zadanie

(3 wyniki)
  • Witam jestem tu nowa niedawno też zaczęłam prace w przedszkolu. Mam wielka prośbę o jakakolwiek pomoc z waszej strony na pewno jest tu wiele doświadczonych nauczycieli Mam za zadanie sprawdzić czy dzieci dostrzegają rytmy, aby to zbadać potrzebne jest narzędzie, którym będę badać. I o to właśnie narzędzie chodzi jak myślicie co to ma być jakie to narzędzie??? Ogromnie proszę o jakieś wskazówki Pozdrawiam.
  • Witam, Szukałam w necie ale wszędzie są jedynie arkusze do diagnozy, a ja potrzebuję zadań na bazie których ów arkusze można wypełniać, czy któraś z koleżanek po fachu posiada takie zadania badające poszczególne umiejętności dzieci?
  • Witam, nadchodzą swięta a moje zadanie polega na przygotowaniu wielkanocnej ekspozycji. Pracuję w przedszkolu od kilku miesięcy i muszę przygotować tą ekspozycję sama. Nie mam doświadczenia a chciałabym zapunktować:) Czy mogłyby mi Panie podpowiedzieć jak taka wystawa powinna/mogłaby wyglądac?? Może ktoś podzieli się swoimi pomysłami? Bardzo prosze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się