Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      zmienna

zmienna

(6 wyników)
    • Que seria la vida sin rosas? Una senda sin ritmo ni sangre Un abismo sin noche ni dia /Garcia Llorca/ Czym byloby zycie bez roz ? Sciezka bez rytmu, bez krwi Otchlania bez nocy, bez dnia Po takim "dictum" wlasciwie mozna by nie pisac i nie czytac juz wiecej poezji.
    • Kobieta zmienną jest. Jaką będę dziś kobietą? Czy kokietką , głupią trzpiotką ? Czy powabną , finezyjną? A może poważną i złą? W poniedzialek jestem damą, a we wtorek- cóż we wtorek staję sie już nieco trzpiotką aby w środę być idiotką. W czwartek zaś powabną, finezyjną i spokojną jak dewotka bogobojną. Gdy weekendu czas nastaje, wchodzi we mnie szatan chyba, w piątek jestem anielicą by w sobotę być diablicą i zepsutą motylicą. A w niedzielę wyciszona ,czuje się jak D...
    • Zmiena, przemienna, nieprzewidywalna , taka co to nigdy sie nie znudzi, dla urozmaicenia, w ramach dywersyfikacji wracam do starego nicka "Prima Dea", Zamiast zmiany sygnaturki, zmaina nicka Pozdrawiam Libressa/Prima Dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
    • Czy też ścigacie własny ogon od lat nieświadomie niezmienni? (pytanie nie dotyczy messji)
    • Uprzedam: zadanie na miare nagrody Nobla w naukach ekonomicznych. Czy mozna jakos oszacowac statystycznie, czestotliwosc wystepowania napadow histerii u dziewczyny? Pytam powaznie. Jakie zmienne, wchodzily by w gre? I jak dlugi, czasookres badan, aby uzyskane wyniki byly statystycznie istotne. Pytam, bo znajomosc takiej funkcji regresji znacznie ulatwilaby mi zycie, a juz z cala pewnoscia zaoszczedzila, skiepszczonych Swiat i skiepszczonego Sylwestra. Czy tez statystyka element...
    • Kruszeją moje marzenia jak liście jesienne pod butem i wszystko sie zmienia niezmiennie z minuty na minutę Czas jak to czasem faluje twardnieja mi ręce i słowa i coraz pokorniej sie modlę i jakbym sie uczyl od nowa wiary dziecinnej i prostej i słów które znałem na pamięć kruszeją moje marzenia lecz pewnie i bez nich zasnę..... ...................... .......myslcie sobie co chcecie,interpretujcie jak chcecie,dopisujcie co chcecie......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się