-
Jack Daniels rządzi :D
zdrowie :)
-
Więc wybaczcie mi czasem moje płaczliwe nastroje. No cóż... Kobieta ma to do siebie, że raz euforia, a raz dołek - w zależności od... nie wiem? Hormonów? ;)
Ale dzięki wszystkim, którzy wykazali zainteresowanie i wspierali kiedy płakałam ostatnio - sweet kisses for you! :* :* :*
Było, minęło ;)
A jak wrócę z urlopowania się, to muszę z Wami [i]pogadać[/i] na temat wywlekania privów tu, na forum. A nawet poza forum. Na temat tego co komu i dlaczego mówimy i... czy warto...? ;) [to b...
-
Jakie cechy ma samotna kobieta? Męskie? Siła? Odwaga? A subtelność i
delikatność-rozmywają się? Boję się zapytać o romantyczność:)
-
Dużo żem myślał o regulaminie..:D śmiem twierdzić, że choć trochę dziwnie to zabrzmi.. to struktury regulaminowe i zmienna szeroko pojętego człowieczeństwa są mi znane..jużem łagodny od kiedy myślę o strukturach regulaminowych i zmiennych człowieczeństwa... Zgodnie z regulaminem gazety hihi...;D przekazuję Wam teraz te pewniki o strukturach regulaminowych.. swego czasu żem nie myślał,że będę tu takie wykłady o regulaminie prowadził..hihi zmienna strukturalna regulaminowa..
-
wyrwałes jakas panne wreszcie??
w góry jedź!!! tam są podobno niezłe dupy! takie mięciutkie, o rubensowskich kształtach!!1
-
opowiem Wam bajeczkę.....
a właściwie jak to z bajeczkami bywa, wiadomo że się dzieją za
górami i za lasami, niewiadomo dokładnie gdzie..... miejsca są
mniej ważne...ważne, ze jak umiera królowa to sie królewna rodzi,
jak ma się cos stać za 100 lat, to i tak się wydarzy....a i
wiadomo,że zyli długo i szczęśliwie.... mniej jakoś o kredytach,
pitach, internecie, nikach i zmieniającym się kursie franka a więcej
o pragnieniach jakże podobnych i niezmiennych......
właśnie....ch...