Dodaj do ulubionych

PREGNYL I ZERO OBJAWÓW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:25
Obserwuj wątek
    • Gość: julianna4 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:32
      WCZORAJ DOSTAŁAM PREGNYL TO JEST 13 DC. I NIC ZERO ŚLUZU ZADNEGO BÓLU BRZUCHA.
      CZY WY TEŻ TAK MIAŁYŚCIE. BOJE SIE ŻE NIE ZADZIAŁAŁ NA MNIE. NA USG W 13 DC.
      LEKARZ STWIERDZIŁ ZE JEST 1 PECHERZYK Z KTOREGO WYDOSTANIE SIĘ KOMÓRKA.PROSZE
      NAPISZCIE MI CZY WY MIAŁYŚCIE JAKIEŚ OBJAWY.
      • 17lipiec1976 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW 18.10.04, 08:25
        u mnie było róznie. raz w ogóle nie bylo zadnych objawow, kiedy indziej na drugi
        dzien po zastrzyku bardzo bolaly mnie jajniki(owu). to czy pregnyl zadzialal
        najlepiej sprawdzic na usg
    • Gość: sandra123 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: 217.8.186.* 18.10.04, 11:16
      • julianna4 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW 18.10.04, 11:47
        ale lekarz nie zalecił mi ponownego usg, powiedział ze mam czekac do testu, nie
        dostałam także duphastonu ani luteiny tylko kazał mi wziąśc ponownie pregnyl
        sobota rano - 1 zastrzyk
        i dzisiaj poniedziałek wieczorem - 1 zastrzyk
        Co o tym myślicie
        przypomne ze raz jyż poroniłam , udało misię zajść w ciąże przy drugim cyklu na
        clo od 5-9 dc. i 16-24 dc. duphaston bez pregnylu. Niestety okazało się ze jest
        puste jajo płodowe i musiałam isć na zabieg wywoływany. To był 12 tydzień ciązy
        Proszę was napiszcie co sądzicie o dostaniu 2 zastrzyku pregnylu i dlaczego nie
        dostałam od lekarza duphastonu ani luteiny
        • Gość: sandra123 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: 217.8.186.* 18.10.04, 11:53
          I też nie dostałam ostatnio duphastonu - mimo że miałam inseminację. Może
          lekarz wie co robi ?
    • Gość: sandra123 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: 217.8.186.* 18.10.04, 11:51
      Za szybko wysłałam poprzedni mail. Ja po pregnylu nie odczuwam żadnych
      objawów. Przy cyklu bez pregnylu zresztą też nie odczuwam owulacji chociaż
      miałam wiele razy monitorowany cykl i owulacja jest prawidłowo i terminowo. Za
      to miałam uczucie pulsowania i kłucia w jajniku podczas stymulacji, ale podczas
      samej owu jużnie.
      Pozdr
      S
      • dazzle Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW 18.10.04, 11:56
        Przepraszam, że pytam, ale co to jest puste jajo płodowe?
        • julianna4 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW 18.10.04, 12:05
          jest ciąża iwszystkie objawy jej towarzyszące, rozwija się łożysko ale bez
          zarodka.I nici z tego. Dzidziuś sie nie rozwija.
        • Gość: olenka30 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: *.ac.pwr.wroc.pl 18.10.04, 12:16
          dostałam pregnyl (10000) w piątek wieczorem, od dziś mam brać luteinę.
          Przytulaliśmy się intensywnie cały weekend i .... dziś od rana bolą mnie sutli
          i piersi (to efekt pregnylu czy .... fasoleczki ???) Luteine brałam juz
          wcześniej i nie dawała żadnych skutków ubocznych. Czy macie po pregnylu takie
          bolące piersi????? Nie mam bóli owulacyjnych więc tu Wam nie pomogę. Ale
          najwiarygodniejsze jest USG.
          Ola
          • Gość: julianna4 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 13:43
            Ola ja dostałam pregnyl w sobote rano 1 ampułke i piersi mnie nie bolą a
            chciałabym zeby mnie bolały , dlatego ze jak byłam 1 raz w ciąży na clo 5-9
            dc.to po owulacji bolały mnie piersi- także być może jest to fasolka . Trzymam
            kciuki. A ile razy byłaś już na pregnylu. To jest mój 1 cykl

Sandra nie mam in vitro tylko byłam w 13 dc.na usg bo tak mi lekarz kazał
            przyjśc- przypomne ze zażywałam clo 5-9 dc. i pojawił sie 1 pęcherzyk na 22mm
            dostałam pregnyl i mam czekać aż do zrobienia testu. Mam nadzieję ze mi sie
            uda
            • Gość: olenka30 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: *.ac.pwr.wroc.pl 18.10.04, 14:00
              Julianko, to jest też mój pierwszy cykl z pregnylem stąd mam tyle wątpliwości i
              obaw czy się uda. Trzymam kciuki i będę na forum "zdawała" relację na bieżąco.
              na razie tylko bardzo bolesne sutki i .... czekam na cud !!!!!
      • julianna4 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW 18.10.04, 12:02
        dzieki za odpowiedz ,podtrzymałas mnie na duchu bo już sie bałam ze moze nie
        dochodzi u mnie do owulacji. Wszystkie dziewczyny piszą o bólach brzucha a u
        mnie nic no móże taki delikatny Sama u siebie wyszukuje takiego bólu.mam pco i
        brak owulacji bez stymulacji nie mam szans.Wsobote rano na usg lekarz
        stwierdził u mnie 1 pecherzyk w prawym jajniku o wielkości 22 mm z któreko może
        wydostać sie komórka i endometrium 9mm.Powiedział ze nie jest żle ,ale ja się
        tak bardzo boję ze sie nie uda.Prosze trzymajcie za mnie a ja trzymam z wami
        • Gość: sandra123 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: 217.17.46.* 18.10.04, 12:16
          Julianno, będziesz miała jakiś zabieg in vitro, inseminację że dostajesz
          pregnyl ? Trzymam kciuki żeby się udało!!!!
          Moja maszyneria pracuje jak w zegarku, mimo że nie ma objawów, bóli a okres mam
          1-2 dni. Na okres też mnie nie boli i podczas okresu czuję się dobrze.
          ODPUKAĆ. Też kiedyś myślałam że to u mnie coś nie tak, że nie mam owu, ale
          okazało się że powodem jest kiepskie nasienie.
          s
        • Gość: olenka30 Re: PREGNYL I ZERO OBJAWÓW IP: *.ac.pwr.wroc.pl 18.10.04, 12:20
          widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji - patrz mój list powyżej
          olenka30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka