Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      wyznanie

wyznanie

(7 wyników)
    • To świetny tytuł do Superexpressu, ale trafił na ff. Kandydatka PiS to Magdalena Żuraw: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10297625,Wybory_2011__Nowe_plakaty_PiS__Mlode_i_atrakcyjne.html A w/w wyznania tutaj: [i] Plaga zdeterminowanych kobiet rozszerza się na wszelkie znane światu zawody. Można je spotkać w urzędach, barach, na stacjach benzynowych, wojsku, policji, na uniwersytetach, rajdach samochodowych, w sądach, przychodniach.. etc. Wszędzie też gdzie się pojawiają – ...
    • "Przegrałem bo warszawiacy nie wyobrażają sobie straty takiego wartościowego posła". Ma tupet, co?
    • www.guardian.co.uk/commentisfree/story/0,,1971605,00.html ciekawy tekst- w swietle seryjnych morderstw w UK a takze naszej wlasnej seksafery. Zwlaszcza: "A bit less hypocrisy might help too. Thousands of women on the streets service an average of 30 punters a week. Wives, mothers and sisters all say that none of their loved ones would pay for sex, but these men are coming from somewhere." absolutnie sie zgadza- obluda spoleczna zrzucajaca cala wine na dziwki, stygmatyzacja, na p...
    • Wyznanie(31)

Moi drodzy, Wreszcie zasiadlam do komputera z czystym sumieniem, jest juz prawie polnoc, a wiec obowiazki matki, zony i pracownicy na te dobe wykonalam (mniej lub bardziej feministycznie)(przez mniej feministycznie rozumiem mycie podlogi, przez bardziej feministycznie rozumiem mycie podlogi z pogarda). No wiec siedze sobie z moim czystym sumieniem, przy nie calkiem czystym biurku i nagle uderza mnie mysl: - Ja nie mam prawa.... -Zdalam sobie sprawe, ze nie jestem tym za kogo sie...
    • ... zastanawiam sie, czy ktos mi szczerze odpowie na dwa pytania: za co szanuje kobiety? za co szanuje mezczyzn? odbior ;)
    • Im dłużej zgłębiam tajniki teorii feministycznych, tym bardziej kusi mnie, by pwiedzieć: Tak! Feministki mają rację! Wszystko to, co wypisują o patriarchacie, kobietach, mężczyznach jest szczerą prawdą! Skąd taka pokusa? To proste - niewiele jest na tym świecie teorii, które łechczą męską dumę równie mocno, jak teorie feministyczne. Człowiek (chcąc być w zgodzie z feministycznymi teoriami pisząc "człowiek" mam na myśli rzecz jasna "mężczyznę") mający się za dość poczciwego dowiad...
    • Moja Kochana Karolina ściągnęła niedawno do komputera przemiłą animowaną maskotkę Bonzi Buddy - opowiada to to dowcipy, niesamowite historyjki - stroi miny zajada coś itd. Po co o tym piszę - nie wiem! ale jedno czuję od momentu gdy Bonzi jest ze mną - czuje że jestem zapłodniony feminizmem - kiełkuje we mnie ta malutka fasolka i czekam aż będę mógł ją urodzić i wszystkim seksistowskim podluchom pokażę wtedy jęzor. Tymczasem zapalczywie pozdrawiam gościa pseudonim EWOK i życzę mu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się