wyznanie

(5 wyników)
  • Spis weglug Ukraińca: • hansgrubber, jakiej jestes narodowosci i wyznania? romanpidlaszuk 10.03.07, 04:56 + odpowiedz Ciekaw jestem "hansgrubber" jakiej jestes narodowosci i wyznania. Ja jestem prawoslawnym Ukraincem, a ty? • arsen-lupin, jakiej jestes narodowosci i wyznania? romanpidlaszuk 10.03.07, 04:57 + odpowiedz Ciekaw jestem "arsen-lupin" jakiej jestes narodowosci i wyznania. Ja jestem prawoslawnym Ukraincem, a ty? • r...
  • spisywał sie ktoś z Szanownych Forumowiczów za pomoca niniejszej stronki?? moja ankieta była bardzo krótka pytania dotyczące miejsca zamieszkania i narodowości i nic poza tym A gdzie pytania np. o wyznanie??? czy to gdzieś zgłosić czy jak??
  • 1.Dlaczego panstwo polskie z polskich bandytow mordujacych ukrainskojezyczna ludnosc Podlasia robi bohaterow? www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070307/REGION06/70306033/-1/REGION00 2.Dlaczego panstwo polskie CENZURUJE pomniki poswiecone ukrainskojezycznej ludnosci Podlasia pomordowanej przez polskich bandytow? www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070220/REGION06/70220040/-1/REGION00 Wszyscy pamietamy ile trwalo wydanie pozwolenia przez panstwo polskie na pos...
  • Dzisiaj glosami PO i SLD/za wyjatkiem poslow wyznania prawoslawnego/ odrzucono projekt poparty podpisami 700 tys Polakow aby dzien 6 stycznia byl dniem wolnym od pracy.Postepowcy z SLD i PO argumentowali odrzucenie tego wniosku ze biednego polskiego narodu nie stac na kolejne Swieto.Wiem ze ponownie maja byc zbierane podpisy pod nowym wnioskiem aby Trzech Kroli a dla Poalkow wyznania prawoslawnego Wigilia Bozego Narodzenia byla dniem swiatecznym.Stanmy wiec razem przy tej inicjatywie!Je...
  • Prodolzhujuczy dyskusju: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=51684275 skazhy jaki je twoji kandydaty na nedilnych wyborach w Bilsku, chto wony- "swiadomi" "Bialorusini" czy prawoslawni "Polacy"...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się