Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      ziemniaki

ziemniaki

(6 wyników)
    • Witam, Mam pytanie odnośnie diety. Otóż ja byłam na niej rok temu, schudłam ślicznie ok 7 kg, ale zaszłam w ciążę i wszystko wróciło. Obecnie powoli zabieram się za powrót do diety, chciałabym żeby zaczął plażować ze mną mój mąż, jednak jest pewien problem: on nie lubi warzyw....To "typowy" facet: mięcho, ziemniaki, buła z szynką itp. Jak go przekonać do niejedzenia pieczywa no i do tych warzyw? Bo on lubi ziemniaki i marchewkę, no i fasolkę szparagową. Żadnych brokułów, kalafiora, szpinaku ...
    • witam od jutra zaczynam ,mam pewne pytanie tylko. do grupy produktow zakazanych naleza"ziemniaki, makaron ,ryz. to co jesc na obiad?
    • ...tzn ziemniaków z sosem - bo to właśnie jest dziś na obiad. Chce mi się kotleta w panierce, który jest w lodówce i chce mi się kiełbasy, która również jest w lodówce. Gdybyśmy mieszkali sami to byłoby łatwiej, bo nie miałabym takich rzeczy w domu po prostu... Tymczasem waga stoi w granicach 55,5. Na jakiej podstawie przechodzicie z F1 na F2?
    • ZUPY(7)

Kochane plażowiczki, bardzo proszę napiszcie coś na temat zup w ! fazie a przy okazji czy można później. Chodzi mi o takie zwykłe zupy jakie każda zna czyli rosół, pomidorowa, jarzynowa, grzybowa, kapuśniak, grochówka, barszcz biały i czerwony. Z góry dzięki za pomoc :*
    • Pytam bo mam super przepis na cebulową, na oko jest dietetyczna. ale ja sie jeszcze w tym wszytskim gubie. I jak w SB mozna, to w Montignac też?
    • z powodu Dukana mam w lodówce surimi. Węglowodanów tam 15g/100g. ale tłuszczy niewiele. można czy nie?! wyszukiwarka nie znalazła tu jednoznacznej odpowiedzi ;) pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się