berna2 15.09.03, 22:06 Po długich poszukiwaniach znalazłam wreszcie poduszkę do karmienia, chyba jedyne miejsce w W-wie gdzie mozna nabyc coś takiego jest w Polaku Malym na al.Niepodległości.Kosztuje 49 zł, a ile się tego naszukałam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: poduszka do karmienia 16.09.03, 11:47 berna2 napisała: > Po długich poszukiwaniach znalazłam wreszcie poduszkę do karmienia, chyba > jedyne miejsce w W-wie gdzie mozna nabyc coś takiego jest w Polaku Malym na > al.Niepodległości.Kosztuje 49 zł, a ile się tego naszukałam.Pozdrawiam. Wiesz co "berna2"? Dosc juz sie naczytalam, nazzymalam na twoje kryptoreklamy - dosc juz tego!!! Przestan reklamowac ten sklep! jesli sie poczyta ostatnie twoje wypowiedzi, to w kazdej go polecasz. Ewidentna kryptoreklama - czy ktos monitoruje to forum? Bez pozdrowien, aga Odpowiedz Link Zgłoś
berna2 Re: poduszka do karmienia 16.09.03, 12:18 agni71 napisała: > berna2 napisała: > > > Po długich poszukiwaniach znalazłam wreszcie poduszkę do karmienia, chyba > > jedyne miejsce w W-wie gdzie mozna nabyc coś takiego jest w Polaku Malym n > a > > al.Niepodległości.Kosztuje 49 zł, a ile się tego naszukałam.Pozdrawiam. > > Wiesz co "berna2"? Dosc juz sie naczytalam, nazzymalam na twoje kryptoreklamy - > > dosc juz tego!!! Przestan reklamowac ten sklep! jesli sie poczyta ostatnie > twoje wypowiedzi, to w kazdej go polecasz. Ewidentna kryptoreklama - czy ktos > monitoruje to forum? > > Bez pozdrowien, > aga Fakt,że prawie wszystkie zakupy dla dziecka tam zrobilam, nie znaczy ze reklamuje sklep.Przykro mi ze tak pomyslalas. Odpowiedz Link Zgłoś
tola14 Re: poduszka do karmienia 17.09.03, 08:19 A ja się ucieszyłam,bo się garbię przy karmieniu i chętnie kupię taka poduszkę. Śledzę forum i nie zauwazyłam kryptoreklamy.Pozdrawiam. Tola z miesięcznym Franiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9625 Re: poduszka do karmienia 17.09.03, 10:23 A ja kupiłam taką poduszkę ,bo widziałam u koleżanki.Czy wpisać ją na listę rzeczy przydatnych czy nie, to okaże się w grudniu jak urodzę. Ale wiesz "Agini", trochę sie zdziwiłam że tak ostro zaaragowałaś, bo w końcu w W-wie nie ma tak dużo sklepów dziecięcych dla rodziców ze średnią krajową.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: poduszka do karmienia 17.09.03, 19:30 ewa9625 napisała: > > Ale wiesz "Agini", trochę sie zdziwiłam że tak ostro zaaragowałaś, zareagowalam tak, bo berna w kazdym swoim poscie poleca ten sklep. Wg mnie to jest podejrzane. Oczywiscie, 100% pewnosci nie mam. Jezeli sie myle, to przepraszam berne - niestety, jej wypowiedzi brzmia jak reklama sklepu. Sama czesto polecam jakies sklepy, ale sa to rozne miejsca, a nie ciagle jeden i ten sam sklep. bo w końcu > w W-wie nie ma tak dużo sklepów dziecięcych dla rodziców ze średnią > krajową.Pozdrawiam. Poduszki do karmienia widzialam w kilku sklepach, nie pamietam niestety cen, bo to bylo rok temu, m.in. w Swiecie Dziecka w tesco na Gorczewskiej i w Temarze na Powstancow Slaskich, wiec Polak Maly niczego nowego tu nie odkryl. Jesli chodzi o ceny w tym sklepie, bylam - i kupowalam rzeczy dla maluszka gdzie indziej - taniej. Lozeczka Drewex byly wyraznie tansze chociazby w Adi na Ciolka. pozdr aga Odpowiedz Link Zgłoś