Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      wyznanie

wyznanie

(16 wyników)
    • W jaki sposób wyznaliście swojemu partnerowi/ partnerce miłość? Powiedzieliście, że kochacie i że są dla Was wszystkim? Czekam na relacje.
    • Piszcie co chciałybyście usłyszeć?
    • Mam do was pytanie. Ile czasu upłynęło (w waszym przypadku) od poznania swojej drugiej połówki, sympatii, męża/żony, etc. do momentu kiedy cos zaiskrzyło tak bardziej 'jednoznacznie', np. do momentu jakiegoś wyznania, choć niekoniecznie? pozdrawiam malutka gruszeczka
    • Jeśli to nie jest tajemnicą, napiszcie proszę jakie piękne wyznania miłosne usłyszeliście lub sami komuś powiedzieliście.
    • Parę miesięcy poznałam faceta, troche starszy ode mnie (6 lat), jest nam ze sobą wspaniale ale nigdy nie rozmawiamy na temat własnych uczuć. Ja dojrzałam do wyznania mu mego uczucia ale obawiam sie,że może go to "przestraszyc", może nie jest jeszcze na to przygotowany albo tak mu jest wygodniej. Ta rozterka jest wynikiem poprzednich moich przeżyć a nie chciałabym "powtórki z rozrywki". Czy otworzyć sie przed nim czy czekać na jakiś znak z jego strony. A Walentynki juz blisko.... Ma...
    • i czy skonczylo sie to u ktorejs z Was szczesliwym zakonczeniem ? A moze jakis pan,ktoremu kolezanka wyznala co czuje do niego wypowie sie na ten temat
    • Wyznania(20)

Chciałabym się Was zapytać, czy zdarzyło się Wam powiedzieć komuś "kocham Cię" w czasie czwartego spotkaniu z obiektem uczuć?? Znajomość trwa od dwóch miesięcy raptem, po raz pierwszy spotkali się w końcu maja. Faktem jest, że oboje przypadli sobie do serca od razu, jeszcze wirtualnie, potem randka trwająca kilkanaście godzin i jak w tej piosence: "i tak sie trudno rozstać...". On dzwoni, smsuje, inicjuje z wielkim entuzjazmem wszystkie kontakty, ze wzajemnościa, zresztą. Po prostu...
    • pewnie już tu nie zagladasz, pewno dalej się dobrze bawisz kobietami i z kobietami.. nie potrafię określić czy to dobrze, że byliśmy razem, czy źle.. za późno się zorientowałam, że to dla ciebie nie bylo całe życie, a tylko przyjemne wydarzenie. czasem cię kocham, czasem przeklinam, że stanąłeś mi kiedyś na drodze i tak zmieniłeś bieg mojego życia. dziś chcialam byc w innym jego miejscu, ale nie jestem. i coz z tego, że zyskałam cos w kolorze uczuc...
    • Drodzy koledzy, napiszcie prosze jakimi czynami okazaliście milość swojej jedynej ?
    • Nazywam sie samowolny i nałogowo jadam truskawki i czereśnie:))) Posiadam tez więcej nałogów ale wobec nich pozostaje anonimowy:)))))
    • Nie rozumiem go ostatnio zaczyna minie denerwować, ciągle powtarza mi, że mi na nim nie zależy, później mi mówi, że chce tylko wiedzieć czy mi na nim zależy wrażenie, że chce ze mnie wydusić to jedno słowo KOCHAM, ale nie mogę się przełamać nie wiem, czemu może nie jestem pewna jego uczuć do mnie, co mam mu powiedzieć kocham cię ty mój wariacie? Trochę to głupio brzmi a może porostu kocham Cię wiesz??? Znamy się trzy miesiące, ale czy to nie za wcześnie na takie wyznanie? Mam mętlik w g...
    • Magdalena Greloch kocham Cię szalenie ...... "jeśli nie istniałabyś to po co istnieć miałbym ja ..."
    • Jak zaczac ? no chyba od poczatku tak bedzie najpiej :D. Jakis rok temu zaduzylem sie w kolezance na poczatku nie chcialem zeby sie tak stalo bo znamy sie juz kilka lat a takie "sytulacje " potrafia zniszczyc znajomosc a tego nie chcialem ale to narastalo wkocu sie zdecydowalem zadzwonic ale ona mnie olala nie wiem dokladnie czemu ale tak jakos wyszlo ja nic jej nie powiedzialem bo nie mialem mozliwosci jakis czas bylem na nia obrazony z czasem mi to przeszlo zaczelismy rozmawiac j...
    • I w każdej godzinie, Gdziekolwiek jestem, Cokolwiek robie, Myśl ma ucieka tęsknotą, Żeby powrócić do ciebie. ******************************** Czy ktoś kiedyś słuchał Bajora i miał jego słowami wyznaną miłość????? Ja miałam i straciłam ............wszystko przez własną głupotę. Mam nadzieję, że los sprawi, że to odzyskam................................... Więcej, jak????????? Ps. Ja_nku miałeś rację, to się czuje i zawsze się wie, że to jest właśnie to (czasem nawet troche za ...
    • Ale nie o te szczytowanie chodzi ;-P O te w W-wie, w poniedziałek i wtorek. Chcą wyłączyć na ten czas tel. komórkowe... Skończą się flirtki SMS-owe ;-P A propos, żeby nie było, że temat jest off topic, bo to nie forum poświęcone W-wie :) Zna ktoś gorszy pomysł niż wyznania miłosne via SMS? Osobiście, jak widzę jak On (czy też Ona) siedzi w autobusie/tramwaju i co chwilkę tylko słychać sygnał nadchodzących SMS-ów, to mi się nie dobrze robi. Taniej by było (i przede wszystkim _m...
    • Moglbym pisac bardzo dlugo, ale i tak nie bylbym w stanie w pelni oddac calej sytuacji, wiec bede staral sie streszczac. Zakochalem sie w niej. Zupelnie niespodziewanie. Dotarlo to do mnie jakis czas temu. Wiem, ze ona jest od dawna zakochana nieszczesliwie w jakims facecie, ktorego nie znam. Podobno sie oboje mecza ze soba, ale razem nie byli. Jakis czas temu, gdy dotarlo do niej, ze cos do niej czuje, zaczela mnie unikac, a potem wymownym mailem dala do zrozumienia, ze jest wlas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się