Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      wyznanie

wyznanie

(4 wyniki)
    • Czytalyscie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=96253369&a=96253369 Czasem sie zastanawiam, jak cienka jest granica, by nie zepsuc relacji z dzieckiem, zeby byc jego przyjacielem, nie tylko rodzicem. Jak wiele bledow mozna popelnic, zanim sie schrzani na amen?
    • Kobitki musze Wam powiedziec,ze fajne jest to forum(i nie odbierzcie tego jak wdupowlazenie pls).Po prostu milo znalezc miejsce gdzie ludzie nie slodza sobie do wyrzygania ani tez blotem sie nie obrzucaja,ot normalne wyluzowane towarzystwo.Wlasnie tego teraz potrzebuje.
    • Witajcie moje kochane. Nie bylo mnie tu uuuuu, i jeszcze dluzej. Mam swoje mieszkanie, spedzilismy juz w nim swieta, za dwa dni moj mlodszy syn konczy rok, starszy zdrowy i cudowny, maz zachowuje sie wzorowo, kurna tylko internetu w domu mi do szczescia brakuje zeby z Wami potracic troche czasu ale niestety nie stac mnie na razie na nowego kompa (ech ten kredyt :D ) Pozdrawiam Was noworocznie i bojcie sie bo kiedys wroce :D:D:D:D
    • ale myślę od kilku dni intensywnie i myślę..... i nic mądrego nie umiem wymyślić na usprawiedliwienie. Na usprawiedliwienie tego, że na rozpoczęciu roku szkolnego był ksiądz proboszcz. Że cała sala wstała w celu odmówienia modlitwy. Że na pierwszym zebraniu pani rozdała kartki zgłoszeniowe do jakiejś organizacji katolickiej. Dlaczego? W naszym kraju TEORETYCZNIE jest 95 proc. katolików. To są dane mocno zawyżone, ale dobra, ci którzy się nie wypisali, nie umrą, jeśli wstaną i razem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się