Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pomocy duże rozmiary

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:32
    witam;((
    mam depresję;PP

gdzie znajdę
    - duże fajne jeansy (cross czy h&M),
    - czarna/beżowa koszula rozmiar 44, ew 46
    - fajne duże ciuchy
    w warszawie,
    Obserwuj wątek
      • Gość: dobry humorek Re: pomocy duże rozmiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:04
        Wiesz nie zwróciłam uwagi w H&M na Marszałkowskiej,,,ale w Promenadzie wczoraj
        weszłam przez przypadek na duże rozmiary...włąśnie takie do 50... aż się
        zdziwiłam bo szukałam czegoś większego dla mamy na prezent..
        • Gość: kaisa Re: pomocy duże rozmiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:21
          ale było coś konkretnego?i jakie ceny??fajne te ciuchy(tzn. czy dla 20 latki?
          • Gość: dobry humorek Re: pomocy duże rozmiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:26
            właśnie się zdziwiłam ,,,że nawet Ok..może nie tak wymyślne jak w rozmiarze 36-
            38..ale chyba można coś wybrać..
          • Gość: baśka Re: pomocy duże rozmiary IP: 81.219.224.* 10.01.05, 20:28
            Przepraszam że tak późno, ale już ci odpowiadam. Rozmiary do 46 znajdziesz w
            sklepach Jacqueline Riu. Janki, Wola Park, Arkadia, Gal Mokotów. Wszystko .Od
            jeansów po eleganckie.
      • Gość: dorka Re: pomocy duże rozmiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:14
        no nie wszystkie jestesmy takie chude, prawda? ja troche kupuje w ulla popken w
        promenadzie na I pietrze - specjalisci od wiekszych rozmiarow. od jeansow po
        kaszmirowe sweterki i jedwabne bluzki (ceny nie takie jak w hamie ale ciuchy
        tez nie do porownania) milych zakupow!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka