-
[b]w mowie: Kapłan [/b]-wtdaje mi się ż eoznacza iż jestem dla niego
niedostepna nieco tajemnicza bo znamy się ale trzymam go na odstęp.
[b]W mysli: MOC-[/b] czuje przyciąganie ale tez nie wie czego się
spodziewac bo widzi mocną kobietkę , która niewiadomo czy nie pokaże
pazurka..
[b]w serduchu KOŁO FORTUNY [/b]-Jego uczucia sa zmienne zależne od
sytuacji .
[b]W czynach 10 mieczy[/b] - hmm no nie wiem możliwe ż epokazuje mi
że się stara już długi czas a ja dalej nieprzyst...
-
[b]Jak postrzega mój intelekt? 7 mieczy[/b]
ze klamczucha? hm..nochyba ze glupia nie jestem?
[b]Jak postrzega mój charakter? Smierc[/b]
nie wiem. po trupach do celu uparty,dynamiczny jak ta Smierc na karcie? albo zmienny
[b]ogolnie - jego podejscie emocjonalne do mnie - 2 puchary +2monet[/b]
ladnie, ale z 2 monet nie wiem czy ta romansowosc nie jest niestała albo cos? dwie dwojki,woda i monety, moze tu chodzi o to zeby sie "dogadac" miec jakis uklad polegajacy na wspolnej wymiennej kor...
-
zadalam to pyt kartom rzecz jasna, juz tak robilam i fajnie sie sprawdzalo z charakterem fcetow z kt potem bylam.
tym razem to :/ :
[b]Rycerz kijow + Kolo Fortuny[/b]
pytalam o faceta z kt bede w zwiazku, nie jakis chwilowy, ale to mi na motyla z kwiatkow wyglada hehe. W ciaglym ruchu, albo zmienny jakis, niestaly niezdcydowany czy co?
ALbo przyniesie mi zmiane, nie wiem.... brzydko wyszlo;D
-
Pogoda zwariowana: ciepło, zimno, wiatr, deszcz więc nie wiem którą kurtkę sobie przygotować żeby się nie spocić, nie zmarznąć i nie zmoknąć :D Która z nich lepiej się sprawdzi przy takiej pogodzie bo muszę ją sobie jeszcze dziś uszykować
A. 7 Mieczy, Rycerz Monet
B. Gwiazda, Królowa Mieczy
Chyba A. :D 7 Mieczy pokazuje, ze dobrze się dostosuje do pogody a rycerz taki akuratny jest
W B. będzie się ze mnie lało jak w dzbanów he he będę sie rozpinać, męczyć i czekać cheili kiedy będę ją ...