Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      zmienna

zmienna

(4 wyniki)
    • Mój syn przez przedszkole przeszedł w sandałkach bartka- rózne modele - mniej zabudowane i bardziej. Teraz od września idzie do szkoły. Mam na oku trzy modele i nie wiem, który wybrać. No i tak ogólnie nie jestem pewna czy to dobry wybór. Nie chcę tenisówek ani trampek. Zależy mi aby nóżka się nie pociła i podeszwa nie była śliska.To są te fasony, oczywiście kolory niekoniecznie te:-) www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=5534 www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=5937 www.outl...
    • Jakie kupujecie obuwie zmienne do zerówki ?? Jakoś zwykle tenisówki nie bardzo mi pasują. Moje córce strasznie się pocą stopy i wizja mokrych nóg w gumowych tenisówkach mnie przeraża. Crocsy także odpadają bo nie wolno, już pytała. Dlaczego nie wiadomo :) Myślałam o pumach na rzepy, ale czy się sprawdzą ?? Ma to być obuwie sportowe. Może coś doradzicie ?? :)
    • Doświadczone mamy uczniów-doradźcei. czy takie buty mogą służyć jako obuwie do chodzenia po szkole? img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/69/21/95/1169219572 Podewsza cała jest biała, zapinane na rzepy, lekkie-czy to dobry pomysł jako alternatywa dla trampek-śmierdziuchów;-)?Na myśl o zakuciu stóp syna w te ostatnie skóra mi cierpnie.
    • Chcę kupić spacerówkę dla mojej półrocznej córeczki i wymyśliłam sobię, zeby ta spacerówka miała przekładaną rączkę umozliwiającą jazdę przodem i tyłem do kierunku jazdy. Co Wy o tym myślicie? Czy to jest ważne w wyborze spacerówki? I czy rzeczywiście jest to take niezbędne? Proszę, proszę poradźcie mi, przejrzałam chyba wszystkie watki nt. spacerówek, ale nic w nich nie było o kierunku jazdy. Aha, i czy są takie spacerówki, ale nie na dmuchanych kołach, bo 2-gie piętro, bez windy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się