Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      wyznanie

wyznanie

(13 wyniki)
    • Kolega z pracy, z którym rzadko się widuję, ale raczej dobrze dogaduję, będąc nieco po spożyciu przysłał mi sms, mówiąc, że bardzo mu się podobam, że nie może przestać o mnie myśleć i że chciałby się kiedyś umówić. Nie widzieliśmy się potem, bo nie było okazji, ale zastanawiam sie czy w ogóle brać to pod uwagę? tzn facet mi się podoba, ale nie wiem czy takie pijackie wyznania się liczą? Czy jest szansa, że mu się podobam, czy raczej w chwili upojenia alkoholowego myslał, że mu się podobam?:)
    • jak reagujesz? czy sa tacy mezczyzni,ktorych to bawi? flirtuja sobie potem z nia dla podbudowania wlasnego ego np?? Jesli rzeczywiscie sa to szczere uczucia. jak wogole mezczyzna reaguje na cos takiego? zalozmy,ze kolezanka podoba wam sie? i od czego ta reakcja zalezy:jak reaguje wolny facet a jak taki,ktory ma kogos? dzieki za odpowiedz
    • Kobieta spotyka się z mężczyzną. W pewnym momencie pojawia sie w niej uczucie milosci do niego,więc mu o tym mowi - wbrew powszechnym opiniom,ze to facet powinien powiedziec pierwszy,inaczej moze sie wystraszyc,uciec itp..... Mężczyzna jest zaskoczony,ale pozytywnie - tak mowi kobiecie. Spotykają sie znowu i wszystko jest bardzo dobrze...pelnia szczescia by sie wydawalo...:)Ale kolejnego dnia,mężczyzna zachowuje się troche inaczej,nie ukrywa,ze jest wystraszony. A potem dzien milczenia....
    • Dwa miesiące temu poznałam faceta, z którym od czasu do czasu się umawiam. Dla mnie to są prawdziwe randki: kino, spotkanie u niego (kolacja), spotkanie u mnie (kolacja - siedzenie do 2 nad ranem i gadanie). Ja straciłam głowę. Ale on - niby się spotykamy, niby widujemy, ale nie dzwoni, nie pisze sms-ów (tzn. dzwoni tylko, żeby się umówić). A ja czekam i przechodzę katusze: zadzwoni czy nie, pocałuje czy nie. Chcę mu w końcu napisać co czuję (bo powiedzieć nie mam odwagi). Czy j...
    • Spotykamy się już kilka miesięcy. Nigdy nie było mowy o żadnych uczuciach między nami, nie było mowy o tym, czy jesteśmy parą. Po prostu się spotykamy, rozmawiamy, uprawiamy seks - jest bardzo fajnie, do momentu, kiedy nie przychodzi temat - nawet ogólnie i teoretycznie dotyczący związków. On mówi, że się boi, że nie wierzy, że to ściema, że za dużo razy został wystawiony, oszukany. Zakochałam się w nim i bardzo mam ochotę się z nim tym podzielić. Nie spodziewam się zupełnie, że usłyszę...
    • Panowie!Czy zdażyła wam się sytuacja,w której to kobieta jako pierwsza powiedziała co czuje?jaka była wasza reakcja?i jeśli odpowiedź z waszej strony była odmowna to jak układały się potem wasze relacje? z góry dziękuję za odpowiedź! pozdrawiam i życzę wszystkiego świątecznego!
    • Jak wyznać facetowi że mi na nim bardzo zależy??? Spotykamy sie juz od 5miesięcy, wiem ze jest mną zainteresowana bo to okazuje, lecz ja jakoś nie potrafie, no może boję się... Jak to zmienić?
    • Znamy się wiele lat, przyjaźnimy, pomagamy sobie, a tu nagle wyznanie. Jak kubeł zimnej wody!!! Co robić???!!!! Co zrobić, żeby nie stracić przyjaciela????
    • wyznanie(82)

Panowie,co czujecie i myslicie kiedy to kobieta z ktora sie spotykacie wyznaje wam (jako pierwsza)ze was kocha?Jestem bardzo zakochana i chcialabym mu o tym powiedziec,chociaz on pewnie i tak sie tego domysla.Czy to wogole wypada?Jestem w stanie powstrzymac sie przed takim wyznaniem,tylko dlatego,ze mysle,ze to mezczyzna powiedziec pierwszy.Ale z drugiej strony mam ogromna chec mu o tym powiedziec.Moze chociaz w sms-ie.Co o tym sadzicie?
    • Kiedys tu zamiescilam swoj watek nt mojego zwiazku, tzn w trakcie kulimnacyjnego punktu w czasie seksu ja zrezygnowalam bo doszlam do wniosku ze nie ma sensu dla mnie seks bez milosci. DO tej pory jestem z tym facetem, myslalam ze cos sie zmieni, mowi ze latwo sie nie zakochuje, ale moze on wcale nie jest zdolny do milosci. Jestem dla niego praczka, kucharka itd, a od niego nie otrzymuje nic, w sumie zyjemy jak koledzy....czy mysliscie ze warto czekac na te milosc z jego strony,...
    • Witam, Mam taki problem. Spotykam się od 4m-cy z mężczyzną. Oboje po przejściach i trochę baliśmy się zaangażować. W końcu ja zrozumiałam niedawno, że go kocham i czułam, że On odwzajemnia moje uczucia. Ostatnio przyszedł do mnie po małej imprezce; był trochę pijany ale kontaktował..Powiedział mi wtedy mnóstwo bardzo miłych rzeczy m.in. wyznał mi miłość. Następnego dnia chciałam usłyszeć "potwierdzenie" tego co mówił ale już na trzeźwo a On powiedział mi to dopiero (czekałam ca...
    • jakbyście zareagowali gdyby wybranka waszego serca wyznała wam, że jej ojciec ma schizofrenię? przyjmijmy, że jesteście oboje w sobie zakochani.
    • kochani,problem stary jak świat,ale może wreszcie ktoś znajdzie jego rozwiązanie:)pytanie skierowane jest przede wszystkim do panów:jakie sygnały wysyłane przez kobietę jedoznacznie dają wam do zrozumienia ze jest ona wami zainteresowana?? I na ile może sobie kobieta pozwolić w robieniu tzw.pierwszego kroku?Czy wypada jej powiedziec ze sie po prostu zakochała?I jaka bylaby wasza reakcja na takie słowa?dzieki za odpowiedzi.pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się