przez kakao wylezą. ofiarom wypadków nieważne z czyjej winy należy
                  > sie szacunek.

co to jest kamiona ?

Szacunek należn każdej ofierze wypadku ?? A gdyby ta ofiarą był ktoś kto przykładowo zgwałcił twoją żonę albo okradł cie ?
                  Ale ty głupi jesteś i gonisz w owczym pędzie nie myśląc
                  • Gość: cienki jesteś Re: wypadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.01.11, 00:01
                    cienki jesteś syńciu jak mój poranny sik na dyszel... tu na dole masz definicje a stary idzie spać, studiuj dobrze bo jutro bedziesz odpytany <ziew>

www.google.pl/images?um=1&hl=pl&biw=993&bih=534&tbs=isch%3A1&sa=1&q=kamion&aq=f&aqi=&aql=&oq=
              • Gość: Pati Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 22:49
                Cytat z artykułu rallycross-sport.com "Po tragicznym wypadku okoliczna ludność ścięła drzewo, na którym wszystko się zakończyło - i rajd i życie. Został tylko krzyż i zawsze świeże kwiaty od osieroconych kibiców. Została powołana specjalna grupa Głównej Komisji Sportów Samochodowych, która po długotrwałych badaniach, ekspertyzach i testach orzekła, że w zaistniałym wypadku nie widzi winy organizatora, błąd zdaniem komisji leżał po stronie kierującego"
                Nawet kierowcom rajdowym zdarza się popełnić błąd.Ten akurat kosztował życie.A tutaj to nie głupota amatora dała o sobie znać..Edi nie życzę ci żebyś kiedyś zasłabł za kółkiem.
                Pozdrawiam!
                • Gość: edi Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 00:45
                  jak ktoś ma problemy ze zdrowiem typu boleści, zawroty głowy itd to nie powinien siadać za kierownicę. niestety tak się składa, że 90% społeczeństwa to prawnicy kolejne 90% to adwokaci a następne 90% to lekarze.
                  Jeżeli ludzie lekceważą podstawowe badania zdrowotne i nie raczą odwiedzić lekarza raz do roku i zrobić wyników to nigdy mi ich nie będzie szkoda.

• Gość: Nikita Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 17:05
                    Czy Tobie sie wydaje,że badania lekarskie uchronią Cię przed wypadkiem?No to jesteś w dużym błędzie.Słyszałeś o czymś takim jak nagła śmierć?Moja znajoma leczyła się pulmonologicznie.Była u lekarza na kontrolnych badaniach w piątek,a w sobotę w nocy już nie żyła.Leczyła się 15lat.Kolejny przykład,znajomego zona poszła spać,a rano juz nie wstała.Pracowała w szpitalu i na badaniach kontrolnych i pokontrolnych była tyle razy ile trzeba było.Dlatego skończ pier... głupoty bo już zaczynasz ludzi wkur...Moja Babcia leczyła się na nadciśnienie.Całe życie brała leki,codziennie mierzyła ciśnienie i co?Poszła do sklepu i upadła na ulicy.Pogotowie stwierdziło nagły skok ciśnienia i śmierc na miejscu.Kolega miał 28lat,prowadził auto i nagle dostał zawału.Udało Mu się wyhamować na tyle,że nikt nie został ranny ale On zmarł na miejscu,więc Edi daj nam od siebie odpocząć i lepiej przestań się już udzielać na tym forum.Wiem,że robisz to specjalnie żeby prowokować innych do odpowiedzi na swoje prymitywne posty ale odpuść sobie już.Każdy normalny człowiek,który ma godność i honor wie kiedy zejść ze sceny z twarzą.Zobaczymy czy należysz do tych osób.Ale jak zdążyliśmy Cię już poznać to wiemy,że niestety próżne nadzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka